Friday, June 25, 2010

off to BANDUNG!!

disaat entry ini dibace, aku sedang bersiap sedia tuk berlepas ke satu destinasi yg mmg dah lame gile tingin nak pegi ..... ke syorga sopink..... yea!! lieya latif ke Bandung wif my BFF.... kak mimi, hirda & sham..... flight arini pukul 9.30 pagi QZ7592 dan flight balik 28hb pukul 6.30ptg QZ7597 .....4 hari 3 malam kami di sana....dan akan menginap di Aston Bandung Hotel....



kiteorg naik Air Asia jek...dpt tiket pergi balik RM133.... okey la tu kan....berbaloi2...kalo dpt naik MAS lagi syok....huhuhuhu





tapi naik Air Asia pun okey gak.....moga2 semua selamat...pergi dan balik....tujuan utama ni, nak soping utk raye ...konpom2 laa baju2 mia & mija yg akan disoping byk....untuk dieorg ajek aku peruntukan 4 juta rupiah....syukur gak backdated masuk sebelum pi Bandung ni, dpt tambah sikit...rase cam jutawan jek ckp juta2 ni...walhal juta rupiah jek wakakakaka




4 ari kami di Bandung, akan soping sampai ke titisan terakhir...... hari ketige kami akan rileks2...bermalasan2....bermanje2 di spa...nak buat rawatan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.....nasib baik pergi ngan otai2 yg mmg berpengalaman kat Bandung iaitu kak mimi & hirda.....so 4 ari tu akan full ngan aktiviti...supir kami pun supir yg terra bab2 kedai nieh ....ermm siap laaa kiteorg terjah satu2 kedai!




last but not least...layan pic budak gedik ni....tak tau laa ape perasaan die bile tgk aku sorang jek yg naik flight karang, bukan ngan die sekali ....jgn meroyan kat situ nak ikut dah laaa hahahaaha




ini budak kalo main game atau tgk katun kat youtube..berjam2 pun sanggup layan




ohooooooooooooo...intai fb mama yeak!!!




tapi sebenarnye aku terkilan....26hb nie, mia & mija punye sport day...... kalo laa tau dari dulu, tidak ku booking tarikh ini tuk ke Bandung......tapi takpe lah, takkan nak kensel, hotel dah booking sume.....so dah pesan kat papa amik gambar byk2.....buat mia & mija jgn nottie2 okey...dok umah baik2....jaga papa elok2......nanti mama beli baju manyak2 key!!~~





23 celoteh sahabat

waaa bestnya..murahnya tiket pg balik....mmg sorga sopinglag situ..kalu tau boleh kirim..ni yg nk jeles nie..mmg baju budak mmg heaven lah sana....enjoy lieya...

June 25, 2010 at 9:05 AM

best gile pi bandung nk pi shopping..syokkkknyeee...

June 25, 2010 at 9:14 AM

happy sopink sis..:D

my mom-in-law pun pi bandung hari ni..sama flight ngan u. :)

June 25, 2010 at 9:15 AM

uish syioknya...nak ikut leh hehehehe mmg heavan shopping kat sana ooo...

June 25, 2010 at 9:19 AM

bestnya Lieya, jln dgn kwn2 lagi..jgn terover budget udah..hehe..kalau ngan kwn2 lagi rambang mata shoping..bilalah nk sampai sana ni..huhu

June 25, 2010 at 9:22 AM

soping bnyk2 tau..pastu tunjuk apa yg ko beli tu lieya..nk tgk...hehehe.ala cian xdpt tgk anak ko sukan..xpela, nanti papa diorang amik gambar n video bnyk2..ko enjoy ek

June 25, 2010 at 9:23 AM

selamat bersoping lieya..syok2...

June 25, 2010 at 9:52 AM

alah rindunya ngan lieya.snap gambar banyak-banyak sikit ye.muahhhh muahh.nanti tak bersiaran ke ?Jaga family elok-elok ye.

June 25, 2010 at 10:26 AM

wah bestnyer selamat pergi & aselamat pulang

June 25, 2010 at 10:37 AM

happy shopping kak..jgn lupa upload gambar banyak2 tau hehehe cendol bandung memang kaw habislahhh hehehe

June 25, 2010 at 10:43 AM

hohohoho bergumbira scara solo ek...bestnyer,,,siap pesan suh ank2 jg papa lagik ek...kui3...jgn lupe ole2 dr bandung yah bukkk...heee

June 25, 2010 at 10:53 AM

waduh bestnya bandong. shopping sakan lah kat sana, syiok!!
tak sabar nak tunggu lieya balik ni....

June 25, 2010 at 1:12 PM

iskh iksh...bestnyer.... dahle pg nagn kengkawan... nanti lieza pun nak cari tarikh baik punye... nak gi gak....

June 25, 2010 at 4:02 PM

ole-ole untuk aku jgn dilupa ya...

June 25, 2010 at 4:11 PM

bandung memang sangat2 best..pegi skali memang konpem nak pegi lagik kan

June 25, 2010 at 6:09 PM

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh... syokkkk bangattttt tu lieya...

nak ikutttt.. hehehe..

June 25, 2010 at 9:36 PM

wow, bestnya lieya ke bandung...akak pn ada jgk cita2 nk ke sana...nanti akak blh tgk gambr2 lieya, blh jgk dijadikan panduan nanti...

June 26, 2010 at 2:47 AM

hehehehe...
kellasss..complete info tu.

yeah, we hd fun altho br day 1 kan?

June 26, 2010 at 6:55 AM

selamat bersopink ya lieya... sonok bila pergi ngan geng nih.. sure sakan ko erk

June 28, 2010 at 12:33 AM

enjoy ur trip to Paris Van Java! 4 juta utk budak2 mmg bole borong sakan tu..

June 28, 2010 at 9:04 AM

perrghhh!! bandung tuhh!! untung ada senior jadi tourist guide! tak sabar nak tunggu update korang balik shopping. Confirm happening! ha ha ha

June 28, 2010 at 11:08 PM

bessnyer pi dgn GENG....nanti kasik update bess2 taw...hehe

June 29, 2010 at 12:26 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy