Wednesday, March 6, 2013

wordless wednesday ~ independent!



WW ~ sendiri punye pampers, sendiri hangkut lah....


mengekeh usung sampai tempat bayar hokey hahahaahah...org nak tolong tak kasi!





** semalam tetibe 24 org request kat instagram....kemahin korang yeak..ahkak jek sikit jek semalam heheehe..anyway thanks ...korang semua kawan2 ahkak~









47 celoteh sahabat

gigih tuuu!!!

March 6, 2013 at 9:03 AM

amboi dayyan...akak approved cepat

March 6, 2013 at 9:08 AM

berdikari betullah Dayyan nie....

ala ieyda xde instagram...jadi leh ke kawan nie...hihihiiiihii

March 6, 2013 at 9:09 AM

kecik2 mmg semua nk bt sdri..sok besar takmo dah..hehe budak laki kan gitu kang tk macho lak kn..ekeke

March 6, 2013 at 9:10 AM

hahaha..
sapa suh pakai pampers kan..dah terpaksa bwk sendiri..hihi

March 6, 2013 at 9:11 AM

Keciannnnn. Pampers same besar dgn tuan dia

March 6, 2013 at 9:13 AM

Comeyyyyy!
Ramai tu kawan baru lieya kt insta, hehe
Sume nak tau berita baik tu kottt :)

March 6, 2013 at 9:17 AM

Dayyan memang macam2... kalau dekatni makcik picit2 pipi dia... geram...

March 6, 2013 at 9:17 AM

kekekkee..kan pagi2 dayyan dah buat unty senyum tau..
alor cian ya..

March 6, 2013 at 9:19 AM

Lieya, apa nama kat IG? nak follow la kalau boleh?hehehe..

March 6, 2013 at 9:22 AM

bagus dayyan.. camni lah kan.. tau sendiri punyer. hihihi..

ena lom ada IG lg la lieya.. tinggalan jamang betuiii..

March 6, 2013 at 9:42 AM

tarik sendiri takpe..jangan kena bayar sendiri..ekeke..

March 6, 2013 at 9:42 AM

bagus dayyan,kecik2 dah pandai berdikari....besaq nti leh jd hero,hehe

March 6, 2013 at 9:44 AM

hahahaha..comel sungguh dayyan!!
semlm kan lieya inform kat blog psl berita baik tu. hehehehe
semua pun tak sabar nak tau :D

March 6, 2013 at 9:51 AM

rajin nyer :D

March 6, 2013 at 10:21 AM

berkerui la otot dayyan pasni...tu pong dh nmpk timbul dh tu...hekhek...baguihhh noooo buat sndri sumee....hrp smpi beso camgini...snang mak ko nnti dayyan...hekhek..

aku x dek IG....sedehhh...sob sob

March 6, 2013 at 10:26 AM

amboi...kuat nyer dayyan...
org nak tlg x kasi yea...
bgs2..:)

March 6, 2013 at 10:26 AM

like father like son gitu bila tgk pics nie..
baru lah macho sis...
tarik sendiri pampers dia hehehehehe...

March 6, 2013 at 10:35 AM

eyahhh..eyahhhh...kuat dayyan kuat...hehe...

March 6, 2013 at 10:41 AM

pendek betul entry kali nie yer...gigih ler si dayyan tu mengheret pampers dier ehh..bagu2 anak jate meme lagu tu...hehehe

March 6, 2013 at 10:46 AM

dayyan, baru tahu nikmat jadi budak besar kan...
semua benda kalau bole nak buat...sukanya auntie
kita lihat geli hati lieya, macamana orang kat pasaraya tuh lagilah...

cepat dayyan besar.......

March 6, 2013 at 10:51 AM

Gud Boy Dayyan....
Keep it up Babe...Raj skrg sudah malas klu suruh buat kerja buat2 xdengar tapi kalu suruh jaga adik baik2 dia jaga.....

March 6, 2013 at 11:12 AM

dah leh harap la abang chik.. eh! .. pasni mama gi pasar, dayyan leh tolong pegang bakul lak.. anak omak ni!

March 6, 2013 at 11:18 AM

Mama.. jangan wat wat tak paham plakk.. ni Dayyan tunjuk independent sebab dah ready nak jadi 'Abang' nih HI HI HI!!

March 6, 2013 at 11:19 AM

Haha kemain anak bujang ni...

March 6, 2013 at 11:20 AM

kikiki






comei okey!!!!

March 6, 2013 at 11:40 AM

bila iman besar..nak kena training macam tu jugak la :) ahehehhe

March 6, 2013 at 11:54 AM

bagus3.... sgt membantu, aku takde instagram mmg tak tau menahu lah

March 6, 2013 at 11:57 AM

dh blh proceed order la tu.. oppss...
hahahahhaahha

March 6, 2013 at 12:01 PM

hehehe...comel jer..

March 6, 2013 at 12:07 PM

Dayyan anak pandai. Dia yg nak pakai dia bawalah sendiri.

March 6, 2013 at 12:36 PM

kemain dayyan ni tau...

March 6, 2013 at 12:37 PM

alah2 .. ekekke x terkata akak nie .. ekke memang servive sendiri betul ! ;)

March 6, 2013 at 1:10 PM

Hahaha...orang bujang dah besar dah. Kiut jer seret diapers dia...

March 6, 2013 at 1:14 PM

rajinnyer dayyan......

March 6, 2013 at 3:56 PM

comeiiii giler beb!

kuat dia seret pampers tu sensorang sampai senget2 tangan kkkeeee

March 6, 2013 at 4:15 PM

senang la lieya pasnih..suh dayyan jer tarik sendiri diapers die..haha

March 6, 2013 at 4:33 PM

ekekekek...comel apa dia usung gitu....
nampak dia gigih sgt...hahaha...

March 6, 2013 at 5:15 PM

hahahhaha tak padan kenit

March 6, 2013 at 5:19 PM

bersungguh2 betul dayyan dok menarik pampers dia.. rajin laa anak bujang Lieya tuh.. cerah masa depan.. nie.. :)

March 6, 2013 at 5:54 PM

hahaha..kelakau ar pulak dak Dayyan ni..

March 6, 2013 at 5:58 PM

salam lieya...
lamanya x dtg sini.. biasa r kbelakangan ni mood ntah apa2.. bru nk bw slow2 ni..

aduyai... pampers tu besar dari tuan yang heret.. hehe..comel.. tergedek-gedek je ...

March 6, 2013 at 7:40 PM

hehe gigih dia usung sendiri yer..
lepasni agak2 stok abis
boleh harap dah ni g tesco beli sendiri ekekeke

March 7, 2013 at 12:40 AM

heee comelnya.. :)
nway salam kenal, sy baru je follow blog Lieya :)

March 7, 2013 at 8:13 AM

salam ukhuwah dan salam kenal dari BUNDA...

March 7, 2013 at 1:36 PM

huhuhu kesian pulak tgk dia tarik gitu...

March 8, 2013 at 11:25 PM

Dah bleh jadi abang dah niiii

March 31, 2013 at 3:31 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy