Thursday, July 24, 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014



Assalamualaikum semua pembace blog lieyalatif...baik yg aktif komen ataupun silent reader.... ampun dan maaf dipinta atas segala kesalahan sepanjang lieyalatif berblog....

Berhati2 dalam perjalanan balik ke kampung...biar lambat asal selamat...semoga syawal dirai dengan penuh  meriah dan berkat....tahun ni turn beraya di johor...yahuu!

In sha Allah blog lieyalatif akan bercuti sehingga lemak2 ketupat dah tak tersangkut kat usus2 perut heheeheheheheh.... puase 6 jgn lupe ye kawan2!!



*sedikit gambar2 photoshoot raya 2013*






 

 

Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.



44 celoteh sahabat

Selamat hari raya lieya... balik raya johor eh.. jue tahun lepas balik johor.. tahun ni balik kedah....

July 24, 2014 at 9:07 AM

Selamat Hari Raya lieya..hati2 pulang ke kampung tue.. Kosong..Kosong...yer..=D

July 24, 2014 at 9:13 AM

Salam aidilfitri juga buat lieya n co.. mohon ampun maaf andai ada komen2 y myinggung selama ni.. kosong-kosong .

Hati2 di jalan raya.. moga selamat sampai di kampung ye

July 24, 2014 at 9:15 AM

Selamat blik kg...selamat hari raya.

July 24, 2014 at 9:17 AM

selamat hari raya..insyallah aku singgah renggam ye..eh betoi ke renggam ni...hamtam la...hahhahahah....nanti aku hallo2...dah guano nak hallo2 ni...ko amik no aku yee.. 0196110448 ok...

July 24, 2014 at 9:20 AM

selamat hari raya lieya & co...
moga semuanya selamat... amin...
sronok dpt sambut d kg halaman :)

July 24, 2014 at 9:34 AM

Selamat Hari raya lieya...selamat beraya di johor..

July 24, 2014 at 9:37 AM

selamat hari raya lieya..dah start cuti ke ni??

July 24, 2014 at 9:49 AM

awalnyaaaaaaaaaa ko dah bercuti ye lieya..aku jugak masih di sini hhhuuuu

di kesempatan ini aku pun nk mohon ampun maaf zahir batin kalo ada tersalah kata dan perbuatan sepanjang kita berkawan ye..

selamat berhari raya di Johor ye..seronok kan bila dpt kembali ke kampung halaman :)

July 24, 2014 at 9:53 AM

Awalnya ucapan hari raya LIeyaLatif & Co.. hehe
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI LIEYA & FAMILY..
HOPE KORANG BERGUMBIRA DIHARI RAYA NANTI YER..
have a safe journey.. take care :D

July 24, 2014 at 10:01 AM

semua comel...mak dia paling comell auuuwwww :P

July 24, 2014 at 10:01 AM

selamat hari raya lieya
hati-hati pulang beraya ye
saya pun nak minta maaf kot ada salah silap keterlanjuran selama ni
kira kosong kosong la ni ye =)

July 24, 2014 at 10:16 AM

Salam Aidilfitri. Maaf zahir batin buat Lieya & family. Cantiknya gambar² nih.

July 24, 2014 at 10:16 AM

selamat hari raya lieya...
maaf zahir batin ye :)

July 24, 2014 at 10:35 AM

alahai..sweet sangat gambar2 yang lieya up
rasa dah suasana hari raya
awalnya lieya cuti ek
selamat hari raya lieya
maaf zahir batin

July 24, 2014 at 10:41 AM

Selamat hari raya buat Lieya sekeluarga..
Berhati-hati dijalan raya ^__^

July 24, 2014 at 10:55 AM

selamat hari raya dear.. semoga hari raya tahun ni lebih membawa keberkatan dan kegembiraan buat kita semua.. hati2 balik kampung nanti yer.. :)

July 24, 2014 at 10:58 AM

DUA TIGA KUCING BERLARI
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

July 24, 2014 at 11:22 AM

Selamat hari raya utk Lieya n Co juga.. photoshoot tahun ni pasti lagi comel tu..maaf salah silap ya..

July 24, 2014 at 11:26 AM

Selamat Hari raya kak...Maaf zahir n batin yea...semoga perjalanan akak pulang ke kampung selamat..Amin...

July 24, 2014 at 11:38 AM

Selamat hari raya juga buat leiya sekeluarga.
Maaf zahir batin juga adri ena andai ada terkasar bahasa
Terguris perasaan.

Lieya.. ye ye je ena taip panjang lebor
sekali cmputer hang dan terus auto shutdown
abis semuanya..
hukhuk

July 24, 2014 at 11:42 AM

selamat hari raya lieya..maaf zahir dan batin..

moga raya kali ni lebih beerti buat lieya n Co.

0-0 yer..:)

July 24, 2014 at 11:45 AM

selamat hari raya =)

July 24, 2014 at 11:51 AM

Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin dari kakak ye Lieya..
Tahun ini mesti lagi meriah hero dah makin besar...

July 24, 2014 at 11:58 AM

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin Lieya...

Jangan lupa tempek gambo raya 2014 nanti eh, kata ada photoshoot lagik.

July 24, 2014 at 1:12 PM

SELAMAT HARI RAYA .. MAAF ZAHIR DAN BATIN, HATI² BALIK KAMPUNG.. CANTIKNYA TEMA RAYA TAHUN LEPAS.. TAK PERNAH PULAK TERPIKIR NAK BUT PHOTOSHOOT MCM NI.. BEST JUGAKKAN...

July 24, 2014 at 1:16 PM

Cantiknya photoshoot Raya tahun lepas....
Tahun lepas fefel pink ( ye ke? Agak buta warna okje ni hehe)....tahun ni tema apa Lieya.....
Selamat Hari Raya Lieya......maaf zahir batin jugak ye...

July 24, 2014 at 1:29 PM

Ditambah dengan pemandangan yang cantik membuatkan gambar tu cantik.. ;)

July 24, 2014 at 1:41 PM

Selamat Hari Raya buat Lieya sekeluarga..
Maaf Zahir dan Batin..

Balik kampung hati2 dijalanraya yer.. Moga bergembira dihari lebaran ini.. :)

July 24, 2014 at 2:04 PM

cantik nya...... selamat hari raya kak....

July 24, 2014 at 2:15 PM

selamat hari raya buat lieya sekeluarga, kite x sabau nk nengok photoshoot raya lieya taon nih..misti glemm
nt wat open house umah baru jemput la kite hihihi
save journey and take care

July 24, 2014 at 2:48 PM

selamat hari raya Lieya.. cantik gambar family... :)

July 24, 2014 at 2:50 PM

Salam Aidilfitri buat Lieya sekeluarga..
Jeles tengok pic2 ni.. cantikk!

July 24, 2014 at 2:55 PM

Lieya...
Salam Aidil Fitri dari akak Sekeluarga.... moga lebaran kali ini membawa seribu rahmat pada kita semua....Maaf Zahir dan Batin....

Hati2 memandu balik Johor ok...:)

July 24, 2014 at 3:53 PM

Selamat hari raya dan maaf zahir batin...

July 24, 2014 at 4:23 PM

Selamat hari lieya dan keluarga...Hati hati di jalan raya...

July 25, 2014 at 10:15 AM

Selamat hari raya buat Lieya dan keluarga dari Along...maaf zahir batin...

July 25, 2014 at 2:20 PM

'selamat hari raya '

'-'

July 25, 2014 at 3:58 PM

Wishing the five of you guys and gals Selamat Menyambut Hari Raya. Stay Colourful always.

July 26, 2014 at 9:49 AM

Selamat hari raya dari Ros sekeluarga :)

August 4, 2014 at 11:28 AM

selamat hari raya untuk Lieya sekeluarga... nak tunggu entri di blog walaupun dah tengok di faceboook...

August 4, 2014 at 1:22 PM

SElamat Hari Raya Lieya,maaf zahir batin.. Kosong-kosong..

August 4, 2014 at 2:42 PM

selamat hari raya utk ko sekeluarga
semoga raya ni menjadikan kita umat yang lebih bersyukur dan lebih baik
mana gambar photoshot???????
tak sabau nak tengok nih

August 5, 2014 at 11:04 AM

selamat hari raya lieya.maaf zahir batin.dh lama nak komen tak dpt..line ni betul sengal..dah laju ni baru dpt wish selama thari raya..

August 6, 2014 at 3:42 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy