Wednesday, August 8, 2012

WW ~ over mengalahkan org yg puase!



WW
meh kite tgk budak tak poser tapi sgt over mengalahkan org poser....dok mintak tambah air ajek...potong stim org nak melantak la dik!.....


*
*
*
*
*
*
V



(1)


(2)


(3)


(4)



(ni bukan video dayyan tau...tapi ni aku share ngan korang sebab lawak gile hokey!!)






**arini dlm sejarah bile tak sedar bunyi alarm kat iphone....rupenye set silent mode....coii betul! terjaga sebb dayyan kejut nak teyyy teeekkk die....tgk2 kul 5.36 dah!! ape lagi menggelabah beruk mak yeh le aku bangun kejut en laki sahur...sempat le sahur...telan ayaq 2 cawan huhuhuhu..seb baik kiteorg ni bukan jenis sahur mkn nasi.....pheww!!





35 celoteh sahabat

fuhhhh...dahaga btl tu Dayyan....
angkat lori balak mainan berat sgt....

sib baik sempat minum air kan....

August 8, 2012 at 9:03 AM

hehehe, dahaga benar ye dik

August 8, 2012 at 9:05 AM

hehehe penat wooo dia mengemas umah, duk kt nursery sana... ko mana tau... mcm si aiyan la dia yg lbh2 time org pose... tau ngangga mlt je

August 8, 2012 at 9:14 AM

heheeh..comei sangat..
weii penat tu koooo... dia kan now semua nk buat sendiri. jln sendiri, mkn sendiri. penat le tu..
gaya minum memang mcm org posa!

hazry pulak, time aku berbuka, dia will berdiri pegang peha aku. so aku suap nasi semulut kat diri sendiri, suap gak dia semulut.

agak2 dia bosan, dia pi kacau daddy dia pulak.

August 8, 2012 at 9:16 AM

Dayyan ko kacau jer dorg tu..mana boleh tu dorg nak melantak tak hinggat ko kan..siap nak akalkan mainan lagi...huhahaha..

hehehe..nasib korg jenis yg bukan makan nasi..sempat ar kacau air..klu kat umah nie tak tahu ar..belom pernah terjadi lagi..

August 8, 2012 at 9:20 AM

haahahhaaa nak komen video tu mmg lawak giler kuakakaka tak habis2 sibuk tanya org puasa ke tidaak pasrt sosek2 nak kfc tu sumpah lawak!! kahkahhhhhhh....yg tak boleh blah tu 'usop ko puasa'? kahkahhh nama laki akk tu lieya oii hahahaa

amboi adikkk nampak benar awk puasa seharian ye..bertambah2 air mintak tambah ;)

August 8, 2012 at 9:21 AM

dayyan tu saja nk menguji kesabaran dan keimananan makpak dia. saja kaco daun..hahaha.

mujur sempat gak ko minum air 2 cawan time sahur tu

August 8, 2012 at 9:30 AM

haha..lawak sanagt video tu...

August 8, 2012 at 9:37 AM

amboi adikkkk, dahaganye kamu....hehehehehe

August 8, 2012 at 9:41 AM

saja la tu nk kacau org berbuka puasa...hihi

August 8, 2012 at 9:43 AM

hehehe..kalah org yg puasa ye. bagus la dia nk dok dlm babychair tu. klay dayyan saya, mmg merengek2 mitak kuar. huhuhu

August 8, 2012 at 9:46 AM

nasib sempat bersahur :)

kami pun sama kalo tak sempat just minum air je..kami pun tak ambik berat2 time sahur :)

awatif pun sama lieya..time berbuka mmg kalut dgn dia..sabor je lah lg seminggu lebih nk raya ni hhhhaaaaa

August 8, 2012 at 9:51 AM

dapat bayangkan mcm mana kelam kabut tu...

August 8, 2012 at 9:55 AM

Pheww nasib baik sempat.. yer..

Amboi dayyan.. kuat betul minum yer.. :))

August 8, 2012 at 9:55 AM

Haha..lawak la video tuh...comel dayyan

August 8, 2012 at 10:06 AM

aku pn ada sehari tlajak gini..tp x leh selamatkan lg sbb mmg dah imsak..mujur jugak ktorang pn bkn sahur nasik or mkn heavy2..pheww

August 8, 2012 at 10:09 AM

comel je si gedek tu mintak air lagi...ekekek...

aku cium jugak budak tu kang...

August 8, 2012 at 10:16 AM

hau hau hau .... hehehehe mmg kelakar...
amboi mak dayyan...
haus bebenor tu...
byk sgt 'aktiviti' dia kot petang tu :D

August 8, 2012 at 10:17 AM

nasib baik sempat kalu x.x sahur la jawabnya aida pun x makan nasi juga sbb malas nak makan pepagi bute tu so minum air jerk....kelakar dak dayyan tu...

August 8, 2012 at 10:25 AM

hahahhaha over okay, sama ngan anak aku.....minggu pertama aku sempat telah air seteguk aje buka....selebihnya dia suh teman dia isap susu depan tv sambil peluk dia...jam 8 malam baru aku dpt makan.......
aku pun terbabas gak waktu sahur kdg2 tuh, membebel anak dara aku sebab katanya nanti penat kalau tak sahur hehehehehehhehehe

August 8, 2012 at 10:34 AM

hadoiii lah...mesti melompat masa tgk jam tu kan..heheheeeee... lia penah gak kene mcm tu.. :) ni miamija pose x nih...???

alallaaaa dayyan sama ngan piras lah suka minum air tambah2..tp piras skrg suka main tuang2 air ke lantai...hangin mama dia nih... bila dah tuang pandai da tunjuk2 pastu ckp "tumpah...tumpah...." comel jerk x jadik mama nak marah..huhuhuuuuuu

August 8, 2012 at 10:45 AM

HEHEHE..

comel jek acting dayyan mintak air tu..

August 8, 2012 at 10:48 AM

ni time buka ke sahur? haha

August 8, 2012 at 12:15 PM

hambbooooii... siap hulut lg mintak tambah..
ape, dahage beno ko dik..?.. ;-p

August 8, 2012 at 12:20 PM

asslm...

lama x siggh blog lieya...lieya n anak2 sehat?

biasa la zura lama x BW sejak pregnant smpi la melahiran...bz aje kojer nya..

Dayyan umor brp dh? sama la bj Dayyan ngan bj Irfan..hikss...

sure poting stim nk bbuka kan..hahaha..

August 8, 2012 at 12:29 PM

haha dayyan, kalah orang pose yerk...

August 8, 2012 at 12:50 PM

dayyan nak tumpang 2 kaki jugalah mama.....
akak kat rumah set 2 hp utk bangun sahur.....

August 8, 2012 at 1:46 PM

hehe cute nyer dia tu

August 8, 2012 at 2:10 PM

Praktis pose ke dayyan?

August 8, 2012 at 2:16 PM

air apa yang setap sgt tu dayyan dedekk???

August 8, 2012 at 2:33 PM

ahahah dayyan nie memang
memang dayyan betul lahh ekek ;)

phewww memang mujur2 lahh
dayyan jugak penyelamat ... ekkeke ;))
kalau akk dik .. sambar kurma sikit ..

August 8, 2012 at 2:44 PM

haus ye dayyan...hehehe

August 8, 2012 at 2:49 PM

hahahhah.....hilang konsentrasi abahnya nak bukak pose....silap hari bulan kang kiter yang tercekik...dayyan...dayyan.... :)

August 8, 2012 at 3:53 PM

kemain lagi dayyan...
mmg betul, kalah org yg pose, haha!

August 8, 2012 at 4:08 PM

dayyan pose ke tuuu..haus bebenor.. :)
nasib dayyan jadi alarm..kalo tak langsung mama ngn papa tak sahur..

August 9, 2012 at 8:41 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy