Thursday, March 21, 2013

thursday ~ random photos



salam kamis...salam ceria dari kiter heheeheh...mcm biase ari kamis ari entry random photos dari lieyalatif....tapi kali ni lain sikit sebab temanye adelah 'DUA'...ape yg dua? heheeheh alah gambarnye dua tuk setiap cerita....moh layan moh...jgn malu jgn segan ekekeekekek

*
*
*
*
*
*
*
*
V


  • kekusyukan anak bujang lieyalatif tengah bersantap nasi lauk sup ayam kentang... haishh bosan plak tgk pesen rambut dayyan same je kan...erm nanti aku nak pi potong nak buat cam rambut pelakon korea ...korang tgu jek nanti aku up gambar yeak...hik hik hik..rambut korea idung pesek hihihihi




  • blueberry cheese cake....lagi enak bile di makan dgn aiskrim...boh plak sos cekelat...perghh!




  • dah lame tak jejak kaki kat pasar tani putrajaya...ade nak dekat 2 tahun kot...haa sile percaye tau...mmg dah lame gile aku tak pergi (patut kene buang daerah aku ni hahahah)...tapi minggu lepas mencemar duli gak pergi sebab tingin bebeno nak kokak rangka ayam goreng....




  • hari selase ngan kamis miamija berbaju sukan...senang sekarang kan, kalo ade PJ sampai balik sekolah laa pakai baju PJ..tak yah tukar2...mcm aku dulu kene tukar, rimas betul dgn peluh2 nye dgn toilet kotornyer....untung budak2 sekarang....



  • konsep yg same tapi situasi yg berbeza heheheeh....aku lagi pelik tgk dayyan tu..adakah die tengah mengimejin menolak baby dengan keter sorong....omg!!! mak ko belum nak bagi ko adik lagi dayyan oiiii!!! hahahaahahaha




  • ni pun same...konsep yg same tapi situasi berbeza...situasi pertama busyuk2 kepam sikit sebab dlm toilet opis...situasi kedua kat umah hahaahahah...tak kisah le busyuk2 kepam pun yg penting dpt amik gambar hahahaahh..dasar kan?!!




  • petikan dari instagram en laki hehehehe....
  1. pic pertama = muncung2 nak kiss papa heheheeh
  2. pic kedua = adoiyai! mane nak parking nieh...semua full nieh!


dah abis! pi wat keje...kang bos babab kang!





** best plak layan citer jodoh kat astro ria tu kan....lawak pun yeak....terpakse gigihkan bijik mate tuk tido lambat...dah le aku ni kaki membuta awal...elok lepas isyak jek umah dah gelap membuta haahahahah








44 celoteh sahabat

best pulak layan pic dua lieya kali nih..
make my day hehe sgt kiutt..
pic dayyan mencari parking tu terbaek :D
hehe kemain dia yer..

ni yg tak sabar nak tgk rambut baru dayyan
mesti boleh celen pelakon korea yg lenlain tu hehe

March 21, 2013 at 9:15 AM

1. suka tgk entry lieya hari khamis. penuh dgn gambar2. best2!
2. time kita dulu pun sama lieya, pas PJ mmg kena salin baju sekolah balik. rimas je kan ngan peluh bagai.
3. best kan anak2 lieya sek pagi, lieya boleh siap2kan diorg. mcm anak sue tu sek petang, babah dia yg siapkan. tau je la org lelaki, just pakaikan baby oil dan sepit je la. tp kira ok la tu kan. hehehe
4. geram tgk pic dayyan nak kish papa dia, muncung tu yg x menahan :D

March 21, 2013 at 9:17 AM

paling suka tgk Dayyan duk tolak baby atas kete dia tu...hihihiii
ada can kot dayyan nak adik cepat,,

kak, mohleh kita jumpa......nak cubit2 sikit pp Dayyan tu...ahahhaaa

March 21, 2013 at 9:21 AM

Gambar terakhir menarik perhatian sebab der orang nak parking kete diatu... akakni suka ke pasar tani sebab tu yang dekat... memang hantu bergambar kalau dah dalam toiletpun jadi yerk...

March 21, 2013 at 9:27 AM

suke tgk dayyan naik keter kecik belakon cam cari parking tuh...hehe kelakor nampak...

March 21, 2013 at 9:29 AM

Yeay, suka ari khamis punya entry! :)

Dayyan!!!
Muncung tu mahal!
Gebu gebas pp kakak mia :)
Cantek la mama walau gmbr dlm toilet jek :)

March 21, 2013 at 9:36 AM

ngeeee shantek nyeee pic bikin gitu..
mem liyalatif aja le ninkbuyen...sonok tgk dayyan tuu..rambott...lurusss...epy ari kamiss ke...
awak dah ikuti blog kite ke..tq ekk...

March 21, 2013 at 9:49 AM

heheee sgt suka en3 ari kames..wow mabeles toi la ciskek tu..kene cari gak nih..lawak tgk muncong si dayyan nk kiss papa dia tu..smpai ke hidung dh..hahaha..parking dik jgn x parking..celah2 kete org tu pon takpe.. ;>

March 21, 2013 at 9:53 AM

yeyyyyy cuteeeee nye

heeh selalu mmg ramai je snap2 dlm toilet

March 21, 2013 at 9:55 AM

entry lain dari yang lain...suka tgk gambo dayyan nak parking tu...comel...eh ko makin kurus slim lah..jelos tahap gaban dah aku tgk ko ni..ehhehe

March 21, 2013 at 10:33 AM

shedapnyer dayyan makan nasi shup....
comel dedua pakai baju oren...sek uwais baju putih..
cun la lieya..kurus murus gitu...

March 21, 2013 at 10:33 AM

atie pun suka tgk citer jodoh tue..kelakar betul...heheheh

March 21, 2013 at 10:34 AM

suka entry khamis terjah blog lieya. entry random photo..u tetap gojes lah lieya. Cantik tertarik

March 21, 2013 at 10:40 AM

hehehe always pic2 yg menarik !

March 21, 2013 at 10:43 AM

tomelnye mangkuk katak tu
hehe

March 21, 2013 at 10:44 AM

Wow cheesecake tu menggugat jiwa ok..Meleleh dah air liur ni..huhu..Kelakar nengok Dayyan muncung2 nak cium ayah dia, hehe

March 21, 2013 at 10:47 AM

suka entry khamis terjah blog lieya. entry random photo..u tetap gojes lah lieya. Cantik tertarik

March 21, 2013 at 10:47 AM

aku paling lyn ntry random photo ko nih, syok tgk gambar mcm2...
-bgsnyer dayyan mkn sndiri, aiyan tak pndai lg mkn ngn sudu sndiri, selalunyer msk mlt skit tp yg kt lantai banyak
-ayoyo sedapnyer kek keju tuh wei, mkn ngn eskrim mmg blh lupe diri
-ko mmg melampau tau,aku nih mmg blh kata tiap minggu ke psr mlm, psr tani tuh jarang2 tp selalu gk lah... syoknyer mcm2 ada kan time kt psr tani tuh, segala mak pak syr ada
-aah kn zmn skrg senang bdk2 pakai je terus baju sukan tuh, time kite dulu2 kene tukar balik ke baju kurung
- heheheh anggap je dayyan saja je nk main tolak2 troli tuh ek
-ko tuh mmg pantang nmpak cermin msti nk amik gmabar je heheheh... ayat tak hengat
- aku like 100kali moncong dayyan

March 21, 2013 at 10:51 AM

mangkuk froggy dayyan sama dgn mangkuk Sapphire hehehehehe....ikea mari kan :D

tak sabor nak tengok rambut kpop dayyan...
lee min ho move aside...dayyan ho is coming!

org dah gorjes, pakai apa puuuunnn gorjes...
selim melim lak tu...

eeee geram tengok muncung dayyan tu sis...
eeeee memang gerammmmmmmmmmmmmm....

March 21, 2013 at 11:22 AM

suka hari khamis sebab random pic dr lieyalatif...sgt2 layazz..

March 21, 2013 at 11:37 AM

byk2 gambaq,akak plg suka gambaq si gedek2 tu la...kemain lg dok imejin tolak adik dlm stroller,mama x reti2 lg ke dayyan dah bg hint tu...ahakhakhak

lg satu gambaq nak parking keta tu....hahaha kemain lg gaya mcm pening dok pikir mana la nak parking keta ni,semua dah penuh....hadoii la dayyan,suka tau buat lawak!

March 21, 2013 at 11:52 AM

layannnnn!~

March 21, 2013 at 12:08 PM

Hahaha....layannnn tengok aksi dayyan yg kiut miut tuuu..

March 21, 2013 at 12:37 PM

terjah blog lieya hari khamis buat hati akak tersenyum....
lebih - lebih lagi tengok pic dayyan....

March 21, 2013 at 12:38 PM

hari khamis hari yg di nanti...pas ni try wat gambar tiga lak yer.....

March 21, 2013 at 12:39 PM

sedapnya blueberry cheese cake letak eskem tu nok....dah la minggu ni aku puasa nok...huhu...

tak sabar aku nak tgk rambut baru gi gedek2 tu..hehe...

nok, atkin ko nampaknya berjaya...ko dah susut nok!!

March 21, 2013 at 12:59 PM

mesti comel dayyan berambut baru nanti.. :)

sweet je dayyan tolak stroller tuh.. mmg gaya nak minta adik la tue.. ekekeke..

March 21, 2013 at 1:30 PM

lebat rambut ur baby boy tu.. 1st time tgk dayyan ingt pompuan,, sekali lelaki da,, kekeke

March 21, 2013 at 1:39 PM

Haha.. Hidung pesek.. Betul tu kak. Elok dipotong rambut dayyan tu. Cer tuka fesyen lain bagi nampak laki sikit.. Hehe

March 21, 2013 at 2:19 PM

ade je idea dayyan tu kan... ade makna la tu tolak doll atas kereta tu.. hehe

March 21, 2013 at 2:29 PM

x sabor nk tgk rambut baru dayyan ;)

March 21, 2013 at 3:06 PM

ahahah tanda2 dayyan nak adik tuu dik !
siap lah kooo

dik ko pakai ape punn cantikk je dimata akak dik .. seyess jeles muahhaha ;)

March 21, 2013 at 5:26 PM

gambo blueberi ciskek plg menambat ati daku..
febrettto tu!

haah, untung bdk skrg kan, seharian blh pakai baju PJ. dlu aku salu buat2 tinggal baju seragam psl nk pakai tracksuit all day dan adiahnyer dpt rotan kat punggong sorang satu.. hahah

sampai skrg msh igt ustaz loh, dh la liat nk pakai tudung.. ;-p
kire tomboi le sket..

March 21, 2013 at 9:00 PM

alamak lieya... sah2 dayyan buat permintaan tu...
tolong bagi adik boleh?? hehe

March 21, 2013 at 9:51 PM

hihihi~wah dayyan bukan men lagi yea...haha.. nak adik ek...buat permintaan kat mama yea...hehehe~

March 22, 2013 at 11:37 AM

gambar last tu mmg lawak... meh parking kat umh qays meh

March 22, 2013 at 11:58 AM

yeayyy..nti nk tengok rambut baru dayyan...mesti kpop habis ni...hihi

March 22, 2013 at 1:58 PM

alahaiiiii comelnya budak dayyan nih, wei, dah ada sign tuh, dayyan nak adik kakakakakakkakakak
gambar instagram en laki aku suka sangat, muncung betul bibir budak kenit nih, pas tu rasa mmg lawak bila dayyan bawak keta tu cari parking hahahahahhaa

March 22, 2013 at 2:05 PM

seronok tgk semua pic tu....ada cerita disebalik pic yg ditepek....

March 22, 2013 at 2:24 PM

Sedapnya tgk blueberry cheese kek tuh nyummy.. :)

Amboi dayyan.. pandainyaa dia makan.. :)

March 22, 2013 at 3:24 PM

cantiklah awak dgn skirt dan blouse..sgt2 colour block :P

kita pun baru aje buat blueberry ciskek tp tak sempat nk rasa hhhuuu

eh betullah bebudak skang lepas PJ tak payah tukar2 baju..terus sampai balik..mmg senang keje maknya jugek :)

March 22, 2013 at 3:35 PM

mmg senang budak2 now.. ada PJ leh pkai bju sukan siap2 from umah.. xyah uang masa nk salin bju kt toilet. aku double suker coz xyah gosok uniform..yeayyy

March 22, 2013 at 11:56 PM

suka gambar yang last. kemain munchung mulut si dayyan nak kiss papa yer.. tp lg tak leh tahan dia pun sibuk nak parking gak. hahahaha

March 25, 2013 at 9:30 AM

Khamis mmg best...mcm2 gambarr hadoooo..

March 31, 2013 at 3:18 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy