Monday, August 13, 2012

citer dayyan masuk Pa&Ma Sept. 2012


salam isnin semua...yeay!! minggu terakhir keje ...pas ni cuti lame tuk berhari raye....syok2...tak sabar tol nak cuti rasenyer......sepatutnye aku ni leh dpt MC direct ni sampai ke ari raye....nak tau nape...haaaaa alkisahnye malam tadi balik dari buka kat luar, tetibe rase mate kiri merenyam semacam...tgk2 simptom2 sakit mate....sah! bangun pagi tadi mata kiri berselaput ngan tayik mate.....fuhhh ni kalo pi klinik ni mmg cun2 dpt MC 3 hari.....tapi aku tak gi kot, sebab en laki pun baru baik sakit mate so pakai ubat die jek laaa....lagi satu tak gamak aku nak ambik MC (perggghhh!! ayat tak gamak ngkoo!! ni kalo bos aku dengar ni, terus 10 tahun beturut2 APC die tender kat aku ni wakakakaakak)....takde laaa, ni kan minggu last, kalo aku cuti direct mesti byk surat/keje pending, bos aku tu bangsa singh sah2 die tak cuti raye kang belambak surat bertangguh atas meja aku kang....takpe laaaa.....haiii nape laa tak sakit mate minggu lepas, mmg op kos aku amik MC sbb misi dok berkampung kat fareeda bangi nun wakaakakakaka.....so ari ni i gi keje ala2 cikgu sebab terpakse berspecky hihihihi.....ari ni jom tgk citer kenangan2 dayyan masuk majalah.....


*
*
*
*
*
*
*
*
V



haaaaaa ingat lagi tak citer kat entry random photos yg ni ....ade aku selitkan pic karangan aku dok buat nak anta kat Pa&Ma tuh....akhirnye keluar jugak citer dayyan kat Pa&Ma september 2012 nieh....






thanks tuk fifi sebab maklumkan pada lieya ....cepat2 tau lari pi anjung beli Pa&Ma heheehehehe...... so far tak byk sgt editor edit....so ayat aku kire okey la tu kot kan eheheeheheheehh





hik hik hik.....hepi semacam tgk muke dayyan kuar...nak jadi cover jgn harap le kan...dpt terselit sikit pun kat sisipan dalam jadiiiikkklaaaaaaaaa ekekeekekeke





ni lak print skrin dari facebook.....lepas jek beli, cepat2 snap n up status kat facebook eheheehehehe





ramai lak yg like...auwwwww!!! sori le tak balas pun komen satu2....



dah tu jek nak citer.....hahahaahahah mak ko mmg gediks miang dayyan!! haruss canang satu doniaa!! hahahaahahahaha.....








** uhuk...uhuk...tak besh! kite dah 'rayer' dulu dah......






42 celoteh sahabat

wah.. bangga nya aku.. hikhik.. try la hantar gambar dayyan untuk cover majalah ni.. maybe leh kot.. try ler..

August 13, 2012 at 9:04 AM

akak dah like kat facebook.. glamer dayyankan...
akakni teringin tapi malaih nak menulis boleh...
dah banyakler fareeda untuk raya yerk...

August 13, 2012 at 9:10 AM

ieyda nk like jgk kat fb akak, tp akak xapproch fb ieyda....
glamournya Dayyan dpt masuk PA&MA nie....

August 13, 2012 at 9:22 AM

smlm baru beli kt carrefour subang..dlm kete dh belek2..sekali nmpk si mata bulat dayyan..terus, eh ni mesti lieya latif..tgk name bwh..betul..hihihi..congrats la ye masuk PA&MA..

August 13, 2012 at 9:23 AM

waaa...Dayyan dah glemer....

August 13, 2012 at 9:27 AM

wah!bangga kan...hihi~

August 13, 2012 at 9:30 AM

glamour la si dayyan pas masuk Pa & Ma tu...

August 13, 2012 at 9:39 AM

aku pun beli pa ma nak tgk dayyan..terbeliak mata dayyan...hehehe...ayat2 karangan ko mmg bagus..mesti dapat a masa spm kan..hehehe

August 13, 2012 at 9:44 AM

waaaaa.. aku pun ikut teruja weh tengok gambar & story HERO pujaan masuk dalam majalahh!!
nko kena bali 2 naskah wehh.. satu kerat buh dalam frame gantung kat umah ekekekkekeeke

August 13, 2012 at 9:56 AM

ko mengarang beb??wahh... cayalah!
aku bm berterabur.. hahha
gelama ko nyah!

eh ko pun raya dh, aku pun... hahah
pembuka & penutup, hameeekkk ko..
dh la kena 10 mlm ramadhan terakhir..
huhuuhuh

August 13, 2012 at 10:04 AM

Fuiyoo curlast laa Lieya..dayyan masuk majalah.. glamor gitu dah gedek2 tuh..hehehe..

Selamat beraya laa yer. Lieya.. hepp2 makan tuh sorok2 tau.. :)

August 13, 2012 at 10:06 AM

rajinnya ko mengarang nok...tapi cayalah, editor tak edit byk sgt karangan ko kira ok lah tu kan...

ni yg rasa nak gi carik Pa Ma ni, nak tgk anak bujang aku tu...nak baca pengalaman bersalin ko..

August 13, 2012 at 10:06 AM

ha..haruss beli nih..klo dayayn jadi cover, tentu malatopppp....hahaha

August 13, 2012 at 10:18 AM

hehehe dh tgk dh.... glamers dayyan ensem boy...
rajin tul ko mengarang ek... ko dh raya ek, aku lg lah sambut awal2 pose aritu

August 13, 2012 at 10:34 AM

wahhh... glamor dayyan dpt masuk majalah... hehe...
pandai ko ngarang yer lieya... tahniah2...

August 13, 2012 at 10:43 AM

wow!! cayalah..glamer dayyan dan lieya pasni. hehehehe

August 13, 2012 at 10:45 AM

congrat masuk pama dayyan!..
selalu jengah sini sbb suka tengok dik dayyan
tu ler..:) rambut tu ala2 my anak dara pulak..:)

August 13, 2012 at 10:50 AM

msti pasni rating blog pon mencanak naik nih..bagus2...untung dayyan mama ko rajinn bangat buat mcm2..nnti beso dah keja bg gaji kt mama ..hihihi..

**dah raya gak** tp dpt gak ler sambut penutup pose

August 13, 2012 at 11:05 AM

rajin betul lieya...mengarang...kak azue xdernyer...BM failed dulu...hahhaha...comeyynyer nengok dayyan nyer rambut....

opss dah raya dulu ehh..kompom bukak puasa nie sedap2 masakannyer yerkk...hehehehe

August 13, 2012 at 11:10 AM

Pergh.. glamer korang anak beranak ek...

** Rugi la takgi ambik MC tu...

August 13, 2012 at 11:27 AM

wahhhhh tahniah sis...
nak kena beli gak nie...
ada muka 'hero' kegemaran i.....

August 13, 2012 at 11:37 AM

wah tahniah yek, happy for u too

August 13, 2012 at 11:43 AM

wahh..glamour la dayyan...hihi..tahniah kak..:)

August 13, 2012 at 11:50 AM

wah..tahniahlah..glamour dayyan..mama dia pun glamour gak..

August 13, 2012 at 12:02 PM

ok...nnti ieyda add n pm akak blk ye...cepat kemas beg blk kg kak, nnti xdelah brg yg tertinggal....hihihiiii

August 13, 2012 at 12:32 PM

wahhhhhhh glamer u!

tahniah!tahniah!

pasni kena terjah kedai cari pa&ma..

rajin kau lieya :)

**pssstttt kita pun dah dekat nk beraya gak ni hhhuuu**

August 13, 2012 at 12:56 PM

hehehe..rajin ko lieya dok mengarang ayat..boleh tahan jugak susunan ayat2 dia..klu aku dah lama tinggal sekolah nie. Ntah betul ke tidak lagi grammar dia..hehehe..pape pun terfamous dayyan kejap..

Rajin ko berkampung kat fareeda yer..org bukan main ramai lagi..tu yg tak tahan. .. Ape ko dah raya dulu..huahahaha..tak best tak best..

Pape pun semoga mata cepat sembuh klu tak, pe barang pakai fareeda klu specky di hari raya..

August 13, 2012 at 1:02 PM

harusla canang...glam la dayyan lepas ni...nanti mummy leh jadi manager...comel!!!

August 13, 2012 at 1:48 PM

wah!!! glemer la dayyan ngan mak dayyan sekali... bestnyer...

August 13, 2012 at 1:52 PM

satu page gak tu citer dayyan..glemer lepas ni dayyan ngn mamanya

August 13, 2012 at 1:56 PM

kite tgk lieya update kt fb trus cecepat pi cari pama, haha! comeynye dayyan :)
pandai plak tu lieya mengarang :)

August 13, 2012 at 2:13 PM

tak sangka dapat juga dayyan masuk majalah...
akak dulu2 memang minat baca pa&ma ni tiap2 bulan sure beli...tapi sekarang dah stop citernya lebih kurang sama......

tahniah lieya....

August 13, 2012 at 2:14 PM

wah..glamour dak dayyan...hik..hik..

August 13, 2012 at 2:30 PM

best tu! Jgn lupa frame kan! Dayyan boleh tgk bila dia dah besar nanti..:)

August 13, 2012 at 3:05 PM

uikkkk dayyan...glemernya ko ngalahkan retis..harussss lah kan..anak lieya latif..hahahha
dlm majalah tu memang comeyyyyy jekk budak tecik nie..eiii geramm!!!

August 13, 2012 at 3:17 PM

Of course suke pic anak masuk majalah.,traffic kt blog pun mesti rating tinggi.,hihi

August 13, 2012 at 5:33 PM

wah..tahniah buat lieya krn kisah dayyan terpilih dlm majalah pa & ma.. lps ni glemer la gedek2 ni.. mana tau..kot2 pas ni blh jd model cilik.. msti smart punya..

August 13, 2012 at 6:27 PM

tahniah dikk
dan buat dayyan yg demok2 tuu jugak !!
alhamdulillahh rejeki kan
nie semua buat simpanan dan kenangan anak2 tau lieya .. simpan baik2 ;)

August 13, 2012 at 10:52 PM

wah dlm glam dik bambam masuk majalah..hihi..

js dh tak beli majalah ni sbb dh takde baby kan..hihi

August 14, 2012 at 6:36 AM

ehhh opkos le bangga babe!! ingat senang nk masuk magazine? penat le ko perah otak buat karangan bagai.

ho yeah dayyan!! memang sesuai entry ni masuk pa&ma. something new.

x kira, ko try jugak pi hantar pix dayyan for cover!! mana tau rezeki gedek2. lg bertambah glamer dia.

August 14, 2012 at 7:46 AM

salam waaaa rajinya lie mengarang cerita huhuhu taniah berjaya juga dapat terpilih.mesti hadiah bestkan...dulu aida rajin join contes ni tapi sekarang malas hik2 lagi pun dah lama x beli majalah ma&pa ni sbb ada bb jerk baru beli majalah ni....

August 14, 2012 at 7:50 AM

lepasni boleh jadi artis tak pun model kan dayyan...tak bacer lagi nanti auntie nak bacer kisah dayyan k...

August 15, 2012 at 8:19 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy