Wednesday, December 30, 2015

kulit cantik dengan "KIM & HIM Pure Botanical Immunizer"


Assalamualaikum semua!! 


hari ni bagi laluan ahkak lieyalatif perkenalkan satu produk hebat.... ramai tercari2 serum yg halal lagi organic lagi selamat dipakai tanpa bahan terlarang kan? ye laa sape berani pakai produk yg ade bahan2 terlarang...cantik sekejap lepas tu merana jangka masa panjang....so mari rapat2 ahkak story2 pasal satu produk best utk kulit kite.... name produk nie ialah KIM & HIM Pure Botanical Immunizer.......

*
*
*
*
*
*
V


aku fall in love dengan packaging produk nieh.... kotak die comel giler... kaler tu ala2 mcm produk korea....



bukak kotak lagi fall in love tgk botol die...olololo syomel sweet2 sgt.....gugurl2 sgt pada aku botol die.....



selalu kite tgk serum ni botol kecik2 jek kan.... tepek sebulan dah licin.... tapi KIM & HIM Pure Botanical Immunizer tak lee kecik tak le besar sgt ....just nice...kalo ok cara penggunaan tahan 2 bulan gak nieh...ye laa muke kooo bukan besar pinggan kan heheheeheh



bau die soft ajek... so far aku dah guna sebulan... selalu kalo nak period kompom naik jerawat batu seketul...tapi lepas pakai KIM & HIM Pure Botanical Immunizer ehhh tak naik jerawat period....suke mak! cara penggunaan pun mudah jek...sapu di muka  due kali sehari...biase aku sapu pagi sebelum apply make up pi kerja dengan malam sebelum tdo....fresh jek bile bangun pagi...


Jom baca sikit apa kehebatan produk Kim & Him Pure Botanical Immunizer ni...


Kim & Him PURE BOTANICAL IMMUNIZER merupakan produk kecantikan yg berasaskan tumbuhan semula jadi organik. Antaranya, teh hijau, lemon, chamomile dan lain-lain. Produk 6 dalam 1 ini berfungsi sebagai toner, serum, moisturizer, day cream, night cream dan sunblock (spf30+)

Kim & Him PURE BOTANICAL IMMUNIZER dapat membantu melembutkan serta meremajakan kulit anda disamping menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel-sel baru yang lebih sihat

Disamping itu ia juga dapat membantu;
- Mengurangkan jerawat
- Mengurangkan jeragat/pigmentasi
- Memudarkan parut jerawat
- Mencerahkan dan membersihkan kulit
- Mengecilkan pori-pori
- Melambatkan proses penuaan
- Menjadikan kulit anda Glowing!

Cara penggunaan;
Ratakan pada wajah (1 pump) 2-3 kali sehari selepas mencuci muka (tidak perlu dibilas)


Ni sebahagian testimoni customer pulak..




testimoni bergambar...



bab harga plak...harga sebotol mmg sangat2 mampu milik....hanya RM89.00.... boleh dapatkan di page KIM & HIM atau whatsapp kod "KH" dan korang hantar ke +6018-3210344 (Kimie)






ahkak lieyalatif dah ade sekotakkk!! yahuuuu!...


lets cantik uollsss!!! muaaahh...xoxo.....





29 celoteh sahabat

Ini tak boleh sampai anak dara kakak tahu Lieya
Nanti mulalah dia cari tahu-tahu pergi bank pergi bank-in utk membeli..

December 30, 2015 at 9:11 AM

Rin nk cr serum..tp blm lg jmpa yg terpikat di hati...hehe..
Nti nk google review produk lieya suggest ni k

December 30, 2015 at 9:14 AM

selamat pagi akk...
wah!patutlah muka makin seri² bagaikan pengantin gitu...

December 30, 2015 at 9:15 AM

macam best je.. macam nak beli je.. hehehe..

December 30, 2015 at 9:19 AM

menarik ..aku pun suka pakai serum .... tp brand lain la ....

December 30, 2015 at 9:33 AM

Cam menarik jerk..boleh cuba nie.. TQ share info

December 30, 2015 at 9:46 AM

memang comel harga pun comel..tp ok la masib mampu milik..sy tak pakai pun serum..muka ni memang tak jaga sangat la..takat cuci..pkai krim pun malas.huhu

suka yg natural je..sebenarnya kemut.hahaha...

December 30, 2015 at 9:49 AM

nak try la..

December 30, 2015 at 10:10 AM

tk pernah pki serum...pakaging pinky menarik minat wanita...mula2 bc KIM tu trus tringat gosip viral psl KIMK yg fazura tu haha

December 30, 2015 at 10:16 AM

wahhh... cantik mulus la lieya lepas ni.... hehee

December 30, 2015 at 10:31 AM

wahhh makin comey la kak lieya kita ni nanti..:)

December 30, 2015 at 10:43 AM

cantiknye kakak;) cam comel kotak nye.. nk try la jugak.. ok kan??

December 30, 2015 at 11:35 AM

wow..makin tantek lah akak lieyalatif lepas ni..
klo tgk pada botol & kotak tu, igt minyak wangi... mmg cun botol dia

December 30, 2015 at 12:08 PM

comei botolnya.... boleh try jgk nih... mana tau sesuai ngn muka...

December 30, 2015 at 12:35 PM

wahhhhhhhhhhh..
bagusnya
kita nye parut ni dah berbulan2 x ilang2..
kena cuba juga ni
tgk testi tu ada yg dah ilang parutnya
thanks lieya kongsi kat sini..

December 30, 2015 at 1:24 PM

Dpt...idea untuk bagi hadiah...

December 31, 2015 at 7:12 AM

uit packaging dia sangat2 gegirl uols
i likee...

boleh try nie..sbb ku tergoda ngan ayat ko tu
"jerawat period tak kuar" wahh....kita sama .time period jer kuar jerawat seketul besar......tensi mak!

December 31, 2015 at 8:19 AM

product baru ker nie ... nanti nak google

December 31, 2015 at 11:25 AM

Wahhhh menarik ni :D

December 31, 2015 at 11:30 AM

tahun baru ni semua org nak cantik2 kan...

December 31, 2015 at 11:37 AM

cam bagus je ek

December 31, 2015 at 11:56 AM

mcm best j kak.
produk bru ni, kan.
tak dgr lagi sebelum ni..

selamat tahun baru juga buat akak..
semoga beroleh kejayaan yang lebih di tahun hadapan.aamiin :)

selamat bercuti.. hikhiks..

December 31, 2015 at 1:45 PM

patutla cantik jer cik akak sorang nih..
zee ni ada masalah jeragat..tak cuba rasa nak cuba..dah cuba kang tak serasi lagi parah..agaknya kena wat rawatan ngan klinik dulu kot..

btw,hepi new year lieya..

December 31, 2015 at 3:25 PM

Akak ni dah lama tak manja kan muka ni lieya .
Udah kusam jer muka ni..
Boleh cuba gak yg lieya kata ni..
Sesuai ke utk muka akak yg dah kilauan emas ni haha

December 31, 2015 at 9:56 PM

Salam 2016, cantiknya lieya. Dah lama tak pakai serum. Tengok lieya pakai, tringin nak cari jugak.

January 4, 2016 at 7:32 AM

wahhh, mcm mcm product skrg kan kak. x terkejor/

January 4, 2016 at 3:13 PM

Lieya kulit ko mmg cantik, mulus dan gebu so sental produk apa pun masih tetap cun weyh....hihi..

January 6, 2016 at 6:15 AM

Nasib baik zaman jerawat tumbuh di muka ketika period dah berlalu pergi ^_^ Tapi akak suka pakai serum ni maklumlah nak juga muka awet muda macam jiran sebelah menyebelah ^_^

January 7, 2016 at 3:09 PM

wow, great, I was wondering how to cure acne naturally. and found your site by google, learned a lot, now i’m a bit clear. I’ve bookmark your site and also add rss. keep us updated. grey fabric

January 8, 2016 at 7:57 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy