Tuesday, April 27, 2010

keje apaknye la nieh!!~~

tgk pic ni mesti sejuk jek mate korang.... jgn kate korang...aku yg tengok pun sejuk jek perut hah....solehah anak2 aku nie...amin..... cube tgk betul2...ape yg 'lain' mcmnyer......keh keh keh




nampak tak?.....hahahahaha..... nie laaa yg 'lain' mcmnyer..

*

*

*

*

*

*

*
V

korang tgk anak tudung/skarf yg mija pakai nie.....wakakakaka...asal boleh jek papanye tale kan...dah tak jumpe tu tak reti2 nak tanye aku, ni die main sauk jek snow cap arsenal die.....hahahahaahahahah





gini laa kalo papanye yg jage budak2...kdg2 pas mandi tu sesuke ati jek pakai kan baju oren, seluar hijau.....tu pasal kene siap2 letakkan baju ape yg nak pakai pas mandi...kalo tak caca marba laa mia mija nieh......hi hi hi tak kisah laa caca marba pun, yg penting tlg aku same2 uruskan anak2 heheheehehe






♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

**ari ni masuk keje lambat sikit, pi amik adik kat kem PLKN Mantin....dulu penah pegi senang jek, kejap dah sampai...arini pegi time org gi keje...hah melanguk laa time2 jem....grr...grrr....

















35 celoteh sahabat

ekekkeke... dr jauh dh nmpk tnda merah arsenal tu.. cute jer anak dara ni.. sejuk perut ibu ngandung..

gini la org lelaki, sume main sauk jer.. hb sha pon cmtu la.. baju lain suar lain, dia kata asal berbaju n suar dah la.. uhuhu...

April 27, 2010 at 12:43 PM

comel mija pakai telekung..

org lelaki biasa camtu la..my hubby pun sama..kalau dia siapkan budak2 caca merba semua kaler..kalau kita tegur tak terima lak tu hahaha!

April 27, 2010 at 12:47 PM

wakakakaka...cap arsenal pon jadik la. bertutup gak. comey je dowang kan? penah masa kami solat sesama, terkedek2 si ely (pakai telekong) datang tarik2 telekung aku tanye mana aku letak susu dia. tak kusyuk solat aku sbb tahan gelak. miahahahaha

April 27, 2010 at 12:48 PM

biasalah tu sis kalo pihak lelaki yg jagakan...tangkap muat je kan...

si kecik i tu, kkdg i balik lewat, dah siap mandikan tapi tgk2 blouse lain, seluar lain...
apa2 je lah labuuuuu asalkan nak tolong cukup :D

comei tul dia bertelekung...

April 27, 2010 at 12:52 PM

sejuk perut kau lieya...bagus la kecik2 dah ajar solat...mija, semoga jadi anak yg solehah yer sayang...

April 27, 2010 at 12:54 PM

hahahahah......ok lah tue kak....asalkan tutup aurat...tp kan...memang klaka....bleh ker atie nak gelak lagi nie....hahahahahh

tp..apa2 pun...untung kak lieya dpt husband yg sesama jaga anak kan...lega skit beban kiter nie...heheheh

April 27, 2010 at 12:58 PM

sejuk ko ...mmg sejuk...tp yg jadi panas tu hah..snow cap si shah....terang2 arsenal lagi tu..keh keh ekhe...

sama lah cam hemlin ko
baju kaler lain..seluar kaler lain..tu yg aku geram tu...kalau kat rumah nenek dia pn sama...main taram jer baju lain seluar lain....tu yg jadi baju tinggal kat rumah..suar dah sampai rumah nenek dia.....geram jer aku...

April 27, 2010 at 1:18 PM

haha..camtulah kalo serah tugas kat hby kan lieya..tapi ok gak la dia nak menolong hehe

April 27, 2010 at 1:25 PM

kah3x..arsenal pon arsenal lah janji tk nmpk rambut ye mija...lgpon beso beno tang muka tu...telekung ko ke lieya?

tang baju tu kalo anak2 akak lak diorg ambik sndirik baju ape yg nk pkai...lagik2 farah..yg dia brkenan je kang dia pkai..kdg2 je baru nk ikut pilihan ibunya..mcm2 ragam..

April 27, 2010 at 1:37 PM

kak pau : ha'ah kak, ni telekong org yg lame2....telekong budak2 ni ade, tapi bawak pi sekolah keh keh keh

April 27, 2010 at 1:42 PM

betul lieya....kalo hubby yg handle budak2 mmg gitulah jadinya. haikal selalu pakai baju kaler lain, suar kaler lain pas mandi ptg. sbb papa dia yg handle kalo mandi waktu ptg sblm maghrib nie....hehehehe...tak kisah lah, janji pakai baju suar....

April 27, 2010 at 1:51 PM

lieya mata kucing : cayalah anak ko dalam sembahyang pun ingat arsenal tu.tak pelah janji takde gambar.lelaki biasalah.

April 27, 2010 at 1:51 PM

muahahaha adoi x tahan aku...

lelaki camtulah..apa ada depan mata je la...

aku ingat laki aku je suka pakaikan maryam caca merba...

April 27, 2010 at 1:52 PM

hahaha.. lawak.. ada ke pakai telekung ngan cap arsenal.. memang lawak lah..tapi kan lieya..org lelaki memang mcm tuh.. tu pasal kalau aku lipat baju, aku selitkan baju dan seluar sekali..senang..hehe

April 27, 2010 at 2:12 PM

hikhik come mija pkai tlkung wlpon ader logo arsenal atas kpla... yg ptg mija nak pkai, swonok tengok...

April 27, 2010 at 2:20 PM

ya allah pengsan tengok si mia pakai snow cap tu.. guling2 pecah perut akak tengok dia senyum sengih tu.. memang cute sangat la. terus rasa sejuk perut mengandung

tu la kan, orang lelaki asal boleh jer pakai kan anak,janji siap.. samer jer dengan akak, tu sebab akak pun selalu kalau nak keluar dah siap2kan dah baju dorang nak pakai haritu .. kalau tak caca merba la jadinyer

April 27, 2010 at 2:22 PM

comelnya mija....
sejuk mata tgok mija pakai mcm tu...tp bila di zoOM zOOM rupanya snow cap....ekekek lawak ler daddy mija nii

April 27, 2010 at 2:27 PM

hahaha..kreatif sungguh laki ko lieya.. ada gak dia pakaikan.. kira anak tudung la tu kan.. hahaha lawak2... skt perut aku gelak

April 27, 2010 at 2:28 PM

hahaha klako jer.. tpmmg sejuk perut kiter tgk anak nak ikut semayang ni... jadila pakai menda tuh... mana sempat jer

April 27, 2010 at 2:33 PM

ala kiutnyer ni mesti penyokong kuat arsenal...yg penting tutup aurat hehe

April 27, 2010 at 2:37 PM

walawee..ni minat bola punyer pasal,sampai solat pun pakai ank tudung arsenal nyerr tu huhuhu..come plak tgk die pakai camtu..

April 27, 2010 at 3:00 PM

comelnya..arsenal pun arsenallah..janji ada anak tudung..hahaha..

April 27, 2010 at 3:02 PM

cute la anak2 ko nie...

April 27, 2010 at 3:38 PM

wakakakakakaka...lawak la ayah 2m ni...alahai sejuk je tgk anak2 kecik2 lg dah solat...alhamdulilah..bagus...yg penting ayah diorg bole dan dpt jaga diorg dgn baik...

April 27, 2010 at 3:53 PM

hihiih..sabo je la...
xpe2 janji tlg kita kn...

April 27, 2010 at 4:46 PM

alolo.. comei la.. sejuk jek kan!.. tingat pulak kat anak dare kat umah tu.. hehe

lieya, asben ena pun camtu.. main taram jekk.. asal boleh walaupun sakit mate memandang.. haisshhh!!

tp bile tegur terus tak muu buat dahhh.. hampeh! huhu

April 27, 2010 at 4:47 PM

alahaiii sangat comel mia /mija solat..sejut perut mama dia mengandung...adoiii yang tak tahan skaf asenal tu lawak tul lah kak hahahahahaha..

April 27, 2010 at 4:53 PM

bertuah maknya tengok anak2 jadi anak soleh/solehah.

ni mesti ayahnya peminat tegar soccer nih..
betul tu lieya..dia nak tolong pun dah syukur. Jaga anak sama2 kan! ;)

April 27, 2010 at 5:42 PM

alahai...
comel ajer pakai telekung...
snow cap pun snow cap la...
janji boleh tutup rambut...
ya mija

April 27, 2010 at 6:36 PM

hehehhee...asejuk ahti kak dod tengok Mija ngan telekung tu Lieya. Tapi bilik tengok CAP ARSENAL...ni mesti kerja papa ni (ahak). Kalau mama semua kemeh belaka (hahaha jangan mare)

April 27, 2010 at 10:20 PM

eekekeke...sabo jer! nk tergelak pon ada ngan anak dara ko! comey jer kerenahnya...sm jer ngan anakku..besanya Nureen x pakai anak tudung pon..hahaha

April 27, 2010 at 10:37 PM

hahaha.betol kata ko lieya.org laki ni diorang main bedal jek..kekeke

tp so sweet la mija pakai serkup tuh..cap arsenal wooo..

April 27, 2010 at 11:53 PM

betul la li..laki azie pun sama..klu dia jaga anak,lepas bg mandi mesti baju warna lain seluar warna lain..klu erin kdg2 pakai pampers jer..huhuhu

April 28, 2010 at 6:05 AM

Salam...singgah sini tgk puteri2 comel!

April 28, 2010 at 8:08 AM

muahhahahaha.....klakarnyer...comey!

April 28, 2010 at 4:48 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy