Thursday, October 8, 2009

Mia lagi....Mija lagi....

moh le aku abiskan stok2 gambar2 mase rayer budak due org yg tak diblogkan lagi.....heheeheheh...ni gambar mase kat Hotel Seri Malaysia Pahang raye ke 3 ngan 4 ari tu....ni mase bekpes....nasi ujan panas koooo.....pagi2 ade menu tuh...




dah kenyang nasi sepinggan baru cari yg lite2.....cornflakes ngan susu




kat area swimming pool....aku tak kasi dieorg mandi kali nie
sebab leceh baju dah siap2 packing....




cubaan tuk terbang...





konon2 posing tangan masuk poket





sile tgk kaki mia..skrang ni die gile posing silang kaki
sikit2 silang kaki.....




apesal laa si mija tu wat camtuh




nie mase kat dlm bilik....tgk kaki mia....keh keh keh




kemain kaki due badek nie....hihihihi



tak paham posing mia, bile aku suruh tukar posing die takmo...
pakse gak aku snap pic die wat camtuh



cak!!!!!



suke noo main dlm lemari nieh....


berebut tipon.....kecoh tul!!



kene geletek sikit jek dah surender......



mija yg dah chubby balik....ari2 pakse makan nasi lebih....he he he

minah perasan ni, tak yah suruh posing, ko hale jek kamera, tau laa die
tergedik posing sendiri ko tinggal tekan butang snap jerk....




haa tgk!!! kemain lagi...penuh cap tangan die jek kat cermin tuh



udah2...bawak2 turun dari meja tu mia oiiii....




tu sajork....okey laa nak gi layan FB plak..wakakakakakaak..asal boleh jek update blog...

post signature


17 celoteh sahabat

cewahh..posing silang kaki ye...

nasi hujan panas for brekfes?..wow..ok gak tu kan..kenyang sket makan nasi time brekfes..

October 8, 2009 at 9:33 AM

tu diaa..posing ngalahkan salebriti..sporting dorang ni lieya..
tapi bab2 rebut telepon hotel tu memang tak leh dipisahkan..kalo dah nama adik badek...

October 8, 2009 at 9:44 AM

sama la ngan kami.kalo stay hotel, tepon tu dulula depa kerjakan..huhu

October 8, 2009 at 9:47 AM

suka gambar cak cak tu.. suka tengok senyum mija .. sweet jer..

haha sekarang ni tengah asyik posing silang kaki ek.. cantik plak tu siap pakai legging lagi..

kat belah2 pantai timur, breakfast mesti ada nasi kan. lama tak pekena nasi hujan panas

October 8, 2009 at 10:23 AM

haruslah mia posing cenggitu, ikut idolanya lah..he he he

nak yer anak2 lieya kene paksa..baguslah..biar diorang makan banyak bg sihat..xpe, diorang budak2 lagi..

October 8, 2009 at 10:28 AM

Pandainya anak-anak akak posing..siap silang kaki lagi tu hahaha..dengan handbegnya compem besar nanti jadi model kahkahkah...

October 8, 2009 at 11:02 AM

pandai posing ar..anak dee kdg2 je..fifi tu mmg xmoh langsung..

October 8, 2009 at 12:36 PM

Amboi mia.. ader talent nk jd model.. cute la bj diorg ni.. suka tgk.. :)

October 8, 2009 at 1:11 PM

seronok tgk anak2 dara lieya pose maut selalu..hehehe

October 8, 2009 at 4:38 PM

suke tgk dua badek tu pakai legging.....

October 8, 2009 at 9:01 PM

comey btoi anak2 dara ko brposink lieya...posink tk hingat 2 beradik nie......kene lak tu gayanya...
suka akak tgk pic dlm lemari tu...comey bangat...

October 8, 2009 at 11:48 PM

nasik ujan panas.. cam best je

October 9, 2009 at 2:06 AM

Salam Lieya
macam2 gaya Mia dan Mija posing
comeiii dan menghiburkan esp gambar dalam almari tu....

October 9, 2009 at 10:18 AM

sikit punye dasyat anak dara ko posing lieya ada potensi dah besar sok tu

October 9, 2009 at 4:05 PM

cewah..kan main lgi ..duabadik ni posing..

October 9, 2009 at 4:18 PM

suka tengok 2 badik ni pakai legging lieya
macam 2 urg budak kenbar lar
comey comey baju2 dia urang ni kan

October 10, 2009 at 9:09 PM

lieya anak2 ko ni beso bdn lebih kurang je kan? derang ni beza setaun je kan? aku tgk dh mcm kembar plak..sonok tgk gelagat mreka..

October 12, 2009 at 9:45 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy