Wednesday, August 1, 2012

wordless wednesday ~ sebok jek dier!!




WW 
situasi ~ baru lik pasar 
(nampak tak budak yg tak sabar2 nak masuk umah tu....papa baru bukak kunci die dah menonong ketuk2 pintu tak sabar2...hahahaaha)






meh layan video dik dayyan gembeng....serius!! drama king kan??!!...skrang dah pandai bodek kite dah...kite buat2 marah die, laju jek datang kat kite n letak pipi die kat mulut kite....pujuk lew tuwww!!






** bulan2 pose ni kat opis jam tepat jek kul 3ptg konpem aku dah sangap....menguap nak dekat doploh kali!! phewwwwwww.......




46 celoteh sahabat

kalau fifi la.. dah zzz tghari tu.. kul3 tu mata bersinar2 sebab nak tunggu balik kul 4.30 sambil layan citer mara clara... LCD besor depan mata.. tgk jerlaaa.. haha

August 1, 2012 at 9:03 AM

ieyda lak waktu pg ne mulut 20-30kali duk nguap....

August 1, 2012 at 9:10 AM

ha3 kelakar dayyan kene buli dan cute jerk bila cembeng....x tahan tengok jibek dia kuang2

August 1, 2012 at 9:22 AM

Hahahah memang pelakon drama terbaik laa dayyan.. kena marah sikit cembeng pas tuh okey.. heheh..:)

August 1, 2012 at 9:29 AM

pandaila dayyan ni kan...pujuk2 sayang la tu...nantikang kena marah lak dek mamanyer yang cun tukan...

August 1, 2012 at 9:34 AM

20 kali aje, buat la 50 kali, baru maximum utk senaman mulut beb wkakakakakkakaka

August 1, 2012 at 9:42 AM

hhhhaaaaaaaaaaaaa..serius kelakor dayyan cembeng manja :P

kalo dekat dah kena cium seratus kali dgn unty wa :)

August 1, 2012 at 9:47 AM

hahahhahah.. keji ar ko lieya buli dayyan cenggitu.. drama king si dayyan ni.. hahhahaha...

August 1, 2012 at 9:56 AM

eheheh beria2 nk msk umah yek... ahak2 pandai betul si ensem boy tu ek... rasa nk geget je.... kalu aiyan skrg nih sapa yg baring msti kene cium lama2 gitu

August 1, 2012 at 10:00 AM

haha..tak boleh kena marah ye dayyan..cian dia..tapi comel tengok...

August 1, 2012 at 10:01 AM

kesian la si gedek-gedek tu kena marah...hehehe...

August 1, 2012 at 10:12 AM

Si dayyan pandai pujuk yer...
Kak lieya klu si mitesh xde nak pujuk2 kita
marah kat kite adalah...hehe

August 1, 2012 at 10:14 AM

alaa x leh open la vid tu
mencikkkkk...huh

August 1, 2012 at 10:15 AM

bulan posa ni menguap mmg tak dpt di pisahkan hehe..akk nih doplohpatjam dok sangappp je rasa.

comelnya dayyan..buat kot mana pun comel je hehe mata bolat gerammm!

August 1, 2012 at 10:28 AM

alahai dik..sama mcm piras lah,cembeng/gembeng... manja sungguh anak bujang kita kan lieya... baba kata piras x der talent pun nak jd kmdo sbb dalam hati ada taman...pantang org naikkan suara sikit...m'leleh air mata n hingus...hahahhaaaa.....

August 1, 2012 at 10:35 AM

budak2 pandai psico..kan?sama la ngan along..memang time2 tu dah x keruan...

August 1, 2012 at 10:35 AM

gedek2 x sabar nk masuk umah tu x sbr nk masak utk buka ke.. hehehe

August 1, 2012 at 10:38 AM

Dayyan pelakon air mata. Hahahaha

August 1, 2012 at 10:47 AM

lieya... ko laki bini zalimmmmm hahahahahahhaahah

August 1, 2012 at 10:54 AM

haha, x lama lagi dayyan mintak kunci nak bukak pintu plak.. papa lambat sangat bukak yerk dayyan

August 1, 2012 at 10:55 AM

Alolo...comelnya dia,..

August 1, 2012 at 10:58 AM

Ouchhh..Dayyan comey yg sibuk..:-)

August 1, 2012 at 11:00 AM

dh pandai bodek dah die... ;)
rajin nye kakak miamija tu..
gi pasar pun sempat lagi beli buku ek
rajin membaca :)

August 1, 2012 at 11:04 AM

beselah dah petang2 mmg ngantuk....pandai dayyan bodek2 yer

August 1, 2012 at 11:10 AM

saya lak, x payah tunggu kul 3 ptg, kul 11 pagi pn dh terkuap2 kak oi...

August 1, 2012 at 11:12 AM

pukul 4pm dah terlentang tido tak? ahaha

August 1, 2012 at 11:27 AM

mak aih kna piat ngn papa gembeng jam2 tu nangis..hehehe..peyutt kemain ke dpn..omellll

August 1, 2012 at 11:37 AM

hahahahhaha...kelakar lah sis...
leh lak dia nangis stop jap then sambung balik ek bila kena 'tegur'....
manjaaaaaaaaaaaaaa alololololo.....

August 1, 2012 at 11:47 AM

hai dayyan yg comey

August 1, 2012 at 11:53 AM

dari belakang dayyan macam anak patung.. rambut dia tu.. cantikk...

alaaa tak leh tengok video tu...

August 1, 2012 at 11:56 AM

alololo ciannya dia kena marah..dayyan nangis ala ala cute jekk..kalau adam terus dia meraung bukak mulut luas2..suare pun cair taik telinga haha..

August 1, 2012 at 11:58 AM

ean pepagi yg dok menguap 44kali.. ahahhaha..

August 1, 2012 at 12:29 PM

Hahaha...tergelak tengok telatah dayyan tu...

August 1, 2012 at 1:17 PM

memang hero drama hindustan lah..

August 1, 2012 at 1:54 PM

hehe... suruh jer dayyan yg buka pintu mesti cepat punye... kihkih...

lieya menguap 20 kali akak lak 44 kali... huahua dlam bilik sengsorang... hehe.... mak buyong cepat ngantuk woooo....

August 1, 2012 at 2:13 PM

amboi sebok je Dayyan tk sbr2 nk masuk umah..ada la tuu...

btul la kan..jam 3 ke atas je..muka pun dh jd lepat liat kakaa...

August 1, 2012 at 2:26 PM

sala kenal dari saya :)

August 1, 2012 at 2:35 PM

Sibuk tul dayyan nk msk rumah dulu

August 1, 2012 at 2:58 PM

ahahah dayyannn oh dayyann
walau akk x dpt tgk video tuu
dah tahu dah dia macam mana
kimm salam hulur pipi utk dia jugak dari akk ekeke ;)
eiii geram !

August 1, 2012 at 3:08 PM

nak cepat masuk...nak relaks lah hik..hik
ya dayyan.......

August 1, 2012 at 3:31 PM

haha....kesian dik dayyan jap nangis jap diam nak pujuk x tau laei...hihi

August 1, 2012 at 4:56 PM

hehehe...kelakar je tgk....

p/s: lieya nnti tinggalkn adress kt email akak ye di
norzakiahabdullah@yahoo.com

August 2, 2012 at 5:39 AM

comelnya dayyan ni.. semangat betul la lieya.. meh bagi isi kat aisya sket hihi..

August 2, 2012 at 10:00 AM

alololo comelnya dayyan.. nanges ngada2 yer dayyan.. geram tgk rasa cam nak cobit2 pipi tuh.. ekekeke.. sama la aqeef lieya.. klu marah sket kemain lg nangis ngada2 pastu dtg peluk kiter suh pujuk.. hehe..

August 2, 2012 at 4:02 PM

Comel dayyan nangis....

August 2, 2012 at 4:03 PM

sy time dtg keje tu dia punya mngantuk smpai tahap nk koyak mulut ni tau.....

August 3, 2012 at 10:44 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy