Thursday, June 24, 2010

sepetang di taman siera 16

nie cite minggu lepas, petang2 bawak budak2 ni pi jengjalan tgk show house kat sierra 16 kat area nak ke equine seri kembangan tuh.....nie laa peel kami laki bini suke tgk show house....penuh gambar kat henset ngan gambar show house jek....verangan nak buat cantik2 camtu kat umah sendiri nanti ...verangan jek laa noks....duitnye mane mau cari .... heeheheheh.....kat situ ade playground comel...bekenan lak aku....so layan ar gambar2 budak2 ni...snappo pun pki henset jek.....



ade ladybird merah ....ade yg kuning.....




dinosor pun ade hah!!




nie ape...cube teka?....op kos laa katak kan!!




posing lari2 plak dah....




main buai lak....panas mase ni...




time ni mija dah malas nak posing, so aku layan kan mia jek....




posing rabbit tetap ade okey!


comel kan playground cenggini...




tak tahan dah aku panas melengas, aku ajak masuk kat dlm show room die.....seb baik ade tempat main2 gak...syok sikit beraircond...



kemain enjoy yeak korang!! dah2...jom balik ..bace buku!! he he he.... tu jek laa cite kat taman sierra 16 ni......



**mood ari nie adalah : tertanye2 tentang sesuatu.....huhuhuhu

19 celoteh sahabat

rajinnya ko pi survey2 show house yer.. mesti umah baru ko cntik meletops pasnih.. nnt wat housewarming jgn lupa ajak aku tau..hehehe

eh besnyer playground dia.. cntik ar.. x penah tgk lg yg mcm nih lain dri yg lain

June 24, 2010 at 9:00 AM

memang rajin kak lieya tgk show house yer.....bagus2...ambik inspirasi kan...atie nie...tunggu la dua tiga tahun nnti baru la beli rumah...pastu baru la rajin nak tgk show house nnti...hehehehehh

June 24, 2010 at 9:15 AM

wah mmg menarik la taman permainan nih.... teruja plak aku nak bawa maryam...

June 24, 2010 at 9:28 AM

bestnyer playground tu...sesuai sangat kalau nak buat photoshoot utk budak2 tau...

June 24, 2010 at 9:34 AM

cantik la playground tu lieya.. nie kalo anak2 ena yg p situ mesti tak mau balik.. hohoho..

lieya, apa la tu kan yg dok tertanye2 tu.. peknen yeh? ehehehhe

June 24, 2010 at 9:49 AM

1st time tgok playground shuntek ghini
wah ni boleh buat prop ni lieya.....

June 24, 2010 at 10:17 AM

tertanya-tanya apakahhh?? *kepoci*

cantik playground situ..mesti diorg enjoy!!

June 24, 2010 at 10:35 AM

kreatif org yg design playground tu.. jgnkan budak.. mak pak budak tengok pun jadi teringin nak main kan???? ha ha ha

June 24, 2010 at 11:37 AM

wah lawo nyer.
best ni kalu leh bwk suri..

June 24, 2010 at 12:23 PM

cantik gila playground tu..suke aku tgk.nak2 lagi 2 budak comel main kt situ..bertambah2 cantik..hihi

ops, tertanya2 apa tu lieya?peknen kah?

June 24, 2010 at 12:25 PM
Anonymous

berita gumbirakah puan lieya?

June 24, 2010 at 12:38 PM

cantiknyer playground ni..tp nak bawak kt rumah kite cam tak muat plak laman tu..hehehehe

June 24, 2010 at 12:43 PM

cantiknyer taman permainan nie

June 24, 2010 at 1:51 PM

Bersehlah playground dia.nak ambik gambar pun cantik.kalau kat sini cam hampehh.semua dah tercabut.

June 24, 2010 at 2:56 PM

i pun suka gi layan show houses sis...
lepas tu verangan tak sudah hahahaha

kids mmg enjoy ke playground kan...
and ur kids pandai tul posing...
ikut pe'el sapa tu sis..

June 24, 2010 at 3:42 PM

eh..cantiknya playground dia..ko nk beli umah ye lieya..baguslah..

June 24, 2010 at 4:50 PM

cantiknya playground dia ko....

kalu cantik camni dgn aku2 pun teringin nk join.. heheheh

June 24, 2010 at 7:36 PM
kak zue

wahhhh...cantik sungguh playground nih....gaya dua bradik nih bukan main lg...comelllll.......

June 24, 2010 at 8:04 PM

wohoh!! memang menarik tetarik kau mmg da bom playground dia..!! rasa tak pernah gi tgk style cenggini hu hu!

June 24, 2010 at 10:02 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy