Monday, March 18, 2013

boss wanna be? leader wanna be?


hepi monday uolss!!! hik hik hik....eh sebelum tuh! pang! pang! pangpelempang! haa cukup tak 3 das pang tuk lieyalatif hahaahahah...bagi sedar sikit rajin2 upadate blog....sori ye uolls...mak terleka layan korea minggu lepas....hokey2, pasni kasi rajin update blog.....lagi pun semangat sikit sebab lepas ni leh dah komen2 kat blog uolls di waktu senggang time opis hour heheeheh...org blocked kite cari le jalan lain yeak tak? xleh idup aku tak blogwalking umah korang wey heheheeheh....okey2, jom layan entry light2 tuk ari nie....haa sape2 yg monday blues tu mmg sesuai hayati maksud disebalik entry kali ni hahahaahah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

korang senin2 monday blues yeak? tgk anak bujang aku hah...umur baru setahun 11 bulan dah bace buku leadership taw...tgk tu, dah masuk chapter tengah2 tauuuu hahaahahahaha



semangat gini laa yg kite mahukan.....tak tau bace, sile eja satu2 hahaahahahah



kah kah kah! saje jek aku buli dayyan posing ngan buku master apaknyer....yg lawak tu pandai lak belakon bile aku cakap "dayyan buat2 le tgh bace, nganga sikit mulut tu" hahahaahahah...tapi yg sadisnye buku tu tebal, ade la jatuh 2-3 kali kat kaki aku sebab dayyan terkial2 nak pegang hahaahaah...tak memasal lebam paha omak ko nak!





** tolong! tolong! dah nak masuk bulan 4 ni...kursus baru dapat kutip sehari...tolong! tolong!






39 celoteh sahabat

cmelnya leader bos bieee.
muncung mulut leh disimpul tu..hihiihi

March 18, 2013 at 9:12 AM

hahaa... Dayyan dah ada gaye jd boss kecik tu...pandai belakon yer...haha

kursus akak dah 5 hari dah... kena cari lg 5 hari la...hehe...

March 18, 2013 at 9:17 AM

hei dak demok, meh nak kunyah2 biji mata tu... gewam tol tgk peel dia... ni kompem bijak mcm pak ngan mak dia jugak

nok, aku pun baru 7 hari je... tolong jugak la!!!!!

March 18, 2013 at 9:19 AM

comelnyer dayyan...pipi tu dah labuh tu...kemain kusyuk lagi dier baca ..pandai berlakon no....

March 18, 2013 at 9:40 AM

alololo tomeinya leader tecik nih.. amin.. geramss tau.. hehe..

March 18, 2013 at 9:47 AM

gaya seorang bos tu dayyan...eh aku pun baru kursus sehari ni...

March 18, 2013 at 10:05 AM

Dah ada ciri2 tu...

March 18, 2013 at 10:10 AM

dengar ceramah ustaz don boleh masuk dalam kursus/latihan dak? muahahaha

March 18, 2013 at 10:11 AM

ada tokoh jadik big boss nie...heheheh...

ok lah tue kak dah ada satu hari kursus....atie langsung yilek.....acaner???....huhuuh

March 18, 2013 at 10:14 AM

amboi bukan main lama nk tunggu entry baru rupanya gara2 melayan citer korea hhheeee..

buku lebih besar dr org yg baca mana tak jatuh sesaja hhhaaaa..

eh dekat setahun dah dayyan ye!!!

March 18, 2013 at 10:37 AM

kemain ekting dayyan tu..hehe
nampak mcm budak besar dah ni
boleh masuk school lah tak lama lagi..

March 18, 2013 at 10:42 AM

leader to be... pandai ko yerk... memang nampak yer yerler sangat dayyan.. oooo last week utang ngan akak thursday random photo yerk...

March 18, 2013 at 10:49 AM

hahahahaha....gaya sudah ada....
tunggu skit masa je lagi...
starting jadi boss kat rumah nanti ye dayyan...
arah kakak2 mu hahahahahahhahaha....

i dah lepas 2 hari sis...
tapi lum cukup quota lagi nie...
masih tercari2....

March 18, 2013 at 10:51 AM

Cuba bagi Dayyan buku gambar Angry Bird, sampai ke malam dia sanggup kepit! hahaha

March 18, 2013 at 11:13 AM

bagus dayyan kecil-kecil dah semangat membaca...
geram tengok dayyan sekarang...

March 18, 2013 at 11:35 AM

ahahahah memang winduu ngan celoteh dan pic2 dayyan ! .. adehh kalah aunty x pernah nyentuh punn buku tu ! ekeke ;)

March 18, 2013 at 11:40 AM

comel jer..mcm betul2 tgh baca..hehehehe

March 18, 2013 at 11:44 AM

geramm nye nengok rambut bb u..tpi muka bb cam gurl laa..rambut luruss kann...d doakan bb sihat hendaknya..

March 18, 2013 at 12:02 PM

serius comey & cute sgt hehehe

March 18, 2013 at 12:37 PM

pandai belakon ea dik... :) xper esok dah beso ikut mcm papa tau..belajar pandai2 ambik master & PHD yer...amin :D

March 18, 2013 at 12:45 PM

Ala comeiiiinya. Nanti jadi org bijak pandai laaa..ye Dayyan !!

March 18, 2013 at 1:31 PM

insyaallahh bila besar nti, mana tahu masin mulut mak dayyan..hahaha...happy tgok gelagat ank...

March 18, 2013 at 1:32 PM

ko kalu keje nk membuli si diva tu mmg teror, ngikut je tuh...

aku pun baru dpt sehari.. hahahk

March 18, 2013 at 2:31 PM

terrornya dayyan..baca buku master tu..hehehe

March 18, 2013 at 4:54 PM

Walawai.. terror laa dayyan baca buku master.. Sian kena dera baca buku master yer..sabo je laa dpt mama cam mama kamu nie dayyan...heheheh

March 18, 2013 at 5:25 PM

perghhhhh cayalah dayyan, bakal boss ni eh...

March 18, 2013 at 5:34 PM

dayyan tak menahan ko kan, buku leadership tuh!

March 18, 2013 at 5:53 PM

amboi si keck layan buku leadership..in sha Allah, bakal leader tu satu hari nati..hehe

March 18, 2013 at 7:09 PM

Anak bujang boleh jadi pemimpin ni.. Amin

March 18, 2013 at 9:08 PM

Tgk dayyan trus rase penutup harini ceria sket
Rindu kt dayyan yg omei omei ni :)

March 18, 2013 at 10:55 PM

amen..moga2 jadi pemimpin besar nanti..hi3

March 19, 2013 at 9:06 AM

hahaha...pandai dayyan buat2 membaca ye...

menokoh betul!!

p/s: lama aku tak masuk blog ko nok...rindu kat dayyan tu...

March 19, 2013 at 10:48 AM

kahkahkah~akak rerajin yea pegi kursus..lg 6 ari tuh...hihihi~ amboi dayyan over pose ok...pandai berlakon yea...

March 19, 2013 at 2:29 PM

AMBOIIIII, tajuk buku tak menahan kan...
comel :)

March 19, 2013 at 3:00 PM

hahaha..ni la yg sue tgk kt instagram lieya aritu. kemain mulut kumat kamit. mcm ye ye je dia baca kan

March 19, 2013 at 4:10 PM

hehe muka serius tak hengat..mcm paham

March 19, 2013 at 4:32 PM

amboi..kecik2 dah ada gaya pelajar cemerlang dah ni.hehe

March 20, 2013 at 11:55 PM

hahaha.. nmpak cam real je dayyan tgh baca buku.. pndai brlakon yeh

March 22, 2013 at 11:59 PM

Lol...ingtkan gambar ni candid...berlakon ghupenyeeee...dayyan kan pintarrr...kan dayyan kan...

March 31, 2013 at 3:22 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy