Friday, March 6, 2009

~~ Si Notty Mija ~~

hi hi hi...hai!!!! ari ni mija enterprem lagik....asek2 mama jek .... mija nak citer nie....sume dengar tau!!! mama kite kan selalu ajar kite ngan kakak kite manners tau...ala kalo bahasa mudahnye....control comey la!!!....kite ngan kakak kite kecik lagi, tak yah laaa nak manners2 kan.....selalu jek mama kite suruh maintain comel, kalo makan tu takleh sepah2, jalan kene slow2, rambut kene sentiase ikat, mcm2 lagi lah....tekanan kite tau!!!!
alah...kadang2 kite buat jek ikut kepale kite....hik hik hik...kalo mama tak nampak jek kite buat lee perangai gile2 kite tu.....tak caye....haa cube tgk niih....hi hi hi
*******************************************
ni pose ----> mari lebar kan mulot
ni pose ----> bolat2 bijik mato


ni pose---> mari songkek lobang idong



ni pose ---> buweks...mak bedah ayu




nie pose ---> serombong kapal




ni pose ---> sup lidah...haha ha ha




nie pose ---> mak bedah merajuk (bibir depan tu kene sehabis daye juih tau)





nie pose ---> korek taik gigi kat gigi depan



byk ckp plak...tgk video ajek lah!!!


video

eh eh ...mama kite dah masuk keter....kene tukar mood comey balik....hi hi hi
seb baik tak kantoi!!! okey ar tu jek mija nak citer kali nie....asek2 kite jek enterprem kan...kakak mia kite selalu ngelat...bile laa die nak 'kaco' blog mama kite ni plak kan....



****selingan***

khas buat pengunjung blog ni, mija nak sampaikan satu lagu bertajuk "Buai Laju-Laju" versi mija.... sila AFUNDI mija okey....


video

post signature


25 celoteh sahabat

aku mmg suker tul tgk anak2 ko nih tau..pndai msg2 brlakon yer.. mcm2 gaya rupa ada...aahhahah...caption pon lawak....

tp mmg btl la...anak2 ko mmg suka melawa kan...rmbut mesti ikat terik kan...nk plak dorang tu ikat rambut..kalo echa toksah hrp ler..

March 6, 2009 at 12:03 PM

hehhehhehe

lawak tul kowang anak beranak nih!

alaaa....mia, mija
aunty farah tau
kowang bukan nak sgt buat muka camtu kan
kowang kena paksa ngan mama kan...

harus le mama ade kat depan kan...tgh ngajar kowang!?
aunty tau ehhhh

muahhahahha
larikkkks !

March 6, 2009 at 12:04 PM

whaklakaka... kelako la mimik muka dia... pandai ajer depan camera tuh... heheheh
hmm ni mesti mama dia yg suruh ni....
hmm anak2 lieya ni pandai tul bergaya... suka tgk... ngan rambut yg diikat... kalo adriana kejap jer la...

March 6, 2009 at 12:09 PM

meriah korang anak beranak...
heheh.. shah sebijik perangai shahnun.. budak tu dok elok2 ada le nk dicuitnya, dicucuknya sampai menangis.. pastu ayat wajib... X MO KWN DADDY.. KWN MAMA. terus mama jd penyelamat..hahhaha

aku suka muka mak bedah merajuk tu... muncunggg.. leh sangkut hanger... keh keh...

mija,
sore piching tinggi. kalah ziana zain.. hehehe

March 6, 2009 at 12:30 PM

macam2 gaya muka mija..pandai dia posing yer...bleh jadik model kecik nie..heheheh

March 6, 2009 at 12:49 PM

alahi sukernyer aku tgok lieya..mcm2 ha dia buat riak muka..

mmgbest korang anak beranak.....

bukan main ha mija menurut perintah mak eh... hahahhahaahhah

okey afundi mija dia.......

March 6, 2009 at 1:19 PM

ish..ish..sakan anak dara liya nie..
oo.mama suh control comels yer..
nanati dah besaq..mama suh control cun lak yer...sama cam mama..cun sokmo..

pandai btul dia buat mimik muka mcm2 ....leh jd model iklan nie..

March 6, 2009 at 1:47 PM

gaya sup lidah pun ada..hahahaha
seronok tgk telatah anak2 ni kan..

p/s - lieya nanti sila jawab tag eh..hehe

March 6, 2009 at 1:49 PM

pose mak bedah merajuk tu paling kiut..

alahai..tak dpt la ku dengar lagu buai laju2..speaker opis ni xleh pakai..huhuh..takpe kt rumah satgi leh tgk..apa2 pun aunty tetap afundi mija okehh

March 6, 2009 at 3:18 PM

mama borek anak rintik... hehehehe...

sporting bdk2 ni..kalau anak2 akak suruh buat muka, sekali dua tu diorang layan lagi.. kalau byk2, siap blh cakap apa tau "apik letihla..." (ni kalau rafiq la..) hehehehe...tu yg kalau nak snap main snap aje... kebanyakan candid... sebab susah nak suruh pose...

March 6, 2009 at 3:18 PM

hikhikhik kelaKor aR kaK pic nyER.... sMp juLing2 bijI maTa kuikuikui....

March 6, 2009 at 3:23 PM

adoiiiii :P

memacam pesen bebudak ni. keh keh..tu bukan buai laju2 tu. tu lagu rock kapak! hihihi..geram aku tgk anak2 kau ni tau. Bila la leh kita jumpa kan?

March 6, 2009 at 4:00 PM

nie bakal..juara AF22..HEHHEHHEE...

March 6, 2009 at 4:22 PM

aku gelak gelak gelak
lagu buai lagu2 versi mija
ya....auntie akan afundi mija

keh keh keh
kawan mama erk...
he he he...yelah, papa duk cubit kawan ler ngan mama
pandai mija

si mia plak
bodek papa ker kak mia
he he he

March 6, 2009 at 7:04 PM

salam lieya....
aku kalau mauk blog hang x sah kalau tak menyongeh
hehhehe lawak dialog mama mija ni. ada ada ajer idea hang no
GOOD!!!! boleh bagi ilang stress pada sahabat blogger semua.....

March 6, 2009 at 8:09 PM

salam lieya,

hehehe..jgn malu jgn segan..mcm2 lah lieya ni.Terhibur hati kak nur bila masuk umah lieya...byk adengan lucu nie...lihat gelagat mia dan mija..yg pasti anak tarzan mmg best lah...kak nur suka sekali.
Dorang nie aktif lah lieya...mija punya pekik amy search pun kalah.

mia & mija auntie lap u all lah.

March 6, 2009 at 10:45 PM

mcm2 lah anak2 kau lieya. sporting pulak tu kan. nak je dia layan karenah omak eh. hehehehehe

lieya, ni klu kau berjaya tambah boboy lagi sorang kan..lagi lah meriah lieya oiiii kan! hehehehhehe

March 7, 2009 at 1:26 AM

Pandai nyerr si Mija beraksi..

March 7, 2009 at 9:08 AM

hehehehe kelakar, nk ketawa je tgk mija ni..mcm2 dia bley buat eh lieya..berbakat la si mija ni..nyanyi pon pandai..;)sori lme menyepi..byk dh n3 besh2 lieya izu miss..:( nway izu dh bsalin ank ke dua..girl lg!! sama mcm lieya la..hehe..Alhamdulillah.

March 7, 2009 at 11:02 AM

kelakar tgk gelagat anak2 ni...... walau penat bekeje seharian, balik umah tgk wajah dan gelagat mereka, hilang penant..... anak anugerah allah....

March 8, 2009 at 12:44 PM

>> tu dia...
>> mcm mcm gaya...
>> boleh buat emoticon tu...:-d

March 8, 2009 at 9:38 PM

kakakakaka lawak toi mija nie..
mcm2 mimik muka ade....hahah..

ok2..aunty AFUNDI MIJA nnti key... ;)

March 9, 2009 at 10:05 PM

oooooooooo tu yg dinamakan gaya sup lidah ek?

mamakkkkkkkkkkk....sup lidah satuuuu..

March 9, 2009 at 11:04 PM

Mija tak notty..mija cuma buat-buat notty supaya mama lagi give attention dengan Mija...

Alah comei jerk Mija buat aksi cam tu Lieya....

March 10, 2009 at 4:24 AM

pandai betul bdk sorang tu berpossing ye..sedapnye steamboat tu lieya

March 11, 2009 at 3:13 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy