Tuesday, March 5, 2013

macam2 MiaMijaDayyan!~




assalamualaikum...eloo eloo eloo (lambaian miss universe sikittt) heheheeh...rindu tak? rindu tak?....haa gini le aku, bile dah layan cite korea mmg update blog ke laut le gamaknyer ....mmg rompong2 leee entry dlm seminggu ...halal la yeak, yg penting aku update gak walau tak selalu.....cam biase yeak, aktiviti blogwalking i dijalankan pada waktu malam kat umah...so lambat le sikit kunjungan balas mak tp dont worry aku tetap lawat umah korang malam kang.....arini meh layan entry sempoi mempoi lieyalatif yeak...




adengan yg ingin kite lihat

*
*
*
*
*
*
*
*
V



  • budak2 ni aku tak anta ngaji tapi en papa yg ajar sendiri lepas kami jemaah magrib nak tgu isyak .....mia dah nak lompat ke al-quraan, si mija plak merangkak lagi bace muqadam...dayyan? ohh tukang sibuk keadaan jek tu ekekekeekek




ni plak adengan yg tak ingin kite lihat

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V



  • kak mija sempat take five paw susu adik hahahaahahahah



  • si adik kemain lagi baik ati bagi kakak susu...kang bile dah abis ngamuk2 datang ngadu kat aku "jaja num syu....jaja num syu"....

pliss pray for sabah kawan2....semoga pejuang2 nusa bangsa kite beroleh kekuatan dan kemenangan..






** alhamdulillah....tahun ni kami dapat khabar yg amat2 menggembirakan kami sekeluarga....terima kasih dan syukur ya Allah...semoga aku tak lalai menjadi umatmu.... syukur...syukur.... sikit mase lagi aku share ngan korang yeak, sape yg follow instagram aku maybe dah tau kot....









37 celoteh sahabat

tahu dah.. apa apa pun tahniah la... doakan untuk fifi jugak yer.. Insyaallah tahun ni merasa jugak mcm lieya dapat tu.. tapi kecik2 jerla.. :)

March 5, 2013 at 9:12 AM

pic kakak pow susu adik tu mmg tak menahan..ekeke
sempat lagi yer kakak..

tahniah atas berita gembira itu.happy for you dear :)

marilah kita doa sama2 semoga krisis tu berlalu segera..

March 5, 2013 at 9:15 AM

suka tgk pict jaja paw susu Dayyan....leh lak mcmtu eiikkk,,,,hihihiihiii

apa khabar gembira tu...?share lah cepat kak...

March 5, 2013 at 9:27 AM

Apa khabar y gembira tu sis. Nak tawww jugakkkk♥♥

March 5, 2013 at 9:31 AM

mestileh wendu wehhhhhhhhhh!!!

kelakar betul si Dayyann.. tengok macam jadi supporter kat kakak2.. reroper habis susu ngadu kat Mama tukar citer plak kikikiki

wahhh.. berita apa tuu... anyway TAHNIAH in advancee!!!!

March 5, 2013 at 9:39 AM

bagusnya anak2 lieya. boleh mengaji ngan ayahnya. anak sue mmg kitorg anta kt ustaz/ustazah je la sbb klau ngaji kt rumah, confirm dia x fokus punya.

March 5, 2013 at 9:44 AM

yg kaki ngadu tu meh sini..dia gi sumbat mulut kakak jaja sapa suruh..kihkihkih..

tak tgk lagi insta kau nok..nti aku teropong..apapun tahniah..

March 5, 2013 at 9:46 AM

kelakar tau tgk dayyan sorong susu kat kakak dia..
apapun tahniah lieya..

March 5, 2013 at 9:57 AM

wahahaha.. siap take 5 tu kihkih...

March 5, 2013 at 10:01 AM

cepat2 intai kt instagram apa berita baik tuh.. anyway tahniah lieya.. nti story mory panjang2 sket kt blog.. hehe..

alololo dayyan.. kaki ngadu yer.. sama cam aqeef jugak nih.. pe2 pun dayyan tetap cute tau.. :)

March 5, 2013 at 10:08 AM

salam kenal...

alololo..comey la si adik tu..baik hati nak share ngan kakak ye..

March 5, 2013 at 10:27 AM

Congrats dear
Sempat lagi mija take 5 hehe
Dayyan plak ngikut jek ek
Comel!

March 5, 2013 at 10:28 AM

woa best dgr crita gmbira kwn2.. baik hati dayyan tu bg mija num2 susu dia..ehhe

March 5, 2013 at 10:28 AM

Alhamdulillah...ngaji baik2 yea...
akak doakan adik nieyl kat sabah...

March 5, 2013 at 10:30 AM

kelakar jaja tu sempat pow susu dayyan... dahaga lepas ngaji tu... hehe...

share la berita tu lieya... akak pun ucap tahniah jugak la...kihkih

March 5, 2013 at 10:31 AM

Comelnya adik bagi susu kat kakak...hehehe

March 5, 2013 at 10:33 AM

niler gambar yang akak terkekek tengok kat facebook... tahniahler untuk khabar gembira lagi.. syukur Lieya..

March 5, 2013 at 10:36 AM

apakah surprisenya itu..x sabar nak tau ni...

March 5, 2013 at 10:47 AM

layan citer apa sis?
me tengah layan I Miss You....

hehehehehe baik hati dayyan suapkan kat kakaknya ye hehehehehe...

tak tau citer sbb no instagram ;(
tapi nak ucapkan gak lah tahniah kat u sis :)

March 5, 2013 at 11:57 AM

hihi...tomei2 sungguh anak2 kau lieya ^___^

March 5, 2013 at 12:03 PM

kakak haus...meh adik tolong suapkan..kelakarnya lieya feel anak-anak nih he..he..

tahniah, tahniah......

March 5, 2013 at 12:19 PM

Lebih baik ajar anak sendiri Lieya. Puas hati.
Dayyan suka nak main apa lagi bila si kakak melayan seronok dia sebab dia tak ada adik. Cuba ada adik mesti dia bawa botol tu kat adik... Hmm... sabar Dayyan tak lama mama proses satu adik hihi...

March 5, 2013 at 12:50 PM

kui3 dayyan2 die yg bg susu pastu dh abes ngamuk2 salagkn kakak ek...heee..

ooo blog kt opis ko kne block ek...ciann...xpela at least ko de ms nk BW kt umh kan...jgn la opis aku pong block...mati kutu time lunch x tau nk watpe...elehhh...hikhik..ha cpt share ape bite gumbira tu...nk gumbira sme2 gak...hekhek

March 5, 2013 at 1:08 PM

bagus kan ajar sendiri anak2 ni lagi puas hati.. comey la si dayyan tu.. baik ati lak kan bagi kakak dia minum susu.. haha

March 5, 2013 at 1:14 PM

bleh plak dia men pau2 susu ko

March 5, 2013 at 2:12 PM

Bagusnya la.. ngaji ngan papa sendiri lebih baik kan.. ena dulu ajar sendiri jugak.. tp x lama sbb budak2 tu tak dengar cakap.. ngaji ikut suka.. sudahnya anta je kat jiran depan rumah sbb dia memg ngajar ngaji budak2 kat lorong tu..

apa la tu.. cepat kongsi..

March 5, 2013 at 2:16 PM

comey jer bila dia sempat pow adik dia masa take five tu.. hehehe.. semoga mereka trs membesar dgn bijak, sihat & solehah/soleh..

March 5, 2013 at 2:33 PM

wahh apakah itu... ngndug ke?

tahnaiahhh in advance

March 5, 2013 at 2:38 PM

wah2 dayyan,sungguh pemurah heheheh...

March 5, 2013 at 3:29 PM

hhhhhhaaaaaaa..

gambo paw susu mmg tak menahan!!

beria2 dia suapkn kt jaja botol tu..si kakak pun layankn aje ye..

seronokkn bila dpt berjemaah bersama2..

p/s lieya nk pegi umrah ke?

March 5, 2013 at 4:19 PM

Bagusnyaa anak2 lieya nak belajar mengaji ngan ayahnya.. separuh budak.. kena org lain ngajor baru nak masuk dlm kepala..heheh..

Amboi kakak cepat je paw susu adik yer.. tapi comei yer.. dayyan nak share susu ngan kakaknya.. :)

Wahh syukur nak gi umrah yer.. alhamdulillah.. :)

March 5, 2013 at 5:32 PM

apakah lieya?
tak follow lagi ig lieya...
MQ ingat pun anak2 nanti nak ajar sendiri jugak..
sebab MQ kecik2 dulu semua mak yang ajar..

March 5, 2013 at 5:35 PM

Bagus papa ajar anak2 ngaji..
Apakah berita gumbira itew??

March 5, 2013 at 7:21 PM

Semoga dayyan and his sisters terror mengaji.

March 5, 2013 at 8:59 PM

cute si dayyan tue.. ngan bersongkok.. bagus ajar sendiri kan...

March 6, 2013 at 2:36 AM

sangat nakal ok

aku tgk dlm insta kau pun gelak kecil tgk kenakalan dayyan

ha.... mcm tahu je

up stori cepat!

March 6, 2013 at 11:43 AM

bagusnya encik papa ajar sendiri... hihihi adegan minum botol tu.. sweet... hehehe

March 11, 2013 at 3:22 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy