Wednesday, April 24, 2013

wordless wednesday ~ gyiyomi....




WW ~ org buat gyiyomi ko pun sebok nak buat....layaaaannnn hahaha






video gyiyomi dari miamijadayyan....



mulut kemut2 sbb malu hahaha





utk yg kat opisnye youtube kene blocked takpe2, i copy dari keek plak heheheeh




40 celoteh sahabat

dah gk gelagat miamijadayyan bergyiyomi nit...cute sgt si dayyan tu.....ibu jari tecik je...hihihiiii

April 24, 2013 at 9:07 AM

tomey mamat korea pakai pampers bergyomi yek...eh kiteorang pun suka bergyomi comel kan ...sara ngan uwais ni pun dah pandai ..sebabnyer mummy beria layan tengok gyomi ni...hehe

April 24, 2013 at 9:12 AM

hehe..comelnya dayyan wat gyiyomi..heheh

April 24, 2013 at 9:13 AM

comelnya dayyan wat gyiyomi siap pakai pampers je...cute sangat hihihi:)

April 24, 2013 at 9:18 AM

Ni baru kpop ni haha!
Dayyan, nayli nengok dayyan wat gwiyomi sengih sengsorang die.. Ngade jek ciknad nengok haha!

April 24, 2013 at 9:24 AM

comellllll hahaha

April 24, 2013 at 9:25 AM

alahai comey si dayyan ni...pesen baru tu gwiyomi ngan pampers..hihi

April 24, 2013 at 9:32 AM

demam gwiyomi melandaaaa.....
cute tul dayyan buat aksi tu sis...
nak nak dgn pakaian pampers dia & mulut kemut2 tu....

sis, anak dara u tu i tgk dah bam bam skit....
sedap peluk2 ni.....

April 24, 2013 at 9:59 AM

sekarangni sana sini gyiyomikan.. nasib lieya memahami you tube kat opis akakni kena blocked.. dapat akak tengok keeektu... dayyan pakai baju seksiler...

April 24, 2013 at 10:02 AM

sue x pernah tgk lagi gwiyomi ni cemane.
tp tgk ramai je yg update psl ni.
betul2 melanda malaysia ni.
comel je anak2 lieya ni tau

April 24, 2013 at 10:02 AM

haha... ni mama lieya yg ngajar ni... cute sgt...

April 24, 2013 at 10:04 AM

comeyyyyy!!! mesti lieyalatif yg mengajar ni

April 24, 2013 at 10:11 AM

hhhhaaaaa..aku npk si dayyan je tu ha..rasa nk gigit2 pipinya..pandai nau gerak2 jari dia tu..

wehhhh cute giler anak2 ko buat gwiyomi..

anak2 aku suka tgk tp tak berapa reti lg nk bergwiyomi :)

April 24, 2013 at 10:11 AM

comel comell hihihihihi!!! Dayyan cekciii aaa buat gwiyomi!! cubit peha baru tau karangg haha

amboi2 salah guna ofis papanya buat shooting nihhh.
Mia Miha pun leh tahan mengapal step ekkk. Kemain seronok budak2 ni layan gwiyomi nihh

April 24, 2013 at 10:14 AM

aku dua2 xleh view nok..xpe..nti balik umah aku tgk kt pc umah jelah..hehehe..

April 24, 2013 at 10:41 AM

hihihi..kelakar..ngan pampers jer pun jadik si bulat tuh...

April 24, 2013 at 10:46 AM

pandai anak-anak kita sekarang ni lieya..
gwiyomi, kelakar pun ada....

April 24, 2013 at 11:24 AM

Seronoknyaaa tengok orang ada anak kecik macam nie. Macam tau2 jer opis kita block youtube. Hehehehehehe

April 24, 2013 at 11:25 AM

comek je kalo budak2 yg buat..kalo org tua buat rsa nak lempang laju2..hahaha

cer mu tgk ni kak https://www.facebook.com/photo.php?v=389281611184947&set=vb.208042365884483&type=2&theater rasa nak balik pc ni..hahaha

April 24, 2013 at 11:32 AM

Eeeee.... kakak geramlah tengok Dayyan tu Lieya. Keletah tak padan dgn umur dia. Kira pandai juga dia nak ikut macam kakak-kakak dia.
Dlm kata malu dia buat juga:)

April 24, 2013 at 11:36 AM

geram je aku tgk si gedek2 ni nok...dgn pakai diapers je pun...comel je dia nak tiru kakak2 dia tu...so cute!! ibu jari pun kecik comel lote jer...gerammmnya ngan dayyan ni nok...meh pinjam seminggu nok...boleh tak?? heheh...

April 24, 2013 at 12:19 PM

hehehe...comel je tgk 3 org kanak2 ribena tu bergyiyomi

April 24, 2013 at 2:06 PM

ahahhaha sentap aku dik ! ;)

April 24, 2013 at 3:36 PM

baby/toddler macam Dayyan buat mmg comel okehhhhh...ni yg menyampahnya, dah tua bangka sibuk nak bajet comel...kah kah kah

April 24, 2013 at 4:36 PM

betul tu... kalau nyah, tua bangka & muka pecah rumah buat gyiyomi & perasan kiut, muntah hijau okey...

April 24, 2013 at 4:41 PM

suka2....mmg ada gaya lah...hihi

April 24, 2013 at 7:42 PM

makasih le memahami kwn2 yg opis block YT ni...
hahah gila comei.
aku 1st time br tau apa benda gyiyomi nih.
hahhah gila ketinggalan zaman!!

April 25, 2013 at 7:31 AM

Gyiyomi paling seksi oleh dayyan je
Hahahaha perut buncit muka cute, seksi dgn pampers...

April 25, 2013 at 9:51 AM

tomeynya dayyan..kak mia ngn mija buat gyiyomi.
yg paling seksi , dayyan lah. :)

April 25, 2013 at 10:14 AM

hahahaha comey sgt2 !

April 25, 2013 at 10:49 AM

alahh.. takleh nk tgk la pulak ha.. rugi2...
rugi jugak sbb terlepas teka handphone dayyan tu... hehe..

April 25, 2013 at 1:50 PM

Comelnya derang ber3

April 25, 2013 at 4:02 PM

alahai.. terror je miamija buat.. y cutenyer dayyan... cuba tiru.. hehe.. comel.. gwiyomi sungguh !

April 25, 2013 at 6:04 PM

Ala patut la pelikkkkk
Takde random thursday rupenyeeeee huhu!

April 25, 2013 at 10:47 PM

dayyan sexy !!! hihihi

April 26, 2013 at 7:54 AM

cekcinyer dayyan.... comei je dia ye..

April 26, 2013 at 8:57 AM

Hahaha...comei giler tengok aksi dayyan..

April 26, 2013 at 1:19 PM

uittttt cekcinyer dayyan wat gwiyomi...

April 26, 2013 at 1:23 PM

waduh2... kalah tau yg versi korea...paling ngetop yg tgh2 tak pakai baju tu hehehe...

April 26, 2013 at 4:35 PM

Fuiyoo.. dasat laa dayyan giyomi.. cute betul sampai tak berbaju dia yer.. :)

April 26, 2013 at 5:48 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy