Thursday, June 10, 2010

jom layan muvie mia & mija lak...

minggu lepas budak2 ni gigih teman aku pi tgk LBS kan....so kali ni turn aku lak layan muvie dieorg..... so kul 3ptg sabtu kang nak gi tgk citer nieh.......





tiket aku dah booking online semalam... mls nak beratur2, takpe ar caj 2 hengget pun, yg penting tempat terjamin okey & tak dok depan screen nuh heheeheheh aku ni la punye laa peghaak, baru laa tau pelakon citer ni si budak ni anak will smith heheeheheheh




harap2 mia & mija tak jadi karate kid dlm cinema......alah dieorg ni ok jek, layan jek tgk muvie ape punnnnnn heheeheheh...



u'alls kemane weekend nie.....selamat berujong minggu yeaks!!~~








17 celoteh sahabat

salam =)
nak tenguk movie gak tapi ganu tak de panggung
huarghhhh
nway salam kenal ye =)

June 10, 2010 at 3:17 PM

minggu ni akak nak gi rumah orang kawin jek.. LBS akak dah tengok, so minggu depan 20/6 baru nak bawak budak2 tengok wayang TS3

June 10, 2010 at 3:35 PM

ammvoiii sonoknyerr gi muvie tewww..

June 10, 2010 at 3:36 PM

bestnya mia n mija tgk wayang..jgn balik dia berkarate ngan mama dia sudah...kalu danish pg tgk wayang dia pg jelah ngan abah dia, sbb sy xlehlah nk ikut ada darissa lah..

minggu nie bwk pg darissa pg cucuk 2 bulan..n balik gombak jer lieya..

June 10, 2010 at 3:39 PM

nyampah semua orang sana sini dah citer pasal LBS akak gak yang belum tengok..hangin je aku ni..silap2 tunggu DVD je..waaa..tension oo bila adik kakak akak smua dah bercerita tentang LBS..sapa la boleh tlg jaga Mia time aku nak tengok wayang ni :p

June 10, 2010 at 3:39 PM

wuih br ari khamis dh cite psl wiken ek....aku g knduri kawin laa...manyok undangan nih...heeeee

June 10, 2010 at 3:51 PM

wah..rajinnya gi bwk anak tgk movie..kalo aku..x kuasa..budak dua org tu bukan leh dok diam..huhuhu..

June 10, 2010 at 4:10 PM

akak ni suka tidur dalam panggung wayang.tu selalu tunggu cd keluar baru tengok.

June 10, 2010 at 5:02 PM

anak dh besar best layan movie dgn dorang kan

June 10, 2010 at 5:43 PM

best ke dik?nak ajak anak2 tengok gak la...

June 10, 2010 at 8:36 PM

weii.. terkejut mak cik kalau tengok anak dara kecit tuh yg buat side kick! kusss semangatt! ha ha

June 10, 2010 at 10:49 PM

heheheh..

ingtakan anak dara lieya bebetul buat tadik!! ye lah.. happy kemain mukanya tu.. bagus2x...

ena adalah surirumah sepenuh masa bile weekend!.. maknanya tak kemana2 la tu ieya.. huhuhu..

June 11, 2010 at 7:24 AM

kusss semangat side kick budak tu...boleh gelak2 lagi tuuu..hehehe
akak dok umah jahit baju je kot...sini cuti sampai isnin..yeahh!!

June 11, 2010 at 10:41 AM

layan movie lagik ye..best tuuuu...
LBS nmpak gayanya tk dptla akak tgk..
laki akak ckp tk sesuwey utk ibu ngndung, tajuknya pon dh tk sesuwey...uhuks...redha jela...

June 11, 2010 at 3:17 PM

hujung minggu ni kty bz..kat umah ade kenduri .

June 11, 2010 at 3:36 PM

alaaaaaaaaaaaa....aku nk jugak tgk!!! tapi book asik penuh je..petang takleh..skrg weken pn aku kojo..nk naik kojol dah ni..tkpe..akan ku usahakan mnggu dpan..Ghazi kalau tgk iklan ni kenmain ketor kepala suke..ehe

hi lieya..tetb aku tensen n bukak blog kenkwn.. bole? haha

June 11, 2010 at 4:34 PM

lieya pn rajin jgk layan movie ye...sama mcm akak tp ni dh lama x gi panggung...LBS pn akak x tgk lg..citer karate kid tu mcm best je bila tgk iklan dia kt tv...

June 12, 2010 at 9:50 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy