Wednesday, August 15, 2012

selamat hari raya aidilfitri 2012


masing2 kat blog dah tepek kad raye ....harussss i polow same heheeheh.....dengan rendah diri, seikhlas hati, lieyalatif & co. ingin memohon ampun dan maaf andai ade tersalah kata, tersalah laku tersinggung perasaan....manusia byk kelemahan diri...jadi ampun dipinta maaf dipohon buat teman2 blogger, facebook, instagram dll.....selamat hari raya aidilfitri buat semua pembaca blog lieyalatif  termasuklah silent reader....semoga lebaran kali ini disambut meriah dan diberkatiNYA.....



insyaallah, lieya start cuti esok 16 sampai 24 ogos....so 27 ogos tu baru naik keje balik (tu pun kalo ingat jalan balik putrajaya laa wakakaakakak).....tahun ni turn johor....so 17 ni baru gerak balik kampung, balik melaka dulu, petang raye balik johor......insyaallah, raye pertama sampai raye ke 4 lieyalatif & co. di johor, lepas tu baru lah balik ke melaka....mcm tu laa kami tiap2 tahun.....kalo turn melaka pun mcm tu, sampai raye ke 4 laa kami di melaka baru balik johor....bagi masing2 puas beraye di kampung masing2....hati2 dalam perjalanan, ingatlah org tersayang yg sedang menanti dan org tersayang yg sama2 di dalam kereta......mkn ketupat ingat2 tau...penat2 turun berkilo2 bulan puase ni, jgn lepas raye naik berkilo2 plak hik hik hik.....tema kami tahun ni purple pink bling bling ekeekekekeek






ingat aku jek ade pesanan...haaaa anak2 lieyalatif pun ade pesanan penaje tau!


*
*
*
*
*
*
*
*
V


aunty2, uncle2, abg2, kakak2......duit raye MiaMijaDayyan jgn lupe taw!!! ngeh ngeh ngeh...




penutup bicara terimalah pantun yg sah2 bukan aku buat, aku cilok jek dari en google ekekekeekek


Cincin disarung hati berdebar
Jarinan lembut wajah terhias
Ramadan disambut penuh sabar
Aidilfitri disambut dengan meriah 


Saidina Affan menyusun kata
Tutur peri yang aulia
Maaf-bermaafan sesama kita
Di Aidilfitri yang mulia 


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin







** adoi, malasnye nak kemas beg balik kampung...angkut ngan almari2 masuk bonet livina boleh tak wakaakakakaakak!!













54 celoteh sahabat

slmt hari raya ...maaf zahir batin andai ada tersalah kata , terkasar bahasa sepanjang sy berblog..

p/s : miamijadayyan : nk duit raya, kena dtg umah

August 15, 2012 at 9:06 AM

dikesempatan ini kty mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari raya buat lieya dan family , dan maaf zahir batin andai ada penulisan kty yg menyinggung perasaan selama kita berblog ni..

August 15, 2012 at 9:13 AM

wow akak pun dh start cuti esok ya....
semoga selamat dlm perjalanan akak sekeluarga ye
ooooo....nk duit raya ye..jom lah kita jumpa..nnti suh mama miamijadayyan wat open house tau....

August 15, 2012 at 9:15 AM

Selamat Hari Raya Lieya, harap maaf kalau ada terkasar bahase selama persahabatan kita.. duit raya miamijadayyan dah siap dah ni.. heheheh

August 15, 2012 at 9:16 AM

Selamat hari raya lieya & co.. mia mija dayyan.. nak duit raya datang trg yer.. lambat pun takper.. dapat jugak.. hai lieya.. nak bawa balik elmari kena tukar pakai starex royale la..kikiki.. ampun yer lieya.. gurau jer..

August 15, 2012 at 9:17 AM

Selamat Hari Raya buat Lieya. Sue pun nk mohon maaf zahir dan batin andai ada tersilap kata atau terkasar bahasa yg mungkin menyinggung perasaan Lieya sepanjang kita bersahabat di alam maya ni. Teringin nk jumpa Lieya n family tau. esp dayyan gedek2 tu. nnt buat open house jgn lupa jemput sue ok :D

August 15, 2012 at 9:18 AM

selamat hari raya dari aku sekeluarga. Mohon maaf zahir & batin. Hati2 memandu yer. Jauh perjalanan tu. Harap dpt pulang ke pangkal jalan dgn selamat (bos ko tggu kt ofis tu..)

Nanti kita plan beraya plak k...

August 15, 2012 at 9:21 AM

eh esok dah stat ct ker..patut lah dah buat ucapan raya..hehe selamat hari raya jgak untuk lieya sekeluarga..semoga selamat dlm perjalanan yekk!! hehe

August 15, 2012 at 9:22 AM

selamat hari raya beb, enjoy ur raya, semoga selamat dalam perjalanan beraya, jgn lupa balik ke pangkal jalan ye.....jgn nak wat2 ilang ingatan plak ye.........maaf zahir batin, jemput dtg umah beb! umah ko tu ngan umah aku tak la jauh mana sebenarnya, leh kita kenal2 kan!

August 15, 2012 at 9:50 AM

Wahhh bestnya Dah ada family shoot mcm ni... Theme biru yea. Lieya Johor mana? MQ pun Johor jugak kat segamat..

August 15, 2012 at 9:52 AM

Lupa nak cakap selamat hari Raya n maaf zahir dan batin...

August 15, 2012 at 9:52 AM

selamat hari raya...maaf zahir dan batin...semoga semuanya selamat dan berjalan dengan lancar ye...ameen

August 15, 2012 at 9:56 AM

wahhhhh pink pepel..i like :)

selamat hari raya maaf zahir dan batin jugak buat lieya & co sekeluarga ye..

jika sepanjang kita berkenalan ada yg terasa hati mintak ampun dan halalkn setiap bait kata2 itu wahhhh...

kami jumaat baru cuti direct seminggu..i'Allah..

semoga selamat pergi dan selamat kembali ye lieya :)..hati2 dlm perjalanan :)

**esok baru nk start packing hhhuuu malas**

**miamijadayyan nnt unty pos duit raya ye, kalo rajin dtg perak umah unty :)**

August 15, 2012 at 9:58 AM

Selamat Hari Raya maaf zahir batin Lieyaa..!!
wallaa.. semua dah mood raya nihh!!!!
lebih kurang same je la cuti kita... aku pun cuti raya mmg pusing johor-pahang sekali harung uhuh

p/s: Jangan lupa pm mail add kat facebook ku wehhh.. nak pos duit raya tepung pelita ni ekkekekek

August 15, 2012 at 10:21 AM

selamat hari raya maaf zhr batin utk ko n family... wah2 bestnye raya johor ek, aku raya kerteh dulu thn nih,,,

August 15, 2012 at 10:39 AM

Selamat Menyambut Aidilfitri ya sis...
Mohon maaf andai ada akak tersalah kata, terkasar bahasa yg mungkin menyinggung perasaan Lieya ya....

Have a safe trip and take care tau....

August 15, 2012 at 10:47 AM

Selamat Hari Raya utk kak lieya & family... Melaka area mana tu? Meh la singgah rumah :)

August 15, 2012 at 10:56 AM

wah..ko pun tak tepek menda ni..
selamat hari raya lieya..de rezeki t kita jumpa tau..rayakan sebulan roger2 ar bila balik kg..

August 15, 2012 at 11:05 AM

selamat hari raya lieya n family..jaga gedek2 aku tu leklok tau.hihihi.kalau tersinggah Muar tu calling2 mak yer nok...mak kalau turn johor,7hari 7malam kat johor je.adil kan??.wakakaakakakaka

August 15, 2012 at 11:06 AM

Sama lah kiter bermaafan yer lieya...walaupun kita hanya sok sek2 kat blog dan fb je...klu ada salah silap akak tu harap maaf dipinta...hehe... akak turn raya umah hubby thn ni... tp umah kami kg sebelah menyebelah jer.... pi mai2 tang tu jer...kihkih

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR BATIN...

August 15, 2012 at 11:07 AM

selamat hari raya lieya.....
maaf jika ada terkasar bahasa....
berhati2 dijalanan......

August 15, 2012 at 11:10 AM

Selamat hari raya lieya n co.. maaf zahir batin.. kot la ada yg tersinggung ngan komen mak kat belog ko nyah.. miamijadayyan.. meh la dtg raya rumah auntie.. boleh auntie bagi duit raya.. safely drive..

August 15, 2012 at 11:11 AM

selamat hari raya...mohon maaf zahir & batin...berhati2 di jalan raya yek...

August 15, 2012 at 11:11 AM

Selamat Hari Raya Kak Lieya...
Selamat bercuti juga..
Send my hugs to miamijadayyan...

August 15, 2012 at 11:29 AM

selamat hari raya lieyalatif & co semoga selamat sampai kekampung halaman...maaf sekiranya aida terkasar bahasa dengan lia.kalau raya melaka singgah rumah aida yerk...aida balik melaka tahun ni...

August 15, 2012 at 11:37 AM

selamat hari raya lieya & co...selamat beraya di kg ye..mesti best balik kg..fieza tkde kg..alih2 pi mai pimai tang ni..hahaa...

August 15, 2012 at 11:51 AM

salam aidilfitri dari akak sekeluarga

August 15, 2012 at 11:51 AM

selamat hari raya maaf zahir batin buat lieya & co.

dari kami di maszmadi.blogspot.com

August 15, 2012 at 12:08 PM

selamat hari raya lieya... jemput dtg umah

August 15, 2012 at 12:10 PM

slmt menyambut aidilfitri lieya n co
ampun maaf dipinta andai ada terkasar bahasa
hati2 di jln raya

August 15, 2012 at 12:15 PM

dah nak balik kampungler ni yerk... bestnyer.. selamat semua hendaknye.....
tak sabar nak tengok gambar raya lieya tahunni..
bestnyer puas rayakan kalau lama satu2 tempatkan... tak ler nak bergaduh bagaikan...

August 15, 2012 at 12:25 PM

wahh nk blk kg dh ek
aku jumaat kot
x pong esok
insyaallah

slmt hari rye maap zahir batin gak beb
walo kt x pnah berjmpe tp aku rs cam kt dh lme knal jek...heeeeeeeeeeeeeeeeee bek2 blk kg...daaa

August 15, 2012 at 12:30 PM

selamat hari raya aidilfitri buat lieya sekeluarga...maaf jika ada silap dan salah ye

August 15, 2012 at 12:36 PM

selamat hari raya maaf zahir batin! :)

August 15, 2012 at 12:37 PM

selamat hari raya lieya...

August 15, 2012 at 12:41 PM

selamat hari raya, mohon maaf atas segala silap & salah selama kita kenal di alam maya ni ye

August 15, 2012 at 1:14 PM

wah wah wahhhh.... semua entry selamat hari raya nihhh...
nampak benor hari ni last kerja. kikiki....
yer la ko.. sama le dgn aku.. mintak mahap le kot2 tersinggung ke apa ke.. mak kan laser.

haaa.. dgr tu!! mkn x yah lahap sgt. mkn cukup syarat cukup. x yah sampai kenyang. penat ooo nk turun berkilo2 in sebulan. ni raya br 2 hari dh back to normal weight. keh keh keh

drive safely Shah!! (kat shah je, coz ko kompem x drive). ingat wajah2 tersayang.. ingat bini yg nk pakai bulu mata pelesu di hari raya.. ingat gedek2 yg dh terer nk nk salam kaut duit raya, ingat the girls as usual will melaram dgn sepit raya, etc.

eh panjang pulak komen aku. bukan aku bising kerja aku byk ke today?? kikiki..
nanti lepas raya aunty bg duit raya k gedek2 & girls? xoxo

August 15, 2012 at 1:37 PM

Salam Aidilfitri Maaf zahir batin yer Lieya...:-)

Ohh..sy mls sgt nk buat ecard..so google jer..ekekeke..:-)

August 15, 2012 at 2:22 PM

Wahh siap ada pesanan lagik.. nie yg mintak maknya ker.. :)

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Dan Batin.. buat lieya sekeluarga.. Berhati2 di jalanraya..bila balik ke kampung yer.. :)

August 15, 2012 at 3:12 PM

to kak lieya...selamat hari raya aidilfitri..rerajin hapdet ye..takde le den dan kawan den boring hehe

August 15, 2012 at 4:29 PM

Slmt hri rya!!!

August 15, 2012 at 6:23 PM

cantik kad raya lieya...yana pun sama2 minta maaf,kosong2 yer...

Selamat berhari raya...hati2 di jln raya...

August 15, 2012 at 9:24 PM

selamat hari raya...maaf zahir dan batin yer lieya..jika ada tersalah bahasa ke ..terkomen lebih2 ker..mintak maaf lah byk2..heehhe..semoga lieya latif n co selamat sampai ke destinasi...

tak lupa bt mia mija n dayyan...jgn lupa kutip duit raya byk2 yek..heheh

bab almari tu..aku dah lama tingin nak wat gitu..hehehe..aku pun malas bebenor nak mengemas..
raya ku di kelate 3 hari n seterusnya di kuantan...

August 16, 2012 at 2:01 AM

Lieya, selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

Untuk anak2 tu, kalau pakai baju tido tak leh dapat duit laya tau... hahahah...

August 16, 2012 at 8:30 AM

Selamat Hari Raya aidilfitri jugak utk Lieya n Co.
Ampun maaf dipinta kalo ada tersilap komen, terkasar bahasa oke.. =)
hooo, sakan cuti no!

August 16, 2012 at 8:41 AM

selamat hari raya...

salam kenal kenal dari http://emyyuzreena.blogspot.com

August 16, 2012 at 9:26 AM

Dalam bermesra mungkin terkasar bahasa, dalam bergurau mungkin terlanjur senda, dalam berjanji mungkin ada yang belum dikota, dalam berbicara mungkin ada yang menyinggung rasa. Mohon ada kemaafan, itu jua lah yang dipinta..

selamat hari raya lieya!!

sayang ko!!

August 16, 2012 at 10:19 AM

selamat hari raya
maaf zahir & batin :)

August 16, 2012 at 2:29 PM

Selamat hari raya lieya and co.

August 17, 2012 at 10:44 AM

Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya Lieya!!!...aku tahun ni kat umah mertua dia Pahang.....tapi tak kisah lah..sebab parents pun sok dekat Puncak Alam ...every fortnight mesti gi lawat depa...

Perghhh....berpinor la mata den nengok ke blink an baju raya korang nanti...hehe

August 17, 2012 at 3:50 PM

selamat hari raya Lieya & co.....

August 19, 2012 at 3:34 PM

sama la lieya. kalau bab nak packing2 mmg bercinta rasanya.

selamat hari raya aidilfitri ye lieya. maaf zahir batin.

August 23, 2012 at 7:33 AM

salam lebaran lieya!!

mintak maaf zahir dan batin ye...(ingat lagi ke tak yu kat ai ni..hihi)

August 27, 2012 at 11:51 AM

salam lebaran lieya...
cpt2 kembali ;-)

August 29, 2012 at 2:01 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy