Friday, March 13, 2009

anak mak katonyooooo!!!

hi hi hi aku dah ade pengikut setia!!!! i kan peminat sushi......nyum nyum sedapnyerrrr..... tgk!!! mia n mija pun dah jadi peminat sushi.....wajib beli kalo gi alamanda.....sanggup singgah carefour semata2 nak beli sushi.....lieya tak minat sushi kat JJ sebab tak sesedap kat carefour...kat sushi king jgn ckple....mme sedap!!!!
mase ni baru lik beli barang basah kat carefour alamanda, tgk laa kemain mia suke makan....tapi die suke sushi jenis ni ajek...
cube teka mulut ghajah sape nie....ha ha ha ahah



ni tuanpunye mulut ghajah tu....h he hehehe


mija pun suke tau!!! 2 bjik die bedal ari tu


mommies sume camne....suke tak?....jom kite diet ngan sushi ...konfom leh kurus....tapi i tak diet dah...he he he he





post signature


31 celoteh sahabat

ct pun suka gak sushi..tapi anak2 ct tak suka..pandai anak2 lieya mkn sushi yek...

March 13, 2009 at 10:42 AM

arrr niza suka gak makan sushi..tapi stakat beli kat care4 jek..tringin nak p mkn kat midvalley tuh..sushi king eh? tapi hasben ku itu x mo maklumlah tekak pure melayu..abes tak kan aku nak p sorg2...

hehhee..tekak gajah?? klako lah mama nih...

March 13, 2009 at 10:48 AM

dapnyer sushi telur ikan tu..berselera nampak mija makan sushi yumm..

March 13, 2009 at 10:54 AM

lieya, akak baru perasan, ada dua budak kenit kat sebelah tu kan. cute la.. kasut baru ek..

yang mia dan mija makan tu kalau tak silap akak sushi telur ikan kan?? warna oren.. sedap jugak, akak pernah try sekali..

akak plak cuma suka makan susi tuna mayo jer.. kalau yagn lain 2 tu ok la, tapi tak berapa suka.. selalu makan kat sushi king jer,

farhan dan emily pun pernah kasi try, ntah makan ke tak..

March 13, 2009 at 10:56 AM

opss salah tulis.. farhan dan emily pun TAK pernah kasi try.. ntah makan ke tak

March 13, 2009 at 10:57 AM

WEII.makan ek budak 2 orang nie sushi.. kat rumah tu akak sorang ajer yang makan.. haziq kata itu makanan orang cina tak leh makan HARAM.. yang aiman.. goli geleman.. sama dengan babah diorang .. TEKAK MALAYSIA...
tapi sekarang akak pun tak makan gak.. sebab takut nanti otak penuh dengan ulat cam dalam email tu

March 13, 2009 at 11:01 AM

wanie pun suka sushi...terliur pulak tgk mija makan sushi tu..

March 13, 2009 at 11:12 AM

sedapnyer 2 badik nih makan sushi ek..best jer ase..heheheh

March 13, 2009 at 11:22 AM

wahhhh besar nye mulut ank daro lieya nie hehehe...akak suke nengok cr lieya dressing dak 2 tu comei je hehehe..

pstt...tang mana muka aiman nmpk cam jepun huhuhu

March 13, 2009 at 11:23 AM

kalo ko suker mkn sushi...aku plak mmg x suker okeh..sgt2 x suker.. x lalu kt tekak den ni ha.. den kn org kg... den mkn nasik lomak yo..hahahha

March 13, 2009 at 11:37 AM

yummy..leh geng,suka gak mkn sushi..aritu aku dpt email sapa mkn sushi nanti otak banyak ulat...sgt jahat tau penghantar email itu..uhukss

bagus ar anak ko lieya..suma mkn..xmemilih..suka tgk.lieya, mkn seafood manyak2 tau..hehe

March 13, 2009 at 11:38 AM

oooiii! molot x padan ngan orgnya! sama cam Angah le. Keding je, tapi molot lebor!! keh keh...

aku ni pon feberet food aku mmg japanese punye. Sume aku bedal. Sume aku suke..muahahahahaha

March 13, 2009 at 11:42 AM

>>baru teringat dah lama tak makan sushi.. baguih2 nak dietni elok benauler..

March 13, 2009 at 11:45 AM

isk dh lme xmkn sushi..biaasa bli kt jj..btolke sushi kt cafu lg sedp lieya? nti nk try laa..nmpk best btol mija n mia mkn tuh..terliur auntie dlm pntg ni syg ooii..hehehehee..

March 13, 2009 at 12:27 PM

sedapnya sushi itu....lama tak makan....ni buat iza terliur nie...tapi dulu iza ada wat sushi sendiri...ni dh lama x buat...isinya guna tuna jer...

March 13, 2009 at 12:30 PM

woo...melampau 2 dak tecit nih.
no pantang-pantang makan yg best bawak pi majlis nih...
jeles arr tengok kasut dak tecit nih...ni yg cam nak pi beli jugak. huhuhu...

tunggu kemunculan kasut baru ku....(macamlaa rajin sgt bejalan pakai kasut. tapi tak kira. nie cemburu punya pasal!!!)

p/s : pasni mia & mija leh join kitorang pi JJCM kat maner2 jew....

March 13, 2009 at 12:42 PM

haha samala feberet akk sefamili.
Dulu mase keje kat sushi kin leh arr ade diskaun..skarg..huaaaaaaaaaa beli kat hypermarket jelah!
ps:
Ebikko ni mmg budak2 suke sgtkan!

March 13, 2009 at 1:25 PM

aku mmg tak leh masuk ngan sushi nie lieya
dah pernah try...tp tersekat ko kat tekak aku x nak masuk...hu hu hu
mmg tekak melayu ler aku nie...

nasib laki aku pun x suke
batrice aku tak try lagi...
kot2 kasi try
tetiba dia minat
camno ler gamaknyer...
mak pak tak suka
boleh anak plak..he he he

suke ko jer gelar tu mulut gajah
cuba ko buat camtu lieya..he he he

March 13, 2009 at 1:50 PM

waa..
sushi tu..
Dhila pon suka makan sushi..
everytime prg Subang Parade mesti makan kat Sushi King..
Mia n Mija kecik2 llg daa pandai makan sushi erk..
gud2..

March 13, 2009 at 1:56 PM

dikk, aku kan..mmg tingin nak mkn sushi ni tapi nape ntah tekak aku ni betul2 tekak jawa da.... tgok org mkn lajuss jerk.. taper nanti aku gi putrajaya try cari sushi ko ie.. mana tau leh masuk lak...

lieya belon panas kat putrajya tu bila?

March 13, 2009 at 2:27 PM

kak lieya..atie pun br je pas makan sushi kemarin..punyer lah teringin..pas waktu opis terus ke c4 semata2 nak beli sushi..memang sedap kan...jom diet ngan sushi..

March 13, 2009 at 4:28 PM

i cuba mkn sushi..tp xleh gi lah lieya..suka je tgk budak 2 org tu mkn..sedap je..eh cutelah gambar dorang berdua kat belah kiri bwh tu..

March 13, 2009 at 4:55 PM

>> pakar makan sushi rupanya si kecik ni...:-d

March 13, 2009 at 5:15 PM

mia & jaja acik dtg lg huhu.. aritu sja duk melepak kat nursery derang, tgh ghazi duk beriba, si jaja dtg..smbil point kat ghazi diie bgtau ummi, ni aajii hahaha comel jeee.ghazi bkn pndi lg sbut nm kenkwn die..kenkwn die rmi tul pndi nyebut nma die..denang ingt kot hahaa

re: ye lieya..mmg klu g sniri Rumah Titian Kasih tu, lg sedey medey..tu kitorg try as hard as we cud la supaya tk putus g ke umah tu sbb derang ni yg pnting nk kasih syg kite..org yg dtg tu

March 14, 2009 at 8:01 AM

pergh! bagus anak kau lieya. semua suka mkn. tak memilih langsung! hehehehe

aku kan, dlm byk2 menda, tang sushi2 ni lah tekak ku tak leh terima..huhuhuhuhu nak gak try..tp cam tak bulehhhhh!

March 14, 2009 at 11:27 AM

amboi pandainya mia & mija makan sushi..

lieya..heder ko melatops...cantek..banget

March 14, 2009 at 12:14 PM

ko nak diet apa nyer lieya woiii....akak tgk dah cekeding tu.... dah cukup..no more diets...

lieya...suka benor bdk2 tu mkn sushi yaa... hmmm..best ker sushi?? akak mmg tak pernah mkn..nak try pun seram.. lagipun sini mana nak dpt..tu yg tak termakan.. kalau selalu jumpa, maybe mkn gaks.. nanti la nak try yg carrefour..sebab kalau gi KL tu selalu gak singgah carrefour..

March 14, 2009 at 1:01 PM

sushi? saya tak bape sgt tp kalu hubby, mak aih...suka yg teramat..

March 15, 2009 at 6:04 PM

salam lieya.......
wah, berselera betul anak2 lieya mkn sushi ye...dh ikut mama dia jgk..heheh...akak x brp suka sgt sushi ni...tp kalo nk diet, elok jgk mkn ye...

March 15, 2009 at 7:13 PM

salam lieya..
t x penah makan sushi.. ramai yg kata sedap .. ye?
esok dh mula keje.. keje baik2 ye lieya.. ke biasa ngan sindrom monday blues ke? ehhe..

March 15, 2009 at 11:27 PM

sushi dik,alamaks..tk pnah try mkn pon akak...

kalo dr mata yg memandang mcm tkleh terima, tp tk penah rasa kn..
so,taktau la tekak ni blh terima ke idak....

March 15, 2009 at 11:38 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy