Wednesday, April 22, 2009

Suprise Papa!!!

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa....suprise papa!!!! semalam balik keje ajak papa singgah presint 10 ... he he he....die pelik dah, kalo gi presint 10 tu sah2 nak amik kek ngan kak anna....die dah tanye kek sape....he he he...aku sengih ajek.....inilah yg aku amik semalam...tapi bukan amik kek, aku amik cuppies......khas tuk suprise kan papa......



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........cumel kan?.....rama2 harus ade, i kan peminat rama2....



ekceli cuppies ni special order for papa's promotion....tahniah papa!! berusaha lagi kuat okey..
boleh mia n mija n mama sekali tumpang sekaki he he he


khas dari kami yg menyayangi papa




si damia dah tergedik2 suruh aku letak lilin....die mmg ingat tu besdei papa...
he he he he seb baik ade lilin kek SR dulu2...aku letak ajek lah

tgk laa...yg paling gedik dan miang si mia laaa...excited gile die..
geram pun ade ngan mia nie, tgk tu di acah2nye aku nak jilat cuppies tu
tak sabor2 betul.....
sebab tu laa kalo gi bash sape2 muke die laa selalu enterprem kat kek besdei..

ok jom posing2 dulu sebelum tiup lilin....



inilah family tuan empunye blog nieh...he he he



tgh tanye mia die nak cuppy yg mane, sah2 die pilih yg matahari tu....



hai saye mia!!!




hai saye mija!!!




hai saye mama!!




hai saye papa!!




setelah di agihkan pada jiran2 ini laa santapan kami, ekceli ade lagi 3 biji tapi si mia dah bedal dulu...sedap sangat...thanks kak anna, mmg tak pernah mengecewakan kami...ceh ayat baeek punye !!!



si cake lover....abis comot!!



eiiii budak gemok nie....


korang tgk die buat ape tu....main2 ajek tau....


pastu special dinner malam tu, buat laa kuew tiow goreng...apesal special, sebab aku mmg jarang masak skrang, selalu gi mkn luar ajek, so sempena meraikan papa, aku masak laa sikit, walaupun simple2 jek ...




ni tuk budak2 tu...cili adalah diharamkan ....pedas sikit dah meraung...




***jom layan video***

dah ade kek, dah ade lilin....tapi bukan utk besdei, pikir2 punye pikir...bantai laa nyanyi lagu besdei he he he...kemain excited si mia....


video



nie video damia gediks....aku suruh die nyanyi die takmo....
die buat gaye2 gedik tu...nyampah!!

video


itu ajek lah!!





post signature


62 celoteh sahabat

wah...husband kak lieya naik pangkat yer..tahniah...tp atie paling teruja tengok keawteow tue.huhuhu...cuppies tue pun sodap gak....heheh

April 22, 2009 at 11:17 AM

salam lieya..
tahniah buat suami lieya ya..
kak t pun tumpang happy sama..
lieya pun keje baik2 ye!
tq rajin singgah ke blog kak t..
kiss for mia dan mija..
muah!
:-0

April 22, 2009 at 11:31 AM

wah!!! kami pun tumpang gumbira!!! Tahniah buat papa mia & mija..;)

April 22, 2009 at 11:44 AM

Wahhhhh....congrates to ur hubby,lieya............
Siap dpat kek lagi tu....hehe!!
Yg entry kt bawah tu nak tegelak tgok mija n mia dok berebut kaki mama dia!!! kekekee...........
So sweet!!!!

April 22, 2009 at 11:44 AM

happy M48 tok papa mia&mija.semoga sukses selalu..psst, bape hengget eh ko beli cupcake camtu lieya..cumil lak aku tgk

April 22, 2009 at 11:46 AM

heheh... celebrate promotion papa ya... tahniah shah... best nyer lieya celebrate tuk hubby....
hmm budak² tuh pun nampak happy dgn cuppies tuh... sedap x?
kalo ok leh order... hehheh...

April 22, 2009 at 11:55 AM

Tahniah to Papa Mia & Mija kerana naik pangkat..

Sedapnyer Lieya aku tgk kuetiaw ko buat tu...dgn udang tu lagi la meleleh..

April 22, 2009 at 12:12 PM

HAPPY M48....tahniah diucapkan pd shah dan khas utk family ko lieya....bestnyer tgk cuppies tu....nak cikit!!!hahaha...muka x malu....

April 22, 2009 at 12:36 PM

salam lieya...lama rsnya xjengah lieya n co..sori sesangat2...

suka nengok aksi lieya anak beranak..one hepi family yg slalu happening....meriah manjang korang erkkk....tahniah gak kat husband lieya

April 22, 2009 at 12:38 PM

congrats 2 cik abg ko lieya...
moga dimurahkn rejeki lagik lepas nie.....hehehe...

sdap jek nmpk cc tu...nyum3x....

April 22, 2009 at 12:58 PM

wahhhhhhhhhhh..tahniah!!! kau mmg best la lieya! musti laki kau pon bangga ngan kau. Siap ada supprise nk meraikan cik abg naik pangkat lagi.. :) murah rezeki kowang anak branak..

April 22, 2009 at 1:03 PM

Owhh.. congrats!!

April 22, 2009 at 1:12 PM

amponnn.. gebunyerr muka ko dik.. ko pakai produk aperr..? putehhh melepak..

April 22, 2009 at 1:17 PM

congrats shah!!
aku mula2 tgk cuppies tu dok heran apa yg M48 tu?? hehhe mintak mahap le, saya budak baru belajar....

a ah kan? apa lagi lagu kita leh nyanyi time nk blow candle? lagu bday je la...keh keh keh...
semangat budak2 ni menyanyi. cute!!

April 22, 2009 at 1:44 PM

wah tahniahhh yerk pada laki kau...

lieya comellnyer kek tu... aku kan tinginbagett nak belajar buat cup cake tu..tapi sampai la ni tak tercapai lagi nak gi belajor..

April 22, 2009 at 2:01 PM

Lieya tahnish tuk cek abe naik pangkat...slalunay org yg naik pangkat ok jer.. yg tumpang habuan ni yg excited... dakulah tu...
kek tu mmg x mengecewakan...kalo dalila tu haru s jilat creame jer lah semua tu... chumels family ko ni lieya suak akak tgk..shah pun sporting jer mabik gambar sambil pegang kek tu... kalo laki akak xder maknalah...hehehe

April 22, 2009 at 2:10 PM

congrats for ur hubby lieya..

alor kek ..tu mmg nampak sedap lagi dimkan oleh dua beradik yg comey..

April 22, 2009 at 2:50 PM

tahniaah... dah naik pangkat tu...
siap dpt surprise cc lagi... cute banget.... bgs le anak2 lieya suka makan kek... kalau gee bl kek, si anis tu kutip bhgn i-sing ajer...

April 22, 2009 at 3:04 PM

mmmm.... sedapnya cup cake...!!!
but yg paling menyelerakan mama kuetiaw tu le... kekeke...

congrats papa!!!

April 22, 2009 at 3:08 PM

Wah! ada cuppies for celebrate promotion papa yea....tahniah! Eh! apa lak mia & mija yg over tu? hehehehe...siap buh lilin lg :-)

April 22, 2009 at 3:11 PM

pikir gaks apa la M48 tu...hiks..ooo tahniah naik pangkat!!!pasnie sure kena usaha n rajin bekerja....

sonot toi tgk bebudak tu hurung cup cakes tu...gerenti sedapkan?

April 22, 2009 at 3:34 PM

wahh...ada cuppie kek....
utk lieya xde ke akk....heeee....
x malu kan...ahaks...;p

m48 tu ape??
hihihi......

April 22, 2009 at 3:38 PM

tahniah tuk asben lieya..mmg hepi lah kan..patut diraikan...

ish tak sabar lak nak tgk kek aiman nnt..kek anna dah ase mmg sedap kan..

April 22, 2009 at 3:45 PM

wah..tahniah buat hubby lieya!!!! akak tgk kat kotak tu pun dah dpt cam..tu mesti kak anna yg buat...bestla lieya..dekat je, senang ko nak order dgn kak anna tu... hehehehe....

April 22, 2009 at 4:23 PM

lupa lak...mmg betul cakap lieya tu...skarang ni IE selalu problem kan.... asyik hang memanjang...Mozilla lagi best... hehehe...

April 22, 2009 at 4:24 PM

Lieya...
Sedapnya nampak kek ni...terliur i..hehe..kena cari gaklah secret recepi. nnti meleleh baby nieda...
Nieda skrg ni pantang tgk coklat, mesti nak..Adui manalah badan tak bam bam

April 22, 2009 at 4:32 PM

Salamm.. lieya, first of all, nak wish congrates to your hubby.. second, nak mintak alamat or blog tuan punya kedai yg jual cuppies kat presint 10 tu..tq..

April 22, 2009 at 5:24 PM

re :
fish oil tu utk mama dgn papanya... utk anis champs tu jer... mmg murah2 vitamin kat sana... nak pegi lg borong nnt...

April 22, 2009 at 5:41 PM

Tahniah buat Cik Abang!! bilo nak blanjo kiteorang plak.. huuhuh! gaji musti naik tu.. ahaks!

April 22, 2009 at 7:07 PM

Wahhh sgt chantek itu cuppies...aihh dh lme xmkn..nk buat seniri jauh skali..kg jd apa plak..kekeke..

Nway, congrats to ur husben..kte sbg wife n ank2 mmg tumpang 2 kaki je kn! he he he..

April 22, 2009 at 9:58 PM

wah somi naik pangkat ek..
bagus23..pasni leh sopin byk2 agi baju 2 anak dara tu..hehhe
rezeki anak2 lah tu..
jadi ko lieya kena cepat2 tambah koleksi ag yek...hahahha

April 23, 2009 at 2:56 AM

waaahh...hubby lieya dah naik ke 48 yeerrr??? tahniah lah buat encik mohd shah :)....PTD memang cepat naik pangkat...beeessttt laaahhh ;)

tergoda betullah tgk kuay teow udang ko tu lieya oooiii... ;)

April 23, 2009 at 10:05 AM

M48 tu apa dik?huhuhu

anyway..tahniah sesgt tuk laki ko..dimurahkan rezeki oleh Nya..laki naik gaji..ni mesti elaun bulanan ko pun naik kan?ahakssssssss...

http://madamct.fotopages.com

April 23, 2009 at 10:40 AM

congrats utk en. shah..
murah rezki korang skluarga..

nmpk cntik dan sdp cc tu ..
k. anna nyer msti la sdp kan..

April 23, 2009 at 12:29 PM

huhu..terharunye bini aku buat surprise. Thanx syg. Next time buat surprise byk2 tau..kihkih

April 23, 2009 at 1:00 PM

cuppies tu nmpk sedaplah lieya..cun lak tu..congrats yer ur hubby dpt promotion..si budak 2 org tu kemain lagi ek..

ko pya kueytiow tiba2 buat aku lapar..n lg satu..ko buatlah entri camana cara ko bermekap..or kosmetik yg ko guna..cantik je aku tgk muka ko..cun je..tahan lama eh..aku kalo mekap jap je ilang..kehkehkeh..

April 23, 2009 at 1:54 PM

Salam lieya...
selalu masuk sini...
tapi jadi pembaca bisu jer...
eheh tahniah mr shah
wah besoor dah pangkat
hubby tue....

April 23, 2009 at 3:40 PM

A ahaha...! kau ado tugasan blom buat tu.. anda dah kena TAG.. ahaks!!

April 23, 2009 at 5:19 PM

wahh..naek pangkat alhamdulillah...

tanhiah buat whole family

April 23, 2009 at 5:37 PM

salam kak lieya..

cuppies tu nmpk yummy sgt!!
dila daa usha blog kak anna tu..
mmg kek tu cntk2 belaka n nmpk sdp gak!!
so,dila bg mama dila tgok blog dia..
mama dila nak tmph..
but xtahu mcm mna!!
kak lieya bley tlong x??
nanti balas komen kat blog dila je erk..
thanks you so much!!

April 23, 2009 at 6:57 PM

hehe..
kak lieya..
xperk kak..
dila daa pon call kak anna tu..
thanks juga coz kenal kan blog kak anna..
bley dila tmph kek untuk bufday mama nnt..

April 23, 2009 at 9:06 PM

congrate shah
murah rezeki ko...cepat gark si shah nie naik kan lieya

x lama lagi...jadi bini pengarah plak ko...aku doakan yerk..he he he...

psstt : ko dah confirm belum...?

April 23, 2009 at 11:46 PM

kak nak cup cakes yg lukis2 love tu bleh...heheh..

semoga Allah swt , merahmati akk sekeluarga...Aminn...;)

April 24, 2009 at 2:56 AM

aKak saY cOngraTs ek kaT husBand aKak....

KeK kaK anA mmG seDAP....

sWItznyer faMily AKak taK saBar naK adA faMily seNdiri gak hikhikhik (ayat gaTAiii)

April 24, 2009 at 9:49 AM

lieya..
tahniah buat suami ko ya..
aku pun tumpang happy sama..
rezeki anak2.. mia dan mija..chumel mcm mak dia gak...

April 24, 2009 at 10:49 AM

tahniah kepada papa mia n mija...
wah celebrate dengan cuppies lg...
moga lieya sekeluarga bahagia selalu....

lieya laparlah perut akak tgk kuew tiow lieya tu...

April 24, 2009 at 2:44 PM

salam tahniah dari acik dilla erk utk en shah
moga terus maju dan berjaya
dapat gi obersea boleh shopping2 lagi
HUHUHUHU

shuntek oooo cuppies tu lieya

April 24, 2009 at 3:20 PM

wah.. dah M48.. tahniah hubby lieya naik pangkat.. rezki istri n anak2.. best tu nengok cuppies tu.. nyumm.. nyuuuummmmmmmmmmmm...

April 24, 2009 at 3:25 PM

salam lieya..
tq sudi singgah di blog kak t..
selamat berhujung minggu..
have a great weekend ya!! :-)

April 24, 2009 at 4:40 PM

huhuuu
anna- bake-freshly....hasil keje nye memang sentiasa mengagum kan akak!
my 1st cyber frend!
kenal kat FP
tp belum sempat jumpa
penah nak order masa birthday HD
tp jauh sgt maaaa.....!!
:(


adoii
kowang anak branak ni memang suka posing tul
lieya
ko pon dah pakai DSLR ke..?
sakan posing
siap bermacam angle lagi
yg syiok
dpt sokongan dr cik abe tu
sporting dia yea

hehehe
ko pon sapai x bukak name tag lagik
tp akak suka ler tgk org jenis pakai baju kurung...tp baju nye singkat dok atas lutut...
nampak rangi plak...

ko ber-photo shoot kat mana tu lieya
cantik landskap dia...


muahhahaa
anak anak aku pon camtu
specially darwisY
suka geget puting botol
ntah apa ler depa ni
ralit sangat kot...

dah ler brand pigeon susah nak cari
kena marah skali..stop ler buat
lelama...jd balik


huaaaa
terpanjang plak komen
biase le
komen yg di qada ketika ku kelapangan
nanti aku bz
susah plak dik


re: lieya akak pon nak nangis tgk clip video bibik celaka bangang
sian kat baby girl cumel tu
tp yg best nye
cekal je baby tu bangun..
memang dah tiap ari kena sepak teranjang ngan celaka tu kot !
tekanan mentak dan fizikal tu..

April 24, 2009 at 5:16 PM

comei la telatah mia nih.. ade je yg mencuit hati..

congrats to papa mia n mija..

April 24, 2009 at 5:23 PM

tahniah utk papa ...berkat kesungguhan akhirnye berbuah jua hasilnya...mama, mia & mija mesti bangga dgn papa

April 24, 2009 at 6:01 PM

huhu tahniah papa pasni m52 plak! kenmain ye mia ngan mija yg celebrate lebey hahahaha.. comey je..takpe la lagu besdei pon besdey la janji ade lagu nk nyanyi kan kan..sherdikkkk!

April 24, 2009 at 9:50 PM

salam lieya...lama kak nur tak dpt singgah umah lieya kan!

tahniah buat hubby lieya semoga sukses selalu.wah..lieya sesekali tayang menu..mengancam ler kuey teow mmg feberet akak tau.

dua badik tu happy sakan...macam2 kerenah mia dan mija...enjoy yr weekend and take care...salam syg buat mia dan mija.

April 25, 2009 at 10:02 AM

sgt geram tgk cup cakes itteww.. best weyhh naik2 pangkat time gawat2 nih..tahniah..tahniah;)

April 25, 2009 at 12:54 PM

wah naik pangkat..c on grats..

comelnya budak kecik 2 orang ni.. pndai posing plak tu...

April 25, 2009 at 4:46 PM

memula tgk cuppies tuh pikir2 gak mende la m48 tuh... huk alo, nmpk beno aku nih tak tau.. huhuuuu... warkakkakaa... congratsss.. moga lebih success lagik..
mmg best la ko lieya.. hb naik pangkat ko wat seperise... mesti hb ko bangga kan...

April 25, 2009 at 9:42 PM
Anonymous

TAHNIAHHH ATAS KENAIKAN PANGKAT CIK ABE MU LIEYA...LAMER SUNGGUH KAK ZUE X MASUK SINI...NENGOK MCM2 CERITA HAAA....BEST KER KAT AYAM PENYET TUH...KAK ZUE SELALU GAKS LALU LALANG SITU....TAPI TIME TUH DAH KENYANG...XDER LER MENYINGGAH...HEHEHE...

PSSTT:- LIEYA...ADER JEMPUTAN KAHWIN TAU 09/05/09 NIE...ADIK KAK ZUE KAWWENNN...JEMPUT DATANG YER LIEYA..JEMPUT 1 FAMILY...

http://azueriena.fotopages.com/

April 26, 2009 at 10:56 AM

>> ini kira bagus punya surprise juga...:D

April 27, 2009 at 2:53 AM

wah lama x berupdet....

jom join contest di blog ku....

April 27, 2009 at 8:08 AM

tahniah buat suami lieya

kek dari anna mmg sedap2 belaka..
kalau rajin singgah la blog saya ye..
salam perkenalan

April 28, 2009 at 9:54 PM
Bennett

Goodness, there's so much useful data here!
Vancouver airport | Louisiana tourism | asparagus recipes

December 16, 2011 at 3:02 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy