Wednesday, November 20, 2013

wordless wednesday ~ nampak tak kaki comel itu?...



WW ~ rase nak tepok2 montot dayyan hahaahaha


mase ni aku 'cuti' so dpt snap pic ni..masih dlm proses ajar dayyan follow semua step solat dari a sampai z....buat mase skarang peberet step die ialah sujud, bangun dari sujud die lari jadi otomen, bile tgk org dah ready nak sujud cepat2 die amik tempat die utk sujud kakakakaka....peace!!



*keek gelabah dayyan nak kene tinggal ngan papa*







51 celoteh sahabat

sakit perut gelokkan dayyan..... :P
pa@ma notty aihhh ~~

November 20, 2013 at 9:05 AM

Haa... comel betul dayyan ni.. ceria bila ada dayyan ni...

November 20, 2013 at 9:09 AM

Sejuk mata memandang :)

November 20, 2013 at 9:33 AM

Bagus tu didik dari awal...tak apa mula2 dia main lama2 sok dia faham le.

November 20, 2013 at 9:40 AM

hehehe.. nakal... pernah tak dia wat otomen depan apaknyer time solat??

November 20, 2013 at 9:49 AM

haha tak abes2 aksi atomen dia.. bagus Dayyan dari kecik dah dilatih sembahyang :))

Yang ku tak tahan tu mama Dayyan kemain pecah perut gelak.. sedangkan anak dia kelam kabut takut kena tinggal.. hahahahh lawak lah Dayyan

November 20, 2013 at 10:01 AM

Geram kannnn :)

November 20, 2013 at 10:10 AM

Salute akk ngan ko ni sis...Akhirat itu terpelihara sementara dunia masih boleh dinikmati seadanya...Tahniah...

November 20, 2013 at 10:13 AM

hahaha..comel nyer ko ni dayyan...

November 20, 2013 at 10:13 AM

Kelakar la dayyan ni, takut kena tinggal ehhh..

November 20, 2013 at 10:16 AM

haha comel.. kalau ranea dia baring terus.. huhu

November 20, 2013 at 10:16 AM

dayyan.. oh dayyan der2 jer ko yer...

November 20, 2013 at 10:20 AM

Dayyan ni kan memang cute tau... sujud tu masa paling afdhal utk berdoa. Lieya mintalah Dayyan mohon doa apa-apa. Budak masih suci tak ada dosa ni...(ambik peluang hihi...)

Tengoklah ligat aje capai selipar nampak papa dia nak keluar. Cergas betul!! Botol digigit hihi...

November 20, 2013 at 10:28 AM

alahai comei je dayyan

November 20, 2013 at 10:41 AM

Alhamdullillah dah ajar dayyan solat dari kecil.. moga menjadi anak yang soleh.. cute jer..nengoknyaa.. hehehe

November 20, 2013 at 10:52 AM

comei nyer kaki kecik tu.. geram.. gigit kang..

November 20, 2013 at 11:20 AM

kalo i ada situ...
compom tak leh khusyuk sbb nak tergelak tgk pe'el cute dia tu...
hehehehehehe....

November 20, 2013 at 11:23 AM

Uihhh good boy..ok gak tu..
Kcik2 dah pndai solat kn..hihi

November 20, 2013 at 11:38 AM

hhahahaha sabo jelah dayyan ni.nk babap montot gak!

November 20, 2013 at 11:42 AM

ajar dari awal bagus kan..nanti dah besar senang..moga dayyan jadi anak yg soleh..:)

November 20, 2013 at 11:47 AM

nasib baik mama nampak yup dayyan...
budak baru nak belajar macam itulah lieya..

November 20, 2013 at 12:01 PM

asslm..
lama tk dtg jengok ko lieya..
tak dan..hari ni free sket..

bagus...dayyan nk ikut solat..
mcm Irfan la..nk ikut,
dia suka diri..lps tu sujud..
yg geram tu, dia suka duk depan2 kita...cam mn kita nk sujud..haha

November 20, 2013 at 12:05 PM

hahahahah tgk dayyan tuh teringat bujang aku pun sama ko, suke ikut makngah solat time2 aku keje lah... makngah siap sediakan 1 sejadah kecik kt sebelah dia... so, time makngah solat dia pun ikut lah takdelah dia ngaco makngah solat... tp yg tak tahan nyer.... dia nk pakai telekung gk mcm makngah... hahahah

November 20, 2013 at 12:10 PM

ahahahahahahah... Dayyan dayyannn.. memang penyeri Mama Papa & kakak Mia Mijaaa. sempat lagi jadi otomen ehh!

November 20, 2013 at 1:11 PM

keek dayyan buat aku tergelak kuat kat ofis nie.....hahahahha
Deva pun sama camnie tapi suara dia lagi kuat dari Dayyan......

November 20, 2013 at 1:41 PM

hahahahahaahha..
naik keras perut gelakkan dayyan.
kesian dia.. menggelupor carik kasut dia.
hahaahhaahha. jahat lah mama die!

sejuk mata tengok anak2 ikut solat sekali. :)

November 20, 2013 at 2:16 PM

lawakla dayyan ni...hahaaa

November 20, 2013 at 2:25 PM

comeynyee...
sukakan tengok anak2 punya keletah..

November 20, 2013 at 2:38 PM

Tak baik tau Lieya ni nak tepok-tepok orang tengah sembahyang. Nanti batal sembahyang camna? :D Samalah Lieya kita. Anak akak yang kecil tu pun dengar aje azan, terus berhenti main ambil sejadah dan jerit 'Allah' sikit punya panjang harakat nya... kot budak-budak memangnya favorite mereka tang sujud tu aje...siap boleh main jeling-jeling tu orang sebelah dah bangun ke belum!

November 20, 2013 at 2:56 PM

hai la sejuk perut mama mengandung ye :)

sama la awatif..kalo solat dgn dia, tak kusyuk aku dibuatnya..

semoga anak2 kita menjadi anak2 yg soleh dan solehah ye..amiinnn..in syaa Allah

November 20, 2013 at 2:57 PM

adoii.. lama gilak x singgah sini..rindu dgn miamijadayyan debomm nih... sama lah kat umah ni pn tgh trainning piras ikut solat tp manjang dia tawaf kat keliling kita pastu main kejor2 dgn adik..huhuu...

b'pinor mata tgk n3 lieya kat langkawi lagi double b'pinor tgk periuk vision n corningware tu huhuuu... in shaa allah bulan mac lia n famly pun nak p langkawi... dpt juga info dr n3 lieya ni...

November 20, 2013 at 3:06 PM

holoh holoh sibuk gk nk nyelit... haahahaah...

November 20, 2013 at 3:52 PM

Bagusnya Dayyan....sujud pun sujudlah....nanti lelama penuhkan dayyan!

November 20, 2013 at 3:58 PM

god job lieya didik ank..

November 20, 2013 at 5:20 PM

hahaha..comelnya dayyan..aku tgh bayang2kan dia berlari2..pastu sujud..kihkihkih..

November 20, 2013 at 5:25 PM

Bagus dayyan kecik2 dah rajin solat..takper lieya janji dia nak ikut solat...moga jd anak yang soleh yer dayyan...Haha klako la dayyan ni..muka comel sangat ni...gelabah nak ikut papa yek...

November 20, 2013 at 6:52 PM

Aq tgh imagine camna dier terkedek2 nk joint da gang time solat...ekekke..

Cute sgt bdk ni..jd menantu nak! Kahhhh...

November 21, 2013 at 1:53 AM

hahahaa...
lawak tgk keek dayyan...
sama la perangai dayyan ngan emir...
klau daddy buka pintu celapak terus lari2 takot kena tinggal.. hehee

November 21, 2013 at 11:48 AM

Melentur buluh biar dari rebungnya Lieya..bagus.Kekalkan begitu.Comel je si Dayyan ni.Kemain laju lari tu..takut papa tinggalkan eh.

November 21, 2013 at 6:11 PM

Sejuk hati nengok dayyan ni..omey omey

November 21, 2013 at 8:30 PM

Semoga menjadi anak yang soleha...

November 22, 2013 at 7:03 AM

alhamdulillah... melentur buluh biar dari rebungnya kan....

November 22, 2013 at 10:01 AM

Takpe ,ajar slow slow.
lelama dayyan terbiasa .

November 22, 2013 at 10:11 AM

winduuu lieyaaaaaaaaaaaa
anak2 specially dayyan !
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

akk sihat .. namun mood akk menghilang utk mengadap blog .. akak doakan mood akak cepat2 sembuh huhu .. miss uu dear .. doakan akk cepat2 dpt update blog .. ;)

November 22, 2013 at 3:28 PM

Alhamdulillah...xpe proses pembelajaran...
btw kesian dayyan....menjerit takut kena tinggal..kik..kik...kik...

November 22, 2013 at 5:16 PM

Memang comel je..alhamdulilah yg penting dia nak ikut solat

November 22, 2013 at 6:19 PM

Comelnya..

November 23, 2013 at 8:17 PM

Betul lieya..yang penting dayyan nak ikut solat. Nak mintak lieya emailkan address ye. Ada sikit souvenir FM untuk lieya. Ni email akak : rozitarosli@gmail.com

November 25, 2013 at 1:24 PM

haha..comey sgt!
ok r tu lieya..y basic2 dulu..at least biasakan dulu kan..
biasa usia dayyan ni mmg suka main kan,,

November 25, 2013 at 3:21 PM

bagus dayyan comel ni kecik2 dh belajar sujud..takpelah lya,janji dia nak solat..tahu solat tu apa..lama2 nti ikut pandai la tu..lgpun dayyan kan kecik lagi..

dh byk kali dtg sini nk komen takbley tak keluar nama,line slow yg amat..dpt gak komen akhirnya..:)

November 25, 2013 at 10:51 PM

comel nye dayyan...baus kecik2 lagi dah dilatih

November 29, 2013 at 10:00 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy