Wednesday, March 13, 2013

wordless wednesday ~ jom hidup sihat!!


WW - amalkan pola pemakanan yg sihat yeak kawan2!!~




haaa!! sape yg tak makan sayur tu..meh doktor lieyalatif babab!!




** ikutkan ari ni sepi tanpe entry baru, tapi rajin plak pagi tadi sampai2 opis sap sap soi update...entry wordless wednesday kan senang tak yah byk membebei ekekekeekek





39 celoteh sahabat

Dr. Lieya Latif, saya pesakit yg kureng sikit nak makan sayur2 hijau nie...tp kalau dh kene ngan selera, leh habiskan seinggan tanpa makan anasi...hihihiiiiii

March 13, 2013 at 9:04 AM

* sepinggan

* nasi

March 13, 2013 at 9:05 AM

wahhh..ni betul2 nak jaga badan utk kesihatan ni. bagus2. sue tunggu mase dalam pantang nnt. mase tu mmg betul2 nak berdiet :)

March 13, 2013 at 9:13 AM

saya mkn sayur tapi tak semua sayur saya mkn

dr lieya, meh la babab saya, cepat la...

:p

March 13, 2013 at 9:30 AM

AMboiii... ni lebih kepada Duta dari Doktor pakar pemakanan ni hehehehe

March 13, 2013 at 9:35 AM

ermm bab buah tu ok jer takder masalah...bab2 sayur ni memilih sikit hehe...nak babab kiter ek...larikssss

March 13, 2013 at 9:37 AM

tiada istilah rabu tanpa kata la tew kan...heheheheh

March 13, 2013 at 9:37 AM

k.azue pun suker sayur tapi bukan sayur yg berwarna kehijauan gituu...buahh memang peberet ler kann...heheheehe

March 13, 2013 at 9:40 AM

masa kecik2 dulu cukup tak suka sayur....tapi sejak dewasa nie...*dewasa lah sangat....heheh......suka sangat sayur.....hhuhuuu

March 13, 2013 at 9:49 AM

baeeekkk doctor...
saya menurut perintah doktor hehehehehe...

lieya dah leh jadi duta kesihatan aaaaaa

March 13, 2013 at 9:58 AM

Eh doktor lieya ni ngandung ker cam ngandung jer....heheheh

March 13, 2013 at 10:01 AM

hahaa.. baru jer mkn nasi lemak RM1 tadi..huhuuuu...

March 13, 2013 at 10:21 AM

saya penggemar tegar sayur dr.lieyalatiff... eheheee... tp anak2 x suka makan sayur..memilih! suka tgk anak2 lieya senang makan sayur..

March 13, 2013 at 10:22 AM

tukar profession jd doktor pulak ;)

March 13, 2013 at 10:23 AM

sweet..
hot mama..!!:)

March 13, 2013 at 10:25 AM

comeinya leiya sekarang ni...

March 13, 2013 at 10:37 AM

cantik doc lieya kte ni...makan sayur rupanya...

March 13, 2013 at 10:50 AM

wahh .. sure mahei hired model lawo tu

March 13, 2013 at 11:00 AM

amboiiii...model comel promote gaya hidup sihat, mesti berjaya kempen ni nanti..

March 13, 2013 at 11:04 AM

Saya menurut perintah doktor:)

March 13, 2013 at 11:31 AM

saya semua mentekedarah hhhhhaaaa..tp suka sakit2 tulang..dah tua minum susu tak nak kkkkkkkaaaaa

March 13, 2013 at 11:53 AM

Wah.. Banyak papan tanda nasihatnya.. Kerja kat KKM ke ni kak? Hehe

March 13, 2013 at 11:59 AM

bila umur makin naik ni lieya...bab makan kena jaga juga...
kalau tak....

March 13, 2013 at 1:42 PM

Cantiklah tudung Lia.. ~hitam putih kuning~

March 13, 2013 at 1:54 PM

owh... ena juga sdg cuba utk kurangkan garam dalam makanan.. manis tu memg dah kurang.. eceh!.. sayur dan buah? owh i loikeeee!! heheheh

March 13, 2013 at 2:06 PM

nik mkn sayur tapi memilih la. huhu
buah mmg nik paling suka. peti ais mesti ada stok buah :)

March 13, 2013 at 3:25 PM

Amboi posing2 dia yer.. Comel dan cun gak.. model KKM nie yer.. :)

March 13, 2013 at 3:30 PM

mula nampak muka lieya akak kata nak bergambar kat situ.. lepaihtu baru perasan oh ni tempat keje lieya... takkan akak nak kesana semata2 bergambar.. (maksud akak anak2 akak bergambar)

March 13, 2013 at 4:20 PM

salam Lieya...cam model iklan jer ni.hihi

March 13, 2013 at 10:30 PM

sy rela jd pesakit doktor lieya hehe
sapa tak nak bertemu doktor cantik ni oii ;)

March 13, 2013 at 10:50 PM

saya nak set appointment ngan doktor bleh, doktor cun saya nak ajak la date kan kikikikiki

March 14, 2013 at 2:37 PM

baik doktor lieya.....

March 14, 2013 at 5:17 PM

eh model baru ek????? cun!!!

March 14, 2013 at 6:35 PM

perghh, model cun bangat!

March 14, 2013 at 10:02 PM

salam lia ha3 mcm model sayur la pulak....

March 15, 2013 at 9:15 AM

hihi~dalam minggu nie x sempat nak terjah blog akak...arini baru bkesempatan... :) hamboi...leh jadi model KKM nie..hehe~

March 15, 2013 at 11:53 AM

Model makin langsing nampaknya

March 18, 2013 at 12:28 AM

betul tu setuju sgt !

March 18, 2013 at 12:38 PM

Model dlm gambar tu makin hari makin cantik, makin hari makin slimmmm...hadoiiii...jelesss aihhh

March 31, 2013 at 3:24 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy