Monday, March 25, 2013

rambut baru anak2 lieyalatif


hai...salam senin..salam cuti sekolah...salam 1 malaysiaaaaaaaaaaaaaa hehehehe....enjoy anak dare aku terbongkang tdo cuti2 sekolah nieh...kejut subuh pun kemain hazab...yg paling syok pi keje tadi laa..jalan lengang jek  kan....gitu le situasi kalo cuti sekolah.....kiteorg tak cuti kemane pun cuti sekolah nieh....almaklumlaa due tahun ni bukan ikut jadual anak kalo kalo nak cuti2 tapi kene ikut jadual apaknyer...cuti sems apaknye selalu tak kene ngan cuti sekolah budak2...so redha jek laa hheheeheh....arini nak cite, rambut budak2 ni aku dah tarah hahaahahaha...bosan le ngan rambut lame, so moh pakat2 pi potong rambut meh.....

*
*
*
*
*
*
*
*
V



nie rambut lame dieorg ...dah panjang lepas bahu dah.....



ekceli ni pic semalam...kiteorg kuar jalan2....tgk le anak dare aku, lingkup aku masuk H&M nieh..semua barang cute2 dieorg nak...merayu2 plissss plissss budak2 ni hahaahahah.. tgk le rambut dieorg dah merewang bersimpang siur dah....tu yg aku rase mcm nak potong jek....ubah imej baru plak di tahun 2013....auwww!!



redha anak2 menurut perintah heheheeheh

 


tadaaaaa...so ini la hasilnyer...potong parat dagu jek....

 


 mija jek ade fringe...mia takde sebab mia tak suke ....



 comey plak bile dah rambut pendek gini pakai cap kan?....nampak le budak2 sikit heheeheh...yg penting omak ko takde laa bersinsing lengan pagi2 mendandan rambut korang sebelum pi sekolah heheehehehe




si mija mmg dari dulu pada aku die sesuai dgn rambut gini....biase laa, ikutkan mija okey nak potong gini tapi mia tak mo nak bela panjang...ishh mane leh lari dari imej twin korang...harus le same2 kene potong....

 


bukan kakak2 jek....dayyan pun same aku tarah heheehehe....kan dah dok gebang sebelum ni nak buat rambut kpop.....so moh kite kpopkan dayyan!!



tgk laa die punye lentok tuu hahaahahah....khusyuk lagi tawaduk hah hahaahahahah

 

tadaaaaaaaaaaaaaaaa...ni laa die kim hyun joong dayyan hahaahahhahah....ferahsan lebiy!!
gigih tunjuk pic kim hyun joong ni kat amoi tukang gunting nieh...soh die tiru sebijik2 heheheehehehe...bile dah siap...terus kuar muka jantan hah...kalo tak sebelum ni gi mane2 semua ingat gugurl....



kim hyun joong dayyan tgh tgu awek nieh!

 

paling takleh blah statement bapak dieorg laaa...."eh putih telinga dayyan yeak, almaklum la dah lame nooo rambut tutup telinga die hahaahahah"





**citer pasal rambut anak2...alamak! rambut omaknye dah ade selai uban! omg!!


53 celoteh sahabat

comel comel comel!!!
kemain lagi dayyan ber'k-pop' gitu :D
sue x sempat nak amik rambut anak2 selepas digunting sbb c bambam dah ngamok nak susu ilo dia tu.
pas settle gunting, terus zassss balik rumah

March 25, 2013 at 9:25 AM

ensem la dayyan!
mmg kpop abes!
kakak kakak pun comel
nmpk cute :)

March 25, 2013 at 9:26 AM

wow kebabom betullah gaya rambut miamijaDayyan tu...
nak tiru gaya rambut dayyan leh x....hihihiiii

omaknya ada uban tu tanda dah ..........
hihihiii jangan marah ye kak....kenyataan...hahahahaaa

March 25, 2013 at 9:28 AM

wah....jambunyer dayyan.......hencem....

musim panas nie ngan atie skali rasa nak tarah rambut...rimas la....

March 25, 2013 at 9:32 AM

serius comel!!!

March 25, 2013 at 9:33 AM

wahhhh makin comel miamijadayyan... mmg suka giler la tengok muka derang .. lgpun senang nak bela dan kemas rambut pendek. ni pun tengah dok pikior apa nak buat dengan rambut emily.. rimas tengoknya. bapaknya pun tak kasi potong..

eh sama la lieya, cuti sekolah bulan ni akak pun tak gi mana2.. sebab bapaknya ada kelas.. huhuhu

March 25, 2013 at 9:34 AM

lain giler muka dayyan noks...

tetap hensem!

March 25, 2013 at 9:41 AM

aah dik
lebih kemas dan cun ..
sekolah kan rambut panjang2 nie rimas ekkee
bukan main x menahan dgn cermin mata hitam .. pandai lak mia mija pose ekeke

dayyan tuu adehhh
dah ghoper penyanyi hongkong ! miahhha ;)

March 25, 2013 at 9:53 AM

rambut pendek senang jaga,, lagi kalau pompuan takut ade kutu je nanti,, hihi

amboi, kemain lagi semua dengan sunglass yek,, pandai bergaya macam mak dia,, hihihi

March 25, 2013 at 10:04 AM

baby zahirah: pheewittttttttttttttt!!1 oh abang dayyan!!!! arggggghh pengsan..hahaha

March 25, 2013 at 10:12 AM

The First and last photos are fabulous.

March 25, 2013 at 10:19 AM

hesemnya dayyan...mia mija pun lawa bila berambut pendek

March 25, 2013 at 10:53 AM

comey miamija berambut baru...nampak lg cam twinnya... dayyan lak encemnyer... siap bw keter nak gi ngorat aweks lg tuh... hehe

March 25, 2013 at 11:04 AM

alaaaaa....baru selai uban..along ni dah sana sini uban..

March 25, 2013 at 11:13 AM

Hensem dah dayyan yer. Ayat tak boleh lupa dah putih telinga dayyan bab kena tutup ngan rambut hahaha.

March 25, 2013 at 11:33 AM

rambut anak dara u lawa...
straight...
so tak kisah panjang or pendek...
nampak terurus lagi...
sapphire rambut kerinting skit..
so kalo panjang..haiisshhh selekeh tul...

adddduuuuuhhhhhh.....
dag dig dug hatiku tengok budak encem bawa kete tu...
bertambah2 encem lah dia dgn gaya rambut baru nie....
sesuai lah muka dayyan dgn gaya tu....

March 25, 2013 at 11:38 AM

wahaaa bestnyer pg ke salon memotong rambut, mmg sesuai pesen 2 anak dara ko tuh... nampak lg cute tp apa pun tak blh kalah la diva sorang tu... hero korea mata bolat heheheh

March 25, 2013 at 12:02 PM

wahh.. encemnyer dak dayyan. nak ngorak boley.. piweett.

March 25, 2013 at 12:05 PM

alolo...comey2 rayyan tukor imej...so cute lahh..acik azue nak ngorat blehh...k.zue pun selalu rimas ngan rambut budak2 nie...kalau pjg dan x di urus..huhuhu..

March 25, 2013 at 12:32 PM

phewwitttttt
nampak kemas ler wei bila dah potong rambut pendek...
batrice requested rambut cam mia sara....tp nan ado aku ikutkan...rambut tu udah ler lambat nak panjang...x lebat plak tu....biar jer lah...
mia mija rambut lebat...and senang panjang....

ooo....melting tengok artis kpop malaysia nie....
naper ler comel sangat dayyan nie.....

March 25, 2013 at 12:38 PM

rambut baru,,pulak yek...kemain lawa mia mieja...si dayyan tu hencem beno inspirasi korea hehe..dayyan nampak tombam la pipi tu...selama ni ditutupi rambut...

March 25, 2013 at 12:39 PM

nampak lain muka anak-anak lieya lepas potong rambut...
si kakak cantik...
adiknya pula tersangatlah ensem....

dayyan auntie suka rambut baru tuh...

March 25, 2013 at 12:42 PM

suka tgk anak2 lieya punya rambut..kemas n lurus jer...

sejak anak2 sekolah ni mmg xder nye nak rambut panjang dah budak2 ni lieya.. harap je maknya kemain m'borong aksesori rambut kat kak lina (qaisara headband) tuh... simpan jd tukun je lah huahuahuaaa...

damya pi sekolah pun pakai tudung, lg satu dia ni suka rambut panjang.. ala2 repunzel katanya (semalam melekat kat depan tv tgk 'tagled:) tp bila di ikat rambutnya manjang menangis,,sana sakit sini sakit... hangin omak dia nih... sudahnya potong kontot jerk sonang! huhuhuuu

firas plak mmg style mat perang...kikikiii... mesin sendiri je kat umah..

March 25, 2013 at 12:52 PM

Lieya, uban tu tanda Allah syg kat Lieya..sentiasa srh kita beringat kan kan :)

March 25, 2013 at 12:54 PM

wah!!!!! terpikat lah ngan KHJDayyan tuh... nak ngorat bleh?

March 25, 2013 at 1:57 PM

cutelah budak2 tu ngan rambut baru..dee lak dah potong last friday..budak2 je belum..mmg kena bwk cuma tulah..dorang nak simpan panjang..huhu..

March 25, 2013 at 2:20 PM

memang sesuai mia mija rambut camtu.. nampak sgt suwiitt okeh.. :)

alololo dayyan.. cute abis.. kim hyun joong pun kalah tau.. dayyan lg ensem.. seb baik auntie x de gegirl.. klu x leh cop wat menantu.. hahaha..

March 25, 2013 at 3:11 PM

ensem la dayyan ngn rambut baru...

March 25, 2013 at 3:11 PM

amboiiiii kemain melentok2 berpossing dgn rambut baru..comelnya anak2 dara ko ye..

anak aku alya tu mmg teringin nk cantas rambut pendek tp omaknya gatai nk simpan panjang hhhhhaaakkkkkk..

nnt lah one day kot hhhheeeee

alahaiiiiii encemnya diva sorang tu ha..seriously mmg encem lah..baru npk mcm boboi :)

March 25, 2013 at 3:30 PM

waa.. dh potong rambut si kecik 2? hensem nyeeee.. he2

March 25, 2013 at 3:32 PM

woittt H&M paradigm ke tu? dkt ngan ofis aku dah tu..

ohemgiiii... encemnya dayyan... macho ok.. ngan shades bawak keta sport... aihhh ramai ler anak dara terpeleot sbb dok jeling2 dayyan

March 25, 2013 at 3:53 PM

new hair dayyan mmg cool.. terbaek la lieya latif...hahahah

March 25, 2013 at 4:10 PM

hahahhaa..Jambu woo dayyan rambut K-Pop..hahaha..telinga pun naik putih sebab terlindung dari sinar UV...kakakakakakaka

March 25, 2013 at 4:25 PM

wah glemer gitu anak2 mama lieya.....

March 25, 2013 at 4:41 PM

Comel rambut baru Mia & Mija,paling aunty Emy tak tahan tengok rambut Dayyan..heart melting ok hahahah nasib ko kecik lagi dik wei dan aunty pun dah kawin,kalau tidak harus kena ngurat ko dayyan

March 25, 2013 at 6:04 PM

suka tgk dressing mia mija.. cun la.. dgn potongan rambutnya.. amboi, byk ke borong kat H&M tu???

eee.. geramnyer tgk hero korean ni... makin cute lak dayyan wak rambut gni.. ada style laaa

March 26, 2013 at 12:23 AM

amboiiii encemnya si mamat diva tu tgah tunggu awek yer..cam dak besor dah lagaknya..haha habis la anak dara keliling pinggang la nati..haha

March 26, 2013 at 8:30 AM

dayyannnnnn.... comei sgt...
kakaknye pon comei jugak...
=)

bagus btol tgk dayyan rilex je ble kene gunting....

March 26, 2013 at 9:10 AM

comey3 ambot mia mija n dayyan!!! sgt seswai mia mia mija ambot pendek. dik dayyan kemainnye dia... nanges la kim hyun joong nengok..kih3. lagi terserlah macho dik dayyan bila pakai bmw tu. ;>

March 26, 2013 at 9:51 AM

Dayyan potong rambut cam na pun still encem laa dak tuh.. pandai betul bergaya ngan cermin matanya..tuh.. :)

March 26, 2013 at 10:27 AM

ehwah-ehwah....bukan men lagi si dayyan tu yea...
kakak2 potong rambut die pun nak jgak...
ceh-ceh potong ala korea star la yeaaaa...hihihi~
cute....

March 26, 2013 at 10:30 AM

salam lia senang potong rambut pendek ni kan nak kemaskan senang cikit....

March 26, 2013 at 11:01 AM

wawawa...

cantik dan hensome lah..
suka suka..


lieya ada selai.. ena dah berhelai2.. tak terkira dah.. sob sob.. apa nak buat yeh.. tak tau dah nak guna apa lagi..

March 26, 2013 at 11:41 AM

handsomenya dayyan! suka la hair cut baru tuh

March 26, 2013 at 1:21 PM

Memang hensem lah dayyan ngan rambut baru ni....pandai lieya pilih style cam nih ! Rambut miamija pun sesuai sgt ngan diorg..

March 26, 2013 at 2:41 PM

hahaha.. adeeiii.. kelakar dgr statement abah pasal telinga dayyan... hehe.. cute je dayyan dgn rambut baru dia...

dak berdua tupun comey jugak.. akak pun suka anak2 rambut pendek.. senang nak jaga plus takdelah susah nak kena dandan.. tp.. haishhh.. nak ckp pun susah sbb bapaknya tak bagi anak2 potong rambut.. aduhlaa... bukan anaknya jer.. kalau boleh maknya pun tak bagi potong jugak..

March 26, 2013 at 4:31 PM

Hamboi hamboi...kemain lagi bergaya dgn rambut baru ye..

March 26, 2013 at 8:45 PM

Comeyy rambut Dayyan :)

March 27, 2013 at 12:54 AM

ala nok...ko baru selai uban nok...aku ni dah berpuluh2 uban dah...hahaha...


nok, dayyan potong rambut ke x, dia tetap comel nok!! aku rasa nak cium2 je dia masa dia tunduk nak kena gunting rambut tu...comel giler kot...

March 27, 2013 at 10:51 AM

dah hemsem and cute dah...blh masuk team k pop la lepas ni...hihi

March 28, 2013 at 8:51 AM

Haaa.. Rambut Dayyan macam ni baru la ok kak... Nampak hensem dah

March 28, 2013 at 11:34 AM

oklertu... tukar2kan.. budak2 lagiler kena tukar2 sikit... kalau anak pompuan ni memang akak nak rambut pendek sbb senang nak uruskan...
dayyan ... kena gi korealer baruler betoi...

March 28, 2013 at 3:18 PM

Heheeeeee...omaknyaa kena buek rambot neeolofa lerrr...merah gituuuu....heheheee...smart dayyan..wallaweyyy..

March 31, 2013 at 3:00 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy