Tuesday, April 16, 2013

macho, hensem, kacak lagi bergaye tapi spoil laaa...


perghhhhh!! ko tgk! ko tgk!...awek mane yg tak tergode, awek mane yg tak menjeling, awek mane yg tak tergile2 bile jumpe pakwe macho lagi hensem gini.....tgk tu hah, keter sport takde bumbung lagi...posing pegang stereng pun ala2 macho gituuu.....mmg cair le hati wanita2 diluar sane.....




 haaa tu belum die depang tangan macam gini.....mauu berduyun awek datang nak peluk.....phewwww...



tapi.....tapi...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

spoil laa!! belum ape2 dah terbabas bawak keter, seb baik tak angkut awek lagi kalo tidak.... elok awek ko tecampak keluar....huahahahaahah!




kite akhiri entry dgn video2 keek lieyalatif yeak heheheeh......sonang keje aku tepek ajek video heheheeheh





36 celoteh sahabat

tak reti lg guna keek..hahaha dasar malasnk explore..haihh

April 16, 2013 at 9:07 AM

machoooooo tue.......hahahhahaa

April 16, 2013 at 9:13 AM

Memang macho sgt......

nanti Leesya nak tumpang Dayyan ke nursery tau...hihihiii

April 16, 2013 at 9:26 AM

arhggghhh...bukan awek jer..mak awek pun t'goda tau tgk pic no.2 tuh!!! so hensemmmmm..... :D

April 16, 2013 at 9:28 AM

heheh takpe2 terbabas pun ttp macho ko

April 16, 2013 at 9:29 AM

amboi..begini pya macho..saya pun nak polok2 dia..ggggeeeewwwwaaammmm...

April 16, 2013 at 9:30 AM

hehe lieya.. comel la pakai shawl cam tu. senang kan? bertambah comel.

ala dayyan.. gambar depang tangan tu mmg mencairkan hati wanita la... meh sini polok2 auntie jek la

April 16, 2013 at 9:44 AM

Nayli suka benoooo la tgk video video dayyan ni
Apakah tandanyaaaa? Hahahaha!

April 16, 2013 at 9:50 AM

pergghhh...kemain posing lagi kan. siap depa tangan gitu, confirm cair awek dibuatnye. hehehehe

haruslah dayyan jeles bila papa dukung baby lain. sama jugak cam bambam saya tu.

psssttt..kita dah up entry psl MS F yg cantik jelita tu. :D

April 16, 2013 at 9:55 AM

hensem la dayyan..kalau i jadik awek pun boleh tergoda laa

April 16, 2013 at 9:55 AM

sesok dok racing ngan qausar kuar p carik awek. hah sudah....





hahahaha

April 16, 2013 at 10:03 AM

amboi...dayyan bukan men lagi yea...kira macho la tuh...nasib baik la awek x naik skali...klu x..sia-sia je tercampak ke depan yea...hihihi~ :)

April 16, 2013 at 10:05 AM

tak reti la nak guna KEEK.. wah.. abg dayyan.. zahirah nak ikut.. hehehe

April 16, 2013 at 10:06 AM

klu cam ni punya machooo mak aweks pun tergoda...kehkeh

April 16, 2013 at 10:08 AM

ermm aku br update x leh nk skodeng blog peberet aku...terus bleh bukak plak...hikss...ok nk marathon entry ko yg x smpt aku bce nih....yes2 ade gak bahan nk ilangkn boring......(xdek kje ni)...hikss

April 16, 2013 at 10:11 AM

ha.. dayyan jeles yer. mcm mana mama nak bg adik nanti.hehe..

April 16, 2013 at 10:12 AM

walau terbabas dayyan, macho tetap macho...

April 16, 2013 at 10:24 AM

Hensem...x bminat lak nk ber keek..:)

April 16, 2013 at 10:27 AM

Haha.. Baik punya parking dalam rumput.. Apa la dayyan ni.

April 16, 2013 at 10:36 AM

Dayyan ni kompom amik lesen terbang ni,, hihi

April 16, 2013 at 10:40 AM

Huishhhh...bergaya sakan...pasttt tapikan dia memang hensomelah!

April 16, 2013 at 10:53 AM

memang ler handsome...leh jadi menantu auntie nie...hehehehe...

April 16, 2013 at 10:56 AM

hamboi kemain hencem si dayyan ni segak bergaya...ala2 mamat korea gitu...alah setakat terbabas sikit jer tu hehe...

ni yang nak berkeek gak ni...hehe

April 16, 2013 at 11:02 AM

ho ho ho comelnya ko dayyan......mak ko ni suka buli ko kan!

April 16, 2013 at 11:08 AM

beemer tu... aunty nak tumpang boleh tak?

April 16, 2013 at 11:53 AM

aduhhhhhhh dayyan....
luruh hati auntie tengok dayyan tau...
eeeee memang kena hukum gomol ini budak!

citer croods adalah terbaeeeeekkkkkkk kan sis :D

hahahahha...tergelak tgk 'good' dia...
beriya bebenor dia goyangkan tangan dia tu...
ooooo jeles ek, leh tembak ek....hahahahahaha...
lawak aaaa dayyan nie....

April 16, 2013 at 11:54 AM

kecik2 dah rasa bawak BMW

http://www.suterablogger.com

April 16, 2013 at 11:54 AM

Ahahaha... tak leh blah betul tgk gambar dayyan bawak keta siap depa tangannn.. tu la sape suh lepas sterengggg kan dah terbabasss langgar dinding! hihihihi

Amboi Dayyann.. kemain jelesss nampak papa pegang baby lainnn

April 16, 2013 at 12:42 PM

Dayyan memang hensem apa. Siapa pun suka tengok termasuklah auntie ni kan..kan..kan..

Dia tak menangis tapi dia action dgn cara dia bila jelous ye:)

April 16, 2013 at 2:04 PM

perrrgghhhhh mmg cair la dayyan hhheeee..

tang depang tangan tu rasa nk peluk2 je!

April 16, 2013 at 3:40 PM

mak aihh ! pic pertama x menahan dikk nooon !

April 16, 2013 at 4:16 PM

perghhh macho tul mamat yang bawak keta tu, tapi kena ambik lesen dulu la yerk, baru lah drive x masuk longkang... hehe

April 16, 2013 at 5:40 PM

Macho wei ko Dayyan oiii

April 16, 2013 at 9:03 PM

dayyan makin syebab ker... knmain gebu pipi dia aku tgok

April 16, 2013 at 11:09 PM

aunty pon tergoda tau dayyan hehehee....
comel jerr posingnyerr..
keek.. mcm menarik, bleh try pas ni

April 17, 2013 at 9:34 AM

Hensem anak lieya latif ni

April 17, 2013 at 8:57 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy