Monday, April 26, 2010

tudung saji mama tu oiiii!!~~~

pic mase balik dari melaka ke putrajaya yg lepas2 nieh..... kalo naik persona boleh tgk cd...tapi kat keter nie takde tv so kehulur kehilir lee mia mija boring heheheeheh






pantang hale kamera....tetap pose dulu huhuhuhu






pastu aku singgah satu kedai nak beli tudung saji rotan tu.....tgk2 kemain senyap jek due badek tu....kejap2 tekekek2 gelak.....rupenye dieorg dah lenjan tudung saji aku....jadikan bakul baby laaa.... jadik kure2 laaaa....hampeh tul budak2 nie....




dua2 sekali masuk hah dlm tudung saji aku..... maau jahanam tudung saji aku...






haaaa ape lagi budak2 ni buat...aku tgk kan ajek nieh...bagi can!!





jadikan sampan plak dah.....mendidih jek dlm dada nieh..... dah le beli 35 hengget....





amboi...amboi.... kemain santai hah!!~~~




sempat lak tu main cak cak....





riuh dlm livina ngan suare budak2 nieh.....




dah boring main, mia lari dok ngan aku kat depan.....tinggal mija sorang......





last2...mija tetdo dlm tuh sampai lee kami sampai putrajaya....ngeh ngeh ngeh....




** cepat ar 1 mei....maoo balik johor (sepupu kawin) pastu sambung cuti isnin maoo buat pasport hik hik hik

31 celoteh sahabat

wakakakaka...lawak2 laaa anak2 awak nie lieya...nor gelakkkk guling2 tengok gelagat budak2 tomey 2 org nie.....ishhhhh garam btol laaaaa....hehehehe

April 26, 2010 at 9:05 AM

berdekah..dekah..dekah...atie gelak....sabar...sabar kak lieya....hahahahha

April 26, 2010 at 9:19 AM

kreatif tul mia dgn mija buat tudung saji mama tu jadi bakul bb dgn kura2...hehe..sabor je la mamanyer..

April 26, 2010 at 9:20 AM

Ya Allah!! sedap tol mija tido dlm tudung saji tu ye? ekekekekeke...

suka aku tgk kau pusingkan kusi tu. luas..

April 26, 2010 at 9:31 AM

lawak tul anak ko nie lieya...memang wei aku pun ada satu harge sama gak aku beli 35 hengit..hehehheheheheheh

April 26, 2010 at 9:32 AM

hahahahaha...kelakar tul ur kids...
siap leh tertido dlm tu hahahahaha...

April 26, 2010 at 9:33 AM

kih kih kih, betul tu lieya, dah la tudung saji tu mahal, leh plak dorang pi lenjan, nasib baik tak patah riuk rangka tudung saji tu.. tu dah tak de modal nak main apa la tu, tudung saji pun boleh. heheheh

puashati dorang dpt main dalam livina ni, luas giler

caya la mija boleh tido dalam tudung saji, feel jadi bb ek tido dalam tudung saji (yg bb punya tu)

April 26, 2010 at 9:49 AM

wakakakkakaka..

kelakar la dua badik tu lieya..

leh la geng ngan anis & irfan kat umah tu..camtu gak la ghupenyerr.. naisb baik tudung saji cap ayam.. kalo tak kompem mak dier jd harimau jadian.. muahaha..

April 26, 2010 at 10:07 AM

wakakaka layankan ajer lah lieya 2 badek tu..cantik tudung saji tu.beli kt area mana?

April 26, 2010 at 10:19 AM

budak -budak kalau dapat berjalan,senyum sampai ke telinga. amboiii besarnya bakul tu.sampai 2 orang boleh masuk .kena banyak sabar je ngan bebudak ni.

April 26, 2010 at 10:43 AM

nasib ler livina tu besarrrrrrrr kan...puas ler dua badek tu guling2 kat belakang....he he he..

ada jer kan anak2 ko nie...
yang paling tak tahan si mija boleh senyap tido bawah tudung saji.....

April 26, 2010 at 10:57 AM

kuakakaka.. x tahan aku tgk.. dah abis bosan la si mia&mija nih smpai tudung saji pon dia blasah main.. tp respek kt ko lieya sbb ko leh biar je smbil snap gambo dorang.. kalo aku dah naik antu dah .. haku bli mahal2 korang leh plak main2 dlm tu.. yg x tahan tu si mija leh tido plak kt dlm tudung saji tu.. pasni kalo si mija tu diam jer kt umah..cuba ko cek kt bwh tudung saji yer.. hahahaha

April 26, 2010 at 11:17 AM

memang lawak la budak dua badek nih.. uisshh..dahla mahal tudung saji tu kan.. sabau je ler.. hehe

April 26, 2010 at 11:17 AM

hahaha..lawak..smpi tertido2 dlm tu..tudung saji serbaguna tu..

April 26, 2010 at 11:37 AM

mcm2 gaya budak2 tuh melenjan ko nyer tudung saji ek... ahak2
nsb baik elok je lg... takde kecederaan kn

April 26, 2010 at 11:48 AM

heehheh... kelakor2 si anak dara itu nyer gaya...
msti tahan lama ko nyer tudung saji tuh... ada mcm2 bau tak heheh...

td aku komen tak kuar nama... ni kene komen lg lah ehhehe

April 26, 2010 at 11:50 AM

lawo weh mu punya tdg saji.. muat lak tu budak berdua tu masuk dlm saji..

part mija tu cute jer tdo lam tu.. x jatuh lak dia tdo gitu.. ekekekk...

April 26, 2010 at 11:56 AM

abih tudung saji tu..haha..mcm2 peel diorg ni..

nk buat passport maooo ke mn? jln2 ke seberang kah?

April 26, 2010 at 12:56 PM

keikeikei..hahaha lawak betul gambar yang last tu hahaha..boleh pulak tertidur dalam tudung saji tu yerkk..

nasib baiklah tak patah tudung saji kalau tak ada yang kene ngan mama dia hahaha..comel sungguh budak ber2 ni main..kreatif sungguh hahhaha..sakit perut nurul hehehe..

April 26, 2010 at 1:23 PM

kawak la 2 beradik nue

April 26, 2010 at 1:30 PM

adeh mia & mija nie bikin untie gelak ar..ekekeke..

April 26, 2010 at 2:46 PM

re: senang kata bapak aku... aku ikut kan je... hehehe sbb dia yg sponsor

April 26, 2010 at 3:47 PM

hahahah...sabar jer la lieya...dalam kete pun sempat main camtu ek...menahan sabar jer la korang laki bini...

April 26, 2010 at 3:52 PM

salam kenal...
ur daughter nampak cam kembar la... =)

April 27, 2010 at 5:08 AM

sabar jela aku tgk weh..hahaha
tp sgt cute okeh...mama mesti xjd nk marah..hahaha

April 27, 2010 at 9:36 AM

hehehe..mcm2 aksi ye dgn tudung saji..luas gak livina nih kan lieya..hepi jer tgk dorang main2 dlm keter..

mahal gak tudung saji tuh..ina nak gak carik..tp lom sempat lagik..hehe..

April 27, 2010 at 10:24 AM

hahahaha..x tahan aku tgk pic yg last tu... sampai bleh buat kelambu dah ...

April 27, 2010 at 11:47 AM

abislah rosak tudung saji mama korang tu mia mija hehehehe...siap leh tido dlm tudung saji tu....tak lemas ke? hehehehe..lawak bebudak ni tau.

April 27, 2010 at 12:02 PM

muat pulak anak2 dara ko dok dlm tudung saji tu...hahah....
tp yg jenis rotan ni tahan lasak skit...tu yg diorg lenjan abis tu...smpi trtdo2 hah...

April 27, 2010 at 1:50 PM

HAHAHHAHA..
tudung saji ke tu? tapi seriess nmpak mcm bakul baby.. hehe.. tu yg Mia & Mija duduk dlm itu bakul...

April 27, 2010 at 2:33 PM

hahahaha
seksa mama korang tgk korang kerjakan tudung saji dia bebudak oi.... LOL..

May 3, 2010 at 4:59 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy