Wednesday, February 20, 2013

Wordless wednesday ~ dayyan ke yuna ke??!!


WW ~ dayyan kah? atau dayyuna kah? hak hak hak




tampo kang dik!
ekceli, mase ni otw balik kampung..boring2 dlm keter so dayyan le jadi mangse kikiki





**hummmm bile election nieh yeak.....aku leh sengal tak tukar tempat mengundi kat putrajaya..so nampaknye kene amik extra cuti ni tuk balik kg hehheehehe (alasan!)



47 celoteh sahabat

Hahaha! Comey la dayyan
Siap ada diamond bergantung kat dahi tu ha...

Terukir di bintang, x mungkin hilang cinta ku padamu... :)

February 20, 2013 at 9:23 AM

Comel sungguh Dayyan aka Yuna nie....

Ieyda mengundi di kg Kelate....Xsabar nak tuggu tarikh ngundi nie....nak lik kg...hihiiii

February 20, 2013 at 9:25 AM

kihkihkih..x psl dayyuna jadi mangsa.
dia bole selamba relax senyum je.
comel bangat!
kalau bambam saya tu, confirm dah ngamok dah nak bukak. kihkih

February 20, 2013 at 9:25 AM

adoi dayyan..gelak tau unty..di pagi hari ni hah tgk dayyan.

February 20, 2013 at 9:27 AM

dh lm tak dtg sini tgk dayyan.

February 20, 2013 at 9:27 AM

hahaha..sabar jelah dgn mama mu..dayyuna mangsa fesyen..hahaha

February 20, 2013 at 9:38 AM

Suka pic last sekali kak lieya...
So cute pose tu!!!

February 20, 2013 at 9:51 AM

alahai.. menantu ku hahahah

February 20, 2013 at 10:00 AM

so cute dayyan...hehehe:-)

February 20, 2013 at 10:03 AM

Hahahahhh... ya habibi ya maulana ... dayyan.. gelek sikit

February 20, 2013 at 10:05 AM

hai sisss... salam kenal. :)

February 20, 2013 at 10:09 AM

alolo ciannyer dia kene buli yer....hehehe

February 20, 2013 at 10:23 AM

Alaa tomeinyaa.. dayyan kekeke..kena buli ngan mama dia yer.. ciann dia.. :)

February 20, 2013 at 10:36 AM

Ekekeke comel je dak dayyuna ni,mama buli la mcmana pun tetap gedek2 nampak comel.....jahat mama ko erk dik?hehe

February 20, 2013 at 10:39 AM

terpaksa rela yer dik dayyan kena kerjakan

February 20, 2013 at 10:42 AM

Kalau dah comel kena bolot macamana pun tetap comel juga. Boleh pulak adik tu senyum lagi:)

February 20, 2013 at 10:48 AM

kalah yuna ok....
memang dayyan tetap top on my list!
baik lak dia sis, tak tarik2 tudung tu :)

February 20, 2013 at 10:49 AM

kemain dayyan kena buli ngan maknyer tapi dier cam suka jer kala usara dah lama dier dah tarik segala..

ngundi bulan depan kot tak sabar nak memangkah nie hehhe...haah samala tak tukar tempat ngundi..sama-samala kita balik kampung yek..

February 20, 2013 at 10:51 AM

kelass gitu dayyana ni. eh! ala tomey2..

February 20, 2013 at 11:33 AM

dayyuna sgtttt kkkaaaaa...

February 20, 2013 at 11:41 AM

rela pulak di make over macam tu..comeeel

February 20, 2013 at 11:47 AM

kau tak undi pun xpe..putrajaya ttp BN menang..hehehe..

btw..dayyuna tu cute ok..kemsalam eh..

February 20, 2013 at 11:48 AM

hehehe...cemel je dia. kena buli :P

February 20, 2013 at 11:51 AM

nasib baik dayyan sporting...
comel betul lieya....

February 20, 2013 at 12:03 PM

ha ha ha cute sgttttttt!

February 20, 2013 at 12:09 PM

kena buli lagi dak dayyan ni..tp comel lah...eh aku pun mmg sengaja tak tukar tempat undi..leh blk kampung time mengundi..lalalallaa

February 20, 2013 at 12:14 PM

dayyan la hai...pandai bergaya...

February 20, 2013 at 12:33 PM

ahahhaha kijam ko dik ! ;)

February 20, 2013 at 12:39 PM

kah kah kah kah..siap dgn diamond tu!

February 20, 2013 at 12:48 PM

haha~pandai lak tuh die buat mulut cmtuh..hehehe

February 20, 2013 at 12:48 PM

hamboi...comelnya!! hahahha

February 20, 2013 at 1:42 PM

sian dayyan...nasib kamu la nak oii..muka kamu mcm gegirl kan....buat apa pun jadi..

February 20, 2013 at 1:56 PM

Dayyuna Dayyuna... sentiasa jadi mangsa Mamanya tak kira masa... meh sini lar nyorok kat auntie kikikikiki

tapi dayyan pun sokmo buat macam muka tak bersalah je kannnnn... ade2 je aksinyer haha

February 20, 2013 at 2:13 PM

redha je lah ko ye dik... diamond mahai tu.. heheheee...

February 20, 2013 at 2:18 PM

alahai comels nya.hehehe.ada diamond sebijik atas dahi.hehe

February 20, 2013 at 3:00 PM

hehe..comei :)

February 20, 2013 at 3:03 PM

cute nye...

anak2 dara awk cm kemba plak

*** salam kenalan

February 20, 2013 at 3:22 PM

Hahaha...gelak besar tengok aksi dayyuna tu...

February 20, 2013 at 4:14 PM

hehe..nampak sama tapi bukan dia.. :)

February 20, 2013 at 5:15 PM

ni daYuna...
hihi..kiut sgt dia pakai gni..

Lieya, sori lama x dtg sini.. asya msuk wad bru2 ni..

February 20, 2013 at 6:21 PM

wah sgt2 cute cik Dayyuna ni...hurmmm...geram plak auntie tengok..nak wat menantu auntie takde plak bb gugirl...hihi..

February 20, 2013 at 7:40 PM

turban yea
comel jea.fesyen yuna dah berjangkit kat lelaki lak....hehehe

February 20, 2013 at 11:30 PM

Comel tau! macam Jarjit dlm Upin Ipin..2-3 kucing berlari..mana mau pigi??? hahahah

February 21, 2013 at 4:45 AM

heheh..

comel sungguh dayyan..
nak nak dengan mata besar nye tuh..
nampak gegel..

February 21, 2013 at 7:35 AM

tak baik tau membuli... ko redha je ek dayyan

February 21, 2013 at 9:07 AM

alo alo dayyan.. sangat comel keer...
ooo alasan nak cuti yerk.. akakpun tertanya2 gak bilalah electionni sebab suami akak tu plan nak kemanapun, asyik cakap election.. baru nak plan sikit sebut election, ngalahkan nak jadi calonjer..
kalau dah election baruler boleh nak jalan2ni...

February 22, 2013 at 11:28 AM

Dayyan, jangan ada depan auntie ok..jap ag abes pipi Dayyan kena cium!

psstt…hari tu ada kawan opis kita search google pasal mee tarik warisan …sekali depa pi kat blog tu..intan pon tumpang ler tengok blog depa duk usha tu..sekali tgk blog lya la…ke silap..tapi lya ada kan p mee tarik warisan kan kan

February 26, 2013 at 9:35 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy