Monday, April 22, 2013

entry santai monday blues ~ putera raja bersantap



salam isnin semua...salam 1 malaysia gituuu he he he.....sihat uolls? ....kite sihat2 jek....arini menyambung kembali misi tuk abiskan ganti puase.....jom kengkawan mane2 yg lum ganti tu, dah leh start dah nie, baru bersemangat nak pi tempah baju raye karang ekekeke....arini jom same2 layan entry santai monday blues lieyalatif yeak...ekceli ni kejadian malam tadi nie...rajin lak aku edit pagi2 ni n buat entry tuk arini heheheeheh...


*
*
*
*
~kali ni moh bagi can dayyan plak bercerita~
*
*
*
*
V


walaupun mee dlm mangkuk sayer banyak, tapi ntah kenapa mee dlm bib sayer ni jugak nampak sedap ekekeekekeke



jgn berani2 nak suap sayer yeak...kang sayer jadi otomen n fire semua2 kang....haa berani? berani?



sayer kan putera raja so sayer makan kene laa sambil tgk citer otomen kat ipad.....kalo tak nanti sayer tak mo mamam banyak2....



ooo sebelah sayer ni? tu kakak mia sayer...die tepakse menyebok menumpang tgk citer otomen sayer sebab tv kat depan mama dah kongker tgk masterchef selebriti...mama suruh die tgk tv kat hall atas die tak mo sbb takut...aparaaaa...






uihhh...jgn memain! mama sayer masak mmg sedappppp..... tgk tu tinggi kan thumb up sayer heheheeheh



burp!! Allahamdulillah....kenyang dah sayer....mama dah prepare sayer makan so tugas bersihkan saye adalah tugas papa la plak ekekeekeke.....


ops sori!! sayer khusyuk bercerita sampai lupa jemput awak2 semua makan....sian awak tgk jek sayer mamam tadi kan....i'm sorrrrrryyyyy~


** update ~ ramai lak tanya mangkuk n bib dayyan tu...itu ikea mari laaaa..dah lame berade di pasaran ikea tu hehheheeh






42 celoteh sahabat

dayyan yang comel.......

April 22, 2013 at 9:13 AM

Dayyan nape awak begitu comel w/pun awak makan penuh comot di pp n dimulut.....saye suka awak....

hihihihii

April 22, 2013 at 9:17 AM

comel

April 22, 2013 at 9:28 AM

aku bekenan tol ngan bib dayyan

pinjam leh tak

hehehe

April 22, 2013 at 9:33 AM

dayyan ni makan pon comel je aksi dia..hehehe

April 22, 2013 at 9:33 AM

kemain penuh gaye dak dayyan ni layan bihun sup yer...sambil tgk otomen plak tu...hehee..

April 22, 2013 at 9:58 AM

heheeh jnji msk mulut udah yek dayyan, diva kan mmg lah gitu kan... mana ko cari mangkuk katak tuh lieya, comei lah

April 22, 2013 at 10:30 AM

comelnya bib dan mangkuk dayyan tu...

tapi dayyan lagi super comel!!

April 22, 2013 at 10:44 AM

alololo..comel nyer!!

April 22, 2013 at 10:46 AM

oloh2 comelnyer...geram aku tgk..

April 22, 2013 at 10:56 AM

comeiii arrr bila dia thumb up..pandai dayyan ambik hati mama ye hhhheeeee...

jenuh la papa nk bersihkn comot2 tu ha..

April 22, 2013 at 11:57 AM

suka betul lieya, akak tengok set makan dayyan ni comel, konpom makanan tak jatuh ke bawah...

April 22, 2013 at 11:59 AM

si comot dayyan...
comot comot pun tetap chomei...
pandai tul dia makan kan sis...
suka tengok...

April 22, 2013 at 12:24 PM

eee...geram btl la tgk budak si dayyan nie...
rasa nak tubit-tubit aje pp die...ape je gelagat die..comel....bler la nak g jumpe dayyan nie....

April 22, 2013 at 12:33 PM

kak..berkenannyer ngan mangkuk n bip dayyan tue

April 22, 2013 at 12:43 PM

alaaa...pinjam acik bip comel tu ..

April 22, 2013 at 12:57 PM

Puas auntie tengok Dayyan hari ini. Sampai auntie ulang 2 kali tonton video tu tau. Geram sebenarnya tengok awak ni. Kakak boleh tak teringin nak merasa mee sup Dayyan ye... auntie teringinlah:)

April 22, 2013 at 1:06 PM

best ye mamam....sure mommy masak sedap kan dayyan...air tgn mommy the bestttt :)

April 22, 2013 at 1:09 PM

bib beli kat mana?..cantik dan menepati penggunaannya....

April 22, 2013 at 1:15 PM

dayyan auntie geram nak cubit pipi labuh mamat korea ni...kemain lagi bib dier tu lawo...lagi best la si dayyan ni makan...

saya ader banyak hari lagi x ganti puasa asik bertangguh jer ni...adoi...

jom kiter puasa samer2 hari ni tak leh hari khamis ngan jemaat nio nak? jealous tengok orang tu berat sampai 49 kemain slim lagi tu hehe...tahniah ek..saya ni tengah menggemok ni apehal tah..nak kater ngandung dak jugak....

April 22, 2013 at 1:43 PM

dayyan still comeiii..
bila nk berdating ngan dik dayyan ni...hikhik

April 22, 2013 at 1:56 PM

masak la kena mandikan semual cik abg ni....seronok tgok dia berselera makan...

April 22, 2013 at 3:06 PM

hensem boy ni geram tgk die tau... lieya, suke tgk rambut dayyan mcm ni..nampak macho je ;D

April 22, 2013 at 4:34 PM

selera sungguh dier makan tu hehehe

April 22, 2013 at 4:40 PM

Kemain berselera dia makan..lurus ibu jari masa buat thumb up ye sayang..memang betul2 sedap tu

April 22, 2013 at 9:45 PM

Putera raja brsantap...mana boleh kaco2

April 22, 2013 at 10:02 PM

cute betul dayyan nie.. nati dah beso mesti hensem..

April 22, 2013 at 10:29 PM

amboii dikk kemain lg makan suap sendiri yer.
mangkuk tu dr zaman abg harraz akk guna ekeke
comel kan..lgpun senang mknan tumpah masuk ikut lubang tu..
tp peratus bersepah tetapppp ada hehe

April 23, 2013 at 8:38 AM

comelnyer bekas dayyan tu..
hihi..kiut sungguh budak gedek2 ni sorang

April 23, 2013 at 9:46 AM

amboi2 putera rajani .. oklerkan janji makan.. janji papa yang bersihkan yerk...
nasib ingatkan nak pelawa rakyat jelatani ...

April 23, 2013 at 9:47 AM

terliur lak unty tgk dayan makan tau..

April 23, 2013 at 10:06 AM

suka akak tgk bib dayyan tu.. senang semua masuk terus dalam tu ye lieya.

April 23, 2013 at 11:26 AM

fuhhh sengsara gak papa nk bersihkan dayyan pas mamam tu... aku part tu paling x suka... kekeke

April 23, 2013 at 12:22 PM

Apsal makin lama dayyan makin ensem ni,? Hihi

April 23, 2013 at 1:47 PM

tu dia...tuan putera
kemain khusyuk makan ...
sampai terngangan kak mia kat sebelah melayan otomen yerk...

giler cute tengok dayyan menyudu mee ke mulut..
pandai dia guna sudu ngan garfu...xde plak dia nak masuk2 mulut...
cuter llllerrr dayyan oittt

April 23, 2013 at 1:55 PM

amboi putera raja, ngada2 tul ko ye!

April 23, 2013 at 2:18 PM

tedapnyer makanan iyer........nak sikit...heheh...


kak....akak dah berjays kurus kan...share lah dalam blog mcm mana caranya....makan apa....heheheh

April 23, 2013 at 4:01 PM

Pandainyaa dayyan makan..walaupun bersepah..

Hensem ngan rambut baru gitu.. :)

April 23, 2013 at 5:23 PM

amboi selera sungguh Dayyan makann!! siapp iklan 'guddd' baekkk punyerr!!

seronok mak eh masak anak2 makan selera wehhh!

April 23, 2013 at 10:02 PM

dayyan angkat tangan best tuuuuu..hehe..berselera dayyan makan..jangan kacau dayyan makan okeh.hehhe

April 23, 2013 at 11:58 PM

nak geget sikit si dayyan ni. geram je aunty tgk tau :D
nnt nk beli jugaklah mangkuk jenis ni kt ikea, cantik pulak

April 24, 2013 at 10:10 AM

wah2 tudiaaa
sedap nooo lah nie ! ;)
siap bagi thumbs ! haaaaaaaaaaa ...

April 24, 2013 at 3:36 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy