Monday, March 11, 2013

dayyan dan kemerajukan....


salam senin dan salam satu malaysia.....nakmo monday2 blues key ihiks...aku bukan monday blues tapi aku monday sick...bangun2 tadi idung mcm ade batu kat dalam juga duduk...nak kene selsema la nieh....rase2 pun mcm nak demam nie...cepat2 telan ubat...hope korang sihat2 ajek yeak.....ermm, ari ni aku  nak kupas satu topik globalisasi....wakakakaakak....puituiihh globalisasi....dah ler! meh tengok perangai anak bujang aku kalo merajuk? die kan drama king dlm umah ni skrang....sikit2 menjerit, sikit2 merajuk kalo kehendak tak dituruti...manje bebenoooo.....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

  • kes pertama
lari dok bertafarkur kat bucu keter....ni selalunye terjadi kalo dayyan kene marah sebab main lompat2 dlm keter atau gatal tangan tukar setting jam kat dashboard keter atau main volume radio.....



  • kes kedua
ni plak bangun2 pagi tetibe datang angin kus2 die nak merajuk tak tentu pasal....jeling dari jauh jek mee goreng, susu sebotol ngan ipad die.....jenuh gak nak pujuk soh bekpes haahahahaahh..sampai skarang tak dpt dikenalpasti punca2 rajukan heheheheeh



  • kes ketiga
ni merajuk sebab boh kuew tiow sikit noo dlm pinggan die....tamak haloba tul...nak soh kite boh banyak2 mcm akak2nye dapat hahaahahhaah..kene puji melangit tinggi baru die sudi nak makan hahahaahah



hummm...tak tau le ikut perangai sape...sile percaye tau bukan ikut perangai aku merajuk2 ni sbb aku tak suke merajuk2 nieh......percaye tau!..percaye tau korang!.... wey tolong le percaye....percaye kan jek tau!! hahaahahahaha



video ni sumpah kelako haahahaahah...dayyan emo main game kalah hahaahaha





** wey percaye tau!!! hahahaah (tak abis2)






55 celoteh sahabat

Lawak giler dayyan ni merajuk masuk ceruk bwh stereng tu
Cute semacam jek hihi
Video tu mmg lawak! Dh tgk ritu
Siap kumat kamit lg

March 11, 2013 at 9:06 AM

kak, memang percaya pun Dayyan merajuk ikut perangai mama dia...hihihihiihii

Lawak sgt2 tgk Dayyan layan game tu....hish2........

March 11, 2013 at 9:08 AM

Haha. Siap masuk situ nih.. hihi. Comel pulak dia sorok situ. Btw. Nina monday blues. Warghhh mlasnye kejeee

March 11, 2013 at 9:16 AM

Kelakar dan comel lak nengok muka Dayyan yang merajuk dalam keta tu..comel sangat!

March 11, 2013 at 9:17 AM

dayyan merajuk comel bebenor... tgk pun syokkk...hehe....
alahai kuat merajuk yer dayyan ni...:)

March 11, 2013 at 9:23 AM

nakal habes!

March 11, 2013 at 9:27 AM

MQ pun rase nak demam sebab hidung dh start meleleh je ni.. Pagi tadi rasenya bergegar kot rumah asyik dok bersin je..Nak makan ubat tak confident almaklum le pegnen.. Sanggup woii sakit demi keselamatan baby.. cewahhh... Bila lieya dok ckp percayalah tu macam ye tak ye je kan.. ;D

March 11, 2013 at 9:28 AM

heheh muka dayyan kalau merajuk mmg cute.. suka tengok dia jerit2 dalam youtube tu.. sumpah kelakar! rasa nak cubit2 je pipi dia tu

March 11, 2013 at 9:28 AM

kelakar la dayyan majuk dok kat bucu kete tuh...hehe~tapi cute aje..:)

March 11, 2013 at 9:38 AM

wakakaka.. aku pun main game tu emo jugak klu asik langgar palang jerk.. bila nak menang nye? muahahah

March 11, 2013 at 9:39 AM

amboi ank bujang ni..kemain muncung dia
bila majuk..kalah kakaks hehe
bab suka tuka setting dlm kete..
sama mcm ank akk.
video dayyan stress kalah game kelakar hehe
kemain emo dia yer ;P

March 11, 2013 at 9:39 AM

Lawanya yipad dayyan pinky lagi... tab baby zahirah kaler hitam.. nak ken tukar hello kitty tema jgak nih!!!

March 11, 2013 at 10:05 AM

Muat si Dayyan duduk celah stering tu ye...

March 11, 2013 at 10:12 AM

hahahhahahaha....
dah ler tgk 1 pic tu buat i tersenyum lebar...
bila tgk video terus buat i gelak ok....
hahahahahaha bukan kesian tgk...
geram lak tengok pe'el majuk yg cute tu...
nak je i gomol2kan dia tu....
tapi kan sis...
pandai lak dia main game tu sis...
tau lak dia 'salah langkah' ek...
hahahahahahahha dayyan dayyan...
make my day lah today....

March 11, 2013 at 10:22 AM

heheh adoi klakar la si comel nih emo main game..comel betol pangai tu..geram nengok dia..

March 11, 2013 at 10:29 AM

kakakaaaa yerla, den percayo ( nak amik ati jer )..

March 11, 2013 at 10:38 AM

alallaaa...comelnya dayyan merajuk.. :) nasib baik dia x lempor tab tu kan..klu x haru... hehhee

March 11, 2013 at 10:43 AM

sbb byk kali sgt hg pesan suh percaya,terus jd x percaya langsung....hahaha

video tu sumpah lawak sgt,dah mcm org gila dah aku ni gelak sorg2 tgok ank bujang hg ni lieya oiii!dayyan....dayyan....blh masuk raja lawak ni,ekeke

March 11, 2013 at 10:45 AM

merajuk duduk celah bucu kete yang tak tahan tengok lieya...nasib baik muat yup dayyan...

March 11, 2013 at 10:56 AM

alor ubty tau dayyan kuat merajuk sbb ikut pangai mama dia kan..kan..kan.. :)

March 11, 2013 at 10:59 AM

ololo comelnyer dier merajuk...klakar dier main game pun boleh emo...yer...comel sungguh...

March 11, 2013 at 11:04 AM

nasib baik dea tak baling ipad tu

March 11, 2013 at 11:09 AM

AKakakakakaka!!! Lawak giler Dayyan mengamuk galah main gamee..! nko ni Dayyan, tak padan kenittt tawwwwwww EMO Sungguh! kikikiki

bleh plak merajuk menyorok bawah stereng tu sabor je la Dayyan wehhh.. seb baik tak muat masuk dalam laci dashbordddd

March 11, 2013 at 11:15 AM

comel la hero dayyan ni merajok...hehehe... u skrg ni mmg musin demam la, i kena last week, selsema n rasa nak deman trus mkn ubat...nasib x demam now tinggal batuk2 je..
wish u get well soon dear...

March 11, 2013 at 11:27 AM

alo.. alo.. merajuk yerk dayyan... emak dia ler kena pujuk... pandai lak dia duk kat ceruktu...

March 11, 2013 at 11:36 AM

totetlet nye kyaw teow kat pinggan dia

cammana la member tak tunjuk perasaan ha

March 11, 2013 at 11:49 AM

kahkahkah..

dayyan... ilang macho r..
terselit kat stereng wooo..

March 11, 2013 at 12:08 PM

kah kah kah..paling lawak, menyorok bawah stereng tu! wakakakakaka...Drama King betol.....yela...bongsu..dia sorang boy pulak..:P

March 11, 2013 at 12:45 PM

Hahaha...comei giler dayyan duduk kat bawah stereng tu....sampai ke situ dia menyorok...

March 11, 2013 at 1:20 PM

akak tak percayalah... hahaha... ntah2 memang lieya suka merajuk..

March 11, 2013 at 1:51 PM

yer.....saya percaya......

*muka redho.....hehehehehehehheeh

March 11, 2013 at 2:14 PM

Hahahah mmg drama king betul dayyan ekk.. Lieya..pun suka no nyakat..dia.. Tapi dayyan mmg cute.. :)

March 11, 2013 at 2:51 PM

Mcm2 perangai si dayyan ni. Haha kalah game nangis!

March 11, 2013 at 3:22 PM

Boleh tahan juga hero Lieya satu ni. Memang kelakar bila Dayyan geram dgn game tu. Kalau kakak dia ada tolong mesti tak menangis...

March 11, 2013 at 3:22 PM

Gambar yg 1st tu sweet sgt hehehe

March 11, 2013 at 4:27 PM

alahai..begini punya comel..kalau merajuk semua orang pun nak pujuk..tapi rasanya ikut perangai mak dia ni...

March 11, 2013 at 4:45 PM

Slm...hahahaha...seyes kelakar....dayyan kecik lg dh tau emo kalah game...kihkihkih....geram sangat la tu..huhuhuhu...

March 11, 2013 at 5:57 PM

weiii,,sakan merajuk..

March 11, 2013 at 6:01 PM

Percaya ke tak? Sah2 ikut perangai mama dia.. Hehehe, drama king btul si dayyan ni

March 11, 2013 at 6:12 PM

percaya sgttttttt kkeeeee...

amboiiii kemain diva sgtttt kan..hhhhaaaa

March 11, 2013 at 7:06 PM

Hahaha...kelakar je tgk video tu....comel je.

March 11, 2013 at 7:20 PM

anak ke3 mmg kuat emo kan..dr kajian2 anak² org dan org² lama lah..hehe

March 12, 2013 at 7:13 AM

kecik2 dh pandai merajuk eh dayyan...tapi tang dok bwh stereseng tu, mmg x leh bla kan...

March 12, 2013 at 9:36 AM

haha.. klakor btoi laa Dayyan nih.. :)

March 12, 2013 at 11:04 AM

Salam Lieya..gelak k.atie tgk video dayyan kalah main gamme..hihihi

March 12, 2013 at 12:13 PM

hahahaha..perangai dayyan awk sama ngan perangai bambam saya tu. siyes mmg sama! selalu bangun tido, tetiba nak merajuk wat muka, hangin x tentu pasal. pastu bab makan, mmg nak kena letak banyak2 dlm pinggan dia. tamak sungguh kan. hehehe

March 12, 2013 at 12:45 PM

salam lia kene bagi adik kat dayyan ni weeee baru kurang ngajuknya hik2

March 12, 2013 at 12:48 PM

ikut sapa lagi...hehehehehehe....

March 12, 2013 at 3:45 PM

yg merajuk duk bawah stereng tak blh tahan...hehe..
last2 dia keluar ke mama nye yg keluarkan...hihi..
tetap hemsem boy...

March 12, 2013 at 9:26 PM

HAHAHAHAHAH...memang lawak sangat!!!!! and part rambut tuh..bile die marah..habis ke kiri , ke kanan...ape pun COMELLLLL!! emo main game.

March 12, 2013 at 10:44 PM

alahai..comel giler kot.

March 13, 2013 at 12:37 AM

emo pon maintain comel si diva ni

March 13, 2013 at 9:32 AM

Hehe.. Yang merajuk part duduk bawah stering kereta tak menahan tu kak..

March 13, 2013 at 11:58 AM

Heehe eheheeee....merajuk yg 1st case ty...comey gileeeeee...ahaksss...dah tau dah ikut sapee...confirm ikut mama dia letteww...betul x....

March 31, 2013 at 3:26 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy