Thursday, March 28, 2013

thursday ~ random photos



salam kamis semua....salam penuh keceriaan...jgn muram2 key...ceria2 sokmo....semalam kiteorg tgk cite The Croods kat alamanda....miamijadayyan enjoy tgk heheheeh....sesuai banget laa nak bawak anak2 pi tgk....pejam celik dah nak abis seminggu dah...lepas ni kembali laa pada rutin sekolah anak2....hokey2 arini meh layan entry random photos yg ade....


*
*
*
*
*
*
*
V


  • ntah weekend bile agaknye aku disampuk hantu kerajinan...bangun pagi2 masak nasi lemak halba.....kemain beselera semua makan...lagi2 si mia laaa...due kali tambah uolss!! ermm nampak tak deputy ceo tu....haa wajib dok sebelah ceo....kalo tak meroyan2 hahahaahah..tgk le tu peel die bace doa..angkat tangan sebelah jek, punye la tak sabar nak ngap!



  •  deputy ceo duduk silang kaki uollss!!...eh jgn tekejut lak tgk rambut dayyan nieh..ekceli byk lagi dalam photos bank aku dayyan berrambut lame heheheheh....


  • haaa ni pun same, ntah baper kali laa aku ni kene sampuk hantu rajin heheeheh...buat kan bekpes nasi goreng planta tuk miamija ...tuk bekal pi sekolah aku buat kan macaroni carbonara....

  • terima kasih buat blogger JS sebab sudi bagi ole2 nieh....semoga bertambah murah rezeki JS sekeluarga....


  • my mr otomen tgh tdo....aman damai sat mak ko nak soping2.....


  • selalu posing gedik2 miang....ari tu aku suh miamija posing skema hahaahaha....aku tahan tak bagi miamija posing sengih2....ni la hasilnyer...omaknye mcm nak nyanyi lagu negaraku, mia mcm bernasyid, mija plak mcm seksa nooo tahan ketawa hahaahahah

  • org ade keek ko pun nak ade jugak!! heheheeh...bukannye ape syok layan video artis2 nih..dapat tgk dato ct soping barang dapur, neelofa gediks2...isshh mcm2 lagi laaaa....


tu saje buat kali nie...kite berjumpa di lain hari di waktu yg same....bubye!!
eheheeheheheh





**semalam try beli lipstik simply siti..alamak, maybeline gak best....






45 celoteh sahabat

ok, nanti saya follow keek lieya pulak ;)

March 28, 2013 at 9:11 AM

dayan maintain tomeii..hehehe, erk..suka tgok correle kamu..petak gitu

March 28, 2013 at 9:20 AM

leiya mmg sesuai ada keek, sebab rajin amik video anak2.. mcm akak ni malas banget.. instragram pun tak terhapdet. hehehe

March 28, 2013 at 9:26 AM

ahhaha dayyan .. dayyan ! ...
memamg x menahan tgk dia silang kaki tuu !
dikkk kadang2 bukan hantu meroyan rajin yg sampuk tapi kita dah memang rajinnnnn .. anak2 dah nak makannnn ..

syokk wooo bila kita masak walau x sedapp diorg makan sampai x angkat2 kepala mehhh ekekek ;)

March 28, 2013 at 9:44 AM

rajin betul lieya masak2 ye

March 28, 2013 at 9:46 AM

aku pun keek gak..tapi ke laut..enjoy tgk video orang je lah...rajin ko memasak ..aku ni hari biasa jer lah masak..hari cuti..mmg aku mintak makan luar jer lah..hehehe

March 28, 2013 at 9:54 AM

bestnya macaraoni tu..

March 28, 2013 at 9:58 AM

-suke ngn set pinggan mangkuk ko, comei... aunty pinjam mangkuk katak dayyan boleh, si dayyan tadah tgn gk, kalu aiyan siap bt mcm berjoget lg time tdh tgn
-amboi2 mcm wakil rakyat dayyan duk silang kaki, aiyan suke silang kaki time tgk tv tp sambil baring
-rajin bebeno ko msk sapan tiap pg, aku stkt bt tlr scramble utk sapan aku rajin la kalu hari keje
-aduhla mmg seksa aku nngok si mija kalu tak dpt sengih time amik gmbr heheh
-keek tu mende? aku mana lah ada tab bagai... dgr org cite sana sini boleh la huhuhui
* aku kalu lipstik biasa ngn za, atau body shop, maybeline pun ok gk tp yg lain2 tak penah mencube

March 28, 2013 at 10:04 AM

nasi lemak tu kalau ade paru goreng/sambal lagi best makan,, hihihi

March 28, 2013 at 10:06 AM

bukan men lagi dayyan yea dok kat kerusi...hihihi :)

March 28, 2013 at 10:24 AM

Sedapnyaa tgk hidangan nasi lemak Lieya..Kan main lagik Dayyan dok tadah tangan ekk.. cute jer..

Wow macaroni tuh nampak sedap jerk.. :)

March 28, 2013 at 10:26 AM

Wah meriahnye mknn. Rajin masak.

March 28, 2013 at 10:40 AM

semoga ko selalu kena sampuk kakakakkakakkaa

March 28, 2013 at 10:50 AM

don't play play aaaaa...
the future CEO tu....aminnnnn...

part2 masak memang i respek tu...
tak yah nak tunggu 'hantu' menjelma bagai hehehe....
u sememangnya rajin....

rasa macam bukan gambar uols kalo posing skema camtu sis :)


March 28, 2013 at 10:58 AM

minggu rajin memasak eh kak....

March 28, 2013 at 11:24 AM

waa bagusnyer kala ader mood rajin masak tu...saya jarang jer dapat mood tu hehe...tolong tiup kesini sikit mood tu maii sini sikit...

Dayyan2 kenapa la comell sangat ni...geram auntie tau siap duduk bersilang kaki tu yang tak tahan tu

March 28, 2013 at 11:25 AM

Wah... keek pulak melanja sekarang ni ye. Nk kena buat jugak ni.

March 28, 2013 at 11:38 AM

n3 maraton lah ni yer hehehe

March 28, 2013 at 11:39 AM

firstly tgh demam keek ek?ok aku very the kampung..menatang apa tak tau..pastu malas nk belajo pun hhhhaaa

ko..kemain meriah nasik lemak ko..melemak lah pepagi hari ye..aku ppun dah lama tak melemak ni..kesian anak3 makan biskut kering hhhiii

amboi tuan besar yg sgt2 diva :P

Tak menahan aku menengok ko berpossing skema dgn anak beranak..nak2 muka mija :P

March 28, 2013 at 11:48 AM

seronok bila rajin ni lieya..semua buat menjadi..

suka tengok dayyan duduk gitu...

March 28, 2013 at 11:58 AM

aku dh bukak keek kau smlm. hahaha

baru kenal suara lunak merdu kau beb

smlm pun aku tgk ct pakai tudung n soping barang dapo

March 28, 2013 at 12:01 PM

ada gaya bos si dayyan nie...heheheh

memang bleh geng ngan abang fizri...suka sangat ngan otomen...yang jadik raksasa apaknyer....huhuhuhu

March 28, 2013 at 12:21 PM

js pun suka lipstik maybeline tp time rajin je lah guna hihi..
insyaallah lieya bertambah2 rezeki js ye..

March 28, 2013 at 1:11 PM

Ahakkkkss...suka tengok gambar lieya berdiri tegak tu ngan miamija, nampak sangat skema okkkkkk !!! Hehehe...

March 28, 2013 at 1:13 PM

Assalamualaikum..
rajin betul lieya memasak ye..
Kmal ni pembaca tegar blog lieya..sebab jatuh cinta tgk rambut dayyan yg tutup telinga tu.. sama fesyen dgn rambut hero kmal masa kecik2, suka tgk video dayyan..cmel sgt.. nak tya mcmana nak app keek

March 28, 2013 at 1:24 PM

seronok melayan anak2...

March 28, 2013 at 2:57 PM

sori akak dah lama tak jenguk sini.. hari ni akak ronda semua entry...
ni entry kegemaran akak hari khamis yang banyak foto random...
besttu nasi lemak halba... apakah khasiatnyer... duduk silang kaki gitukan...
ha gambar anak beranak skema tak berapa menjadi cuba lagi...
ps akak tengok croods hari selasa alamanda gak... kalau jumpa lieya syioknyer.. nak cubit pipi dayyan dulu....

March 28, 2013 at 3:12 PM

@Amal Hayati

Keek tu ala2 mcm vlog...kite up status tp dlm bentuk video...donlod laa app keek ni kmal...syok layan retis punye keek heheheheh

Thanks kmal sudi bc blog nih...

March 28, 2013 at 4:07 PM

Amboi dayyan..
Gaya dh ada dh tu
Pasni bleh gantikan tmpt papa hihi

Eee, sukenya tgk lieya ni
Nape comel sgt cam anak dara?
Cam kakak pd miamija jek! :)

Best kan the croods?
Adik dia si sandy tu ganaih gile! Haha!

March 28, 2013 at 4:27 PM

wahhh mcm retis dah ader keek tu uols
ai x terjebak lagik
x minat lagik tunggu sket hari lagi kot ngeee

March 28, 2013 at 4:33 PM

hamboi asst ceo, doa sebelah tangan yerk..... takut orang curi makanan dia la tu..... hehe

March 28, 2013 at 7:56 PM

eh, keek tu ape eh..
aku tatau apekebenda nih..
kena try tgk gok ni.. muahahaha

March 28, 2013 at 10:50 PM

sama la... dah terjebak ngan keek...
;)

keek kite.. azeantyanuar

March 29, 2013 at 10:28 AM

best pulak akak tgk nasi lemak lieya tu... akak dah lama benor tak masak nasi lemak... mkn yg beli pun jarang2...

March 29, 2013 at 1:02 PM

wakaka...lawak okeh tgk korang gigih nak bergambar skema...tak jadik okehhhh...buat aku gelak lagi ada lah...hahaha...paling tak menahan si mija yg control nak gelak besar tu...wakakaka...

si dayyan silang kaki rupa gitu mmg rupa timbalan ceo nok...ekekek...

March 29, 2013 at 4:41 PM

aku pon dh register keek.. tp nan hado kerajinan nk upload video... kekeke

March 29, 2013 at 5:13 PM

wah rajinnya mama miamija masakkk.....nyum..nyum..nyum...

March 30, 2013 at 10:17 PM

Ohoiiiiiiii

March 31, 2013 at 2:57 PM

Ohoiiiiiiii

March 31, 2013 at 2:57 PM

Ohoiiiiiiii

March 31, 2013 at 2:57 PM

Ohoiiiiiiii

March 31, 2013 at 2:57 PM

Ohoiiiiiiii

March 31, 2013 at 2:58 PM

Ohoiiiiiiii

March 31, 2013 at 2:58 PM

hihi..pic skema tu ok ja...
buat msa ni lya msh belum tjerebak lagi dgn keek tu.. ntah la kot2 lps2 ni.. hehe

April 1, 2013 at 9:06 AM

assalamualaikum ... saya baru dengar nasi lemak halba ... wat la entry wat nasi lemak halba ... suka - suka jer suruh org ... heheheee

April 1, 2013 at 6:54 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy