Friday, June 4, 2010

jom tgk!!

yeah!! mlm ni nak tgk citer nie..... mia okey laaa...tegedik2 nak tgk, mija sebok tunjuk iklan shrek kat laman web GSC....mija nak tgk Shrek...halamak...ape barang tgk Shrek...tgu CD ar....tak pun tgu aku donlod jek nanti wakakakakaka....mmg aku tetunggu2 cite ni, sebab dulu aku layan novel die yg tebal2 nak mampos tu...so bile dah difilemkan harus pi terjah weh!!





harap2 laa sebest novel die.....tisu kene spare ni...takut nangis nanti.....wahahahahah!!







21 celoteh sahabat

lia, nak tengok gambar lia umur 40 an....tayanglah cepat

June 4, 2010 at 9:37 AM

hehehe..aku tak pernah baca novel ni..
tapi tingin gak nak tgk..tp beli dvd je kot..coz bln jun saja aku ada dua date tgk wayang..satu eclipse n satu lagi sex and movie city 2..hehehe..itu dua movie takleh miss..

p/s: selamat menonton yek..nnti story kat aku..kot2 aku terjebak p tgk wayang gak tgk citer ni...

June 4, 2010 at 9:38 AM

tingin nak tengok gak..nanti lieya kasi review ok! :)

June 4, 2010 at 9:44 AM

ye la lieya, akak pun dah tak sabar nau nak gi tengok citer ni. rasa menggeletis sangat dah nak tengok.. ingat nak tengok hari ahad ni, tp abg din kata nak tengok esok. yahuuuuuu (harap2 tak penuh sesak sebab conpem ramai orang kan)

pas mak pak tengok wayang, harus 2 minggu lagi bawak anak plak tengok Toy Story 3 pulak. kasi can kat depakan..

June 4, 2010 at 10:01 AM

aku xpenah baca novel tu,tp nk tgk gak cita tu nanti sbb ada farid,que,fazura ngan lisa..suke...

June 4, 2010 at 10:13 AM

Selamat menonton lieya....

June 4, 2010 at 10:30 AM

pernah bc dulu tp igt dah..masa sek kot novel tu kuar..he he he

xdpt nk tengok sbb ade hnadbag kecik..hu hu hu..tggu cd ar nnti...

June 4, 2010 at 10:43 AM

bestnya..dee suka tgk ujung2..bila org dh x ramai..sbb nk dgr komen2 org dlu..hehehe..

June 4, 2010 at 10:47 AM

Budak -budak mesti nak layan cerita shrek.cerita ni umur cam lieya bolehlah.akak kalau nak tengok cerita ni, mesti laki akak cam pandang keji je .dorang suka cerita perang perang.kalau nak tengok sangat , kena layan cdlah nampaknya.

June 4, 2010 at 10:54 AM

ko jgn lupa tisu berpaket2 lieya....tak pun, byk jer towel..jimat sikit duit beli tisu...he he he..dsr berkirakan..

hu hu hu...mimpi jer lah aku nak tengok citer nie kat panggung....beli dvd cetak rompak jer lah nanti....hemlin tak layan citer2 nie...pastu, takkan aku nak tengok sesorg plak kan..

tp member aku cakap....
jalan citer dia tak seBEST jalan citer dlm novel....
tp lain org lain pendapatnyer kan..
nanti update k....
bc review dari ko pun dah cukup ler....walaupun tak dpt tengok sendiri kan...

June 4, 2010 at 11:18 AM

atie nak tgk...tp apa kan daya...si tecik tue nak letak mana...mcm tak sampi hati jer nak tinggalkan kt mummy dia...walaupun mummy fizri tak kisah...sob...sob....jangan citer kt atie yer nnti betapa best citer tue...kang atie jeles...sob..sob...

June 4, 2010 at 11:55 AM

dlu zmn skolah pon aku kemaruk baca citer aku budak setan nih.. brapa kali khatam ntah.. kenmain rajin lg..buku skolah x plak rajin aku nk baca..

sukanya tgk lisa surihani tu...tapi x suka ngan hero dia si farid kamil tuuuuu...menci ar.. xdak hero lain ke

June 4, 2010 at 12:08 PM

aku pun nak tgk arr cerita ni..baca novel udah 2-3 kali... hehehe

June 4, 2010 at 12:21 PM

tgk iklan pun dah sedih ni kan nak ikuti jalan cite mesti bercucuran air mata nih

June 4, 2010 at 12:23 PM

ingat2 lupa plak pernah baca ke tak novel ni..tapi novel ahadiat akashah byk gak dah baca..

novel JIBAM mmg ingat penah baca..

selamat menonton!

June 4, 2010 at 1:07 PM
Anonymous

ena pun tingin gak nak tengok.. tapi tak tau la bilenyer. uwaaaaaaaaaaaa...

ena malas nak login nie lieya.. hehehe

June 4, 2010 at 4:14 PM

aku x mint le pelakonnya..pe lagiks si farid kamil & lisa tu...dah le si lisa tu kaku+keras dia berlakon huhuhu...xpe ko dah tgk nnti ko citer eks best ke x...(mmm cam le aku leh tgk..nak bawk si dini lagi?)

June 4, 2010 at 4:21 PM

akak nak tengok gak..tapi sapa nak jaga rakyat2 jelata akak ni huaaaa

June 4, 2010 at 4:25 PM

ramai yg bagi review citer nie best...
tapi wajib bawa kotak tisu hehehehe...
have fun ya sis!

June 4, 2010 at 5:26 PM

dah tgk semlm...mg best...sedih...

June 5, 2010 at 6:08 PM

mcm best.. nnti kasi review, kt cni xde panggung.. huhu..

June 6, 2010 at 2:44 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy