Monday, April 19, 2010

watermark cun!!~~~


entry kali ni berunsur riak lagi takbur....wakakakakaak.... meh tgk!! tgk!! cun tak watermark baru saye nie...... hepi i tau ari ni, dpt watermark yg menepati citerase i nieh.....heheheeheh lieya order watermark nie di sini -----♥ http://eybizzonline.blogspot.com
mmg senang dan puas hati berurusan dengan eybizzonline ni dan yg paling penting, harga amat2 berpatutan!!...so korang...ape tunggu lagi...jom!! jom!!...cepat order satu....lieya order due terus sebab geram ngan design yg comel2 nie heheeheheh meh tgk watermark lieya














nie design pertama...... tetap yg bolat2 menjadi pilihan ... ala2 cop mohor gitu tak hahaahahaha


yg ni design kedua.... kate peminat rame2....harus ade satu yg ade rame2 heheheh...cantik kan...suke gile yg nie!!~~~




makin berseri2 gambar2 i youuuuuuuuuuuuuuu!!!! wakakaakakak





pic mia yg tgh muncung pun dah nampak ceria jek ekekekeekekek




so ape temernung lagi..... cepat2 place your order here!!! anda takkan menyesal, mcm2 pilihan ade...pilih jek nak design macamana...sume bisa diatur!!.....baeek tul promote aku heheeheheh sebelum ni aku tepek jek sendiri watermark yg aku buat sendiri... tapi dpt yg dari eybizzonline ni lagi bertambah2 bersemangat nak edit gambar heheehehe...jom!! jom!! cepat order!!~~~~

26 celoteh sahabat

lawa2..aku suka yg bulat tu..hehehehe

April 19, 2010 at 4:51 PM

lor..!! kebetulan sungguh! aku baru je smsm tanye kt kawan aku camne dia buat watermark tu. rupanya kene order ye? hehe..

yg bulat tu cantek, yg butterfly tu chumey ;)

April 19, 2010 at 5:06 PM

wah..lajunye dia wat entry ye.
ape2pon trime kaseh la sudi jd kasteme sy.

*leh x sy nk kopi link entry ni?

April 19, 2010 at 5:25 PM

itu ke watermark.
nani ingat apa la tadi..
nani suka yang bulat tu..
nampak macam cop mohor pun ada...

April 19, 2010 at 5:37 PM

wahhh aku suka aku suka2.... nak buat gak nak buat gak...

dikk sgt cantikk ko punyer header tu dik... sori na lambat ahkak ko ni merayap skrg... tau jerlah melayan 4 herooo skrg nie....

April 19, 2010 at 5:44 PM

lawa..lawa..nak buat juga la

April 20, 2010 at 12:06 AM

bertambah cun la pasni.. akak pun nak order gakla, watermark akak tu tak berapa cun ler. hehehe

April 20, 2010 at 8:50 AM

ooo....kak lieya jangan gelak kalau atie bgtau yg atie bab2 benda alah mcm tue memang tak tau...nak edit gambar pun tak tau...hahaha

April 20, 2010 at 9:08 AM

uhuhuhuuuuu.....jangan segan2 nak ajar atie yer kak lieya....

April 20, 2010 at 9:19 AM

aku suke yg rerama tu....nmpk sweettties jek...tp yg bolat cop mohor tu pon cun gaks....wah camnie aku nak wat gaks arrr....

April 20, 2010 at 10:20 AM

semua watermark tu lawa2..

April 20, 2010 at 10:53 AM

mmg lawala ni yg buat nak ngoder ni....bess blog u i like hehe

April 20, 2010 at 11:01 AM

mmg mcm cap mohor
heheheheh
tapi comei jer
cuba cop kat dahi
konpem cun

April 20, 2010 at 11:15 AM

aku suke yg rama2 tu..cute sgt!

April 20, 2010 at 11:35 AM

wahhh.. cantekk cantekk cantek..!! suker suker sukerr!! hijau lagi... I likeeeeeeeeeeee!!! he he he

April 20, 2010 at 11:43 AM

wah wah gelap jap mata , tengok banyak watermak.cun cunlah.sekarang gambar, tak boleh kalau tak letak watermark, anasir lanun cetak rompak menjadik-jadik.khe khe

April 20, 2010 at 11:46 AM

ewahhh..dh ada watermark sndirik ko lieya..kelezzz gitu...akak nk wat watermark tunggu gambo dah cun lah...
ni gambo akak smua kelabu asap je...hahah..

eh dik, kemain laju ko apdet skarang ye...tk trkejar lak akak hah....

April 20, 2010 at 11:55 AM

cantik.. mmg cantik... aku suka tgk.. makin advance ko erk...

April 20, 2010 at 12:10 PM

sungguh cun watermark,

salamm,

April 20, 2010 at 12:59 PM

cun beb......
aku dpt yg free coz' join contest...tp aku nak order lah jugak utk official blog aku tu...he he he

April 20, 2010 at 2:56 PM

mmg cantik kan..n puashati..

April 20, 2010 at 3:46 PM

salam kenal gak..cantik yg bulat tue..ngee

April 20, 2010 at 6:28 PM

wahhhhhhhhhhhhhhhhh...

cantekkkkkkk nyer..
nak jugak la camtu lieya.. heheheh

April 20, 2010 at 6:43 PM

fuh! kelassss ko, ada trademark sendiri tuh..hehehe.

kreatif tul yg tukang buat tu..

April 20, 2010 at 7:12 PM

yg bulat tu nampak pro. yg rama2 tu nampak fun & cheeky.
dua2 pun cute.

April 20, 2010 at 11:18 PM

hai..salam kenal.
tq datang jenguk my blog yg tak seberapa tu.
your kids comel-comel..:)

ok I dah link ur blog.

April 21, 2010 at 8:07 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy