Wednesday, June 16, 2010

mama kite...takde tau nieh!!

hi!! mia in the house...



dah lame tul mia tak tulis2 kat blog2 mama kite nie..... ni nak bagi tau nieh....mama kite kan takde dari 16 sampai 18 nie...die pi kursus pengurusan stress kat hotel heritage cameron highland...... sonok die gi sane, sejuk2 dpt mkn strawberry lak tu....kite konon2 nak ikut gak...dtg laa kendian sabtu ngan ahad tu, tapi papa kite lak busy, so takdpt le join...tapi takpe, papa kite dah janji nak gi cameron bile2 die free nanti....huhuhu mama kite pesan, nanti bile dah balik kursus die jalan2 kat blog auntie2 n uncle2 yeak.....



kalo auntie2 n uncle2 bosan jek kat opis tu, meh laa tgk video kite ngan adik kite si mija tu.....lawak video ni tau....ni kite tgk balik pun gelak2 hik hik hik.....




video



okey laaa....kite nak sign off ni sbb mija dah panggey ajak main beskal sengsame....nanti2 kalo free mia tulis2 lagi yeak...

bubye sumer!!~~


yg menulis,
-mia mohd shah-



25 celoteh sahabat

syoknyer..nnt bawa balik buah strawbery yer

June 16, 2010 at 8:33 AM

pandainyer mia tulih blog...hikhik
mia pesan kt mama untie nk stoberi eh...nk cicah ngan cekelat...hekhek

June 16, 2010 at 8:39 AM

ooo mama pg cameron yer...untie nak kirim teh tau ckp kat mama yer..mia jaga mija elok2 tau. jgn notti2...

klako tgk mia n mija belasah papa dia.mula2 mija geng mia last2 xjadi, dia plak balasak kakak dia..ni betul2 anak papa mija nie..xsmpai ati tgk papa kene blasah..coeml!

June 16, 2010 at 8:41 AM

syoknyer p kursus kat tempat macam tu..

owyh! buah stawberry tu nampak mengancam sekali loorrr...

selamat berkursus yeh!

June 16, 2010 at 8:41 AM

selamat berkursus

June 16, 2010 at 8:50 AM

mia pesan kat mama soh belikan auntie ai stoberi bebanyak tau.. :P

June 16, 2010 at 9:03 AM

wah kursus pengurusan stress...
mmg ilang stress kalu g sana..
heritage hotel tu atas bukit..
nyaman je..

June 16, 2010 at 9:08 AM

amboiiiiiiiiii mama gi kursus ek...
pandai gikursus pengurusan stress kt tmpt yg best2 ye.... jgn lupe beli stroberi lebih tau hehehe

re: hehehe, aku nih letak nama design sembarang je lieya hehe,
skrg nih dh tak berapa pantang tp still lg lah kawal pemakanan tuh beb...

kene banyak kan menjht nih beb, sbb tkt tak sempat nk siap sblum bln 7 nih.. heheh sian kt tuan nyer baju

June 16, 2010 at 9:14 AM

mia kena bukak satu blog ni hehehe..

kursus pengurusan stress...ada rupanya..kena gi jugak ni kuikuikui

June 16, 2010 at 10:10 AM

ko stress ke? hehe..tu yg bos anto pi kursus krgkan stress tu ye?

best oo pi cameron..blh bw blk strawbery celup2 cekelat..hehe

June 16, 2010 at 10:12 AM

mak mija stress ngan mieja ye .jangan nakal-nakal mak tak de tau.jaga adik elok-elok.

June 16, 2010 at 11:28 AM

beshnya kursus kt cameron...huhu
pandai la mia menulis :)

June 16, 2010 at 11:58 AM

ok sayang mia, jangan nakal tau kat rumah, kang papa mia bersilat pulak kat rumah tu kalau mia dan mija nakal2.. pastu kalau mama mia call suruh dia beli jagung manis dan strawbery banyak2 ok, jangan lupa campak kat auntie ni barang seketul dua jagung manis tu.. hehehe

June 16, 2010 at 12:02 PM

selamat berkursus!

June 16, 2010 at 3:04 PM

patutlah ko x dtg jenguk umah aku arini..mia..ckp ngan mama..beli FM byk2 tau..auntie nak..hahaha..

June 16, 2010 at 3:21 PM

Mia & Mija jaga diri mama takde ni jangan notty ye..buat Lieya enjoy the course ye..pasni ko tak yah stress2 lagi dik

June 16, 2010 at 3:47 PM

meh auntie nak nyanyi lagu sket utk anak2 dara Mia & Mija neh :

*Please please.. kamu jgn nakalll! .. sambung sendiri*

Amboiii.. dah pandai memblogging ke si Mia nih? bleh request laptop satu ngan mama lepas nih ! hehe.

Wah wah lieyaa.. siap ada kursus pengurusan stresss.. nko stress kalu hadap je blog mesti hilang stresss hik hik hik

June 16, 2010 at 11:09 PM

bessnyer konpom hilang stresss lepas ni...jgn lupa amik gambo bnyk2 taw & nak strawberry seketoi hehe

June 17, 2010 at 9:43 AM

syoknyer pi cameron.. aku kalo xde aral..mebi bulan 7 ni aku pi cameron. jom pi sama2..

jgn lupa beli teh perisa stoberi tu.. sedapppp wangi jeeee

June 17, 2010 at 11:14 AM

selamat berkursus mama...jgn makan stoberi banyak sangat tau! :D

June 17, 2010 at 1:38 PM

amboi pandai nyer mia ..ni sape yg tulih ni...emm pesan kt mama mia nanti antar buah strawberrry sebakul kt umah aunty tau..hehehe

June 17, 2010 at 5:41 PM

ckp kat mama.. ciklinn nak sipar stoberi.. hahhaha

mia n mija jgn noti2 yer....

June 18, 2010 at 5:50 PM

terhibur tgk gelagat bdk2 kat video tu...suke!

June 19, 2010 at 12:23 PM

bestnya mma gi kursus kt cameron...sejuk aje...nanti mama blk, bwa buah stroberi byk2 ye...;)

June 20, 2010 at 5:31 PM
Quinten

This can't succeed as a matter of fact, that is exactly what I believe.
Michigan state parks | Quebec city weather | pictures of gold

November 22, 2011 at 8:50 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy