Monday, April 15, 2013

keje leklok yeak....





keje leklok yeak ...jgn monday2 blues...jgn malas2....




**pesanan khidmat masyarakat dari budak kuat cebek ekekekeekekek





  • meh layan keek kami bekpes di mamak terowong semalam.....eh kite ade keek uolss! meh le follow kite ..cari saje 'lieyalatif'....hiks!


  • meh layan keek miamija buat homework....almaklumle tahun ni tak anta tusyen so meh le berjemaah tusyen ngan mak ko tiap ari...sori le jiran sebelah umah kalo dengar suare halilintar membelah bumi heheheheheh


Apr 13, 2013 | Layan anak dare! by lieya_latif on Keek.com

29 celoteh sahabat

Selamat hari Isnin... Sy cuti khas hari ni.. Hehe

April 15, 2013 at 9:08 AM

naper dayyan sayang.... meh larik umah maklong meh... cian dia... :p

April 15, 2013 at 9:21 AM

wahh..diva berhati pink ehh..heee...ttp maintain tomei dayyan

April 15, 2013 at 9:28 AM

alalalala..dayyan ni mmg geng la ngan dayyan aunty, asyik cembeng je. rajin lieya jadi cikgu kt miamija. kalau sue ni, mmg x dpt lah sbb terlampau garang. hehehe

April 15, 2013 at 9:38 AM

ololo dayyan ngaper tu...cebek kemain lagik...
rajinnyer miamija buat kejer sekolah di hari sabtu kemain kusyuk lagi tu...

April 15, 2013 at 9:39 AM

kak lieya, naufal pun kuat cebek...hu3...geram jer kadang2..haha

April 15, 2013 at 9:49 AM

kite keek pun xde...

April 15, 2013 at 10:04 AM

'senang giler' hhhhhaaaaa

nk tergelak aku si mia ni ye..jaja npk comel lah dia :)

ppssttt..aku takde keek..very the kampung aku ni ha hhhhhhhaaa

April 15, 2013 at 10:09 AM

cebek pung comeyyy...hehe...

April 15, 2013 at 10:12 AM

Serius! Dayyan comey dalam apa jua keadaan walau cebek gitu, haha!
Geram!

April 15, 2013 at 10:56 AM

cebek anak - anak sungguh comel pada akak lieya..

April 15, 2013 at 11:29 AM

salam...
lama x berkunjung ke blog lieya...
makin comey dayyan...
akak pun lebih kurang ko jer lieya...
kalau mengajar mesti suara high pitch...
huhuhu...

April 15, 2013 at 11:32 AM

keek dh lama register tp smpai lah tk reti lg..hahahaha sbb tk pnh duk godek sgt pon.aduii
dayyan comei sokmo wp cebek

April 15, 2013 at 11:39 AM

Siapa buat Dayyan tu? Kesiannya dia..

Sebagai ibu memang kena layan anak-anak belayar Lieya kalau tak lain jadinya..

April 15, 2013 at 11:49 AM

dikkk ko kacoo dayyan erkk !
alor2 ciannnn anak teruna sorang nie
sedih aar tgk wajah dia nangis tuu ;))

April 15, 2013 at 12:13 PM

sesungguh aku sgt le buta IT (dan2 now terus buta IT)... apakah itu KEEK??
hahahha

April 15, 2013 at 1:00 PM

diva terhangat ni... tgok muka nangis mmg cair tau

April 15, 2013 at 1:13 PM

KEEK, aku dengar mana2 skang ni, tapi sumpah tak minat dan tak mo amik tau, instagram pun aku x de, sila la caya.....dayyan sama ngan aryan, sket2 leleh....stress aku! bila lak nak macho lebey......halilintar belah bumi? cam aku jek tu!

April 15, 2013 at 2:16 PM

Ha ha ha...!! suker kakak punya komen "Buat Matematik senanggg gilerrr!" waaaa... like like likee!!!

Leh tahan garang nko Lieyaaa yer. Rajin budak2 wat ulangkaji. Bagus nko ni Lieyaa.. tak menang tangan layan anak2 dari pagi2 sampai ke malam tapi tetap nampak coollll jekkk hihi

April 15, 2013 at 2:22 PM

utk orang yang rajin amik video mmg patut kau ada keek tu lieya..mcm aku maleh..alangkan aku tgk IG aku pun mcm terabai sket..ni kan pulak ada Keek..rasa nak kick diri sendiri je..muahaha..

April 15, 2013 at 3:42 PM

amboi2 diva pun gembeng yek hhehhe

April 15, 2013 at 4:09 PM

Alalala..kenapa hero tu chembeng2 di hari Isnin ni??Mama buli ye Dayyan

April 15, 2013 at 4:11 PM

walopun muka chembeng tapiiiii tetap menjadi pojaan hatiku.....

sis, u sesuai ada keek sbb u slalu amik video kan....
mesti ramai follower u tu nanti...

April 15, 2013 at 4:51 PM

alolo...knapa tu dayyan....xmo p nurseri ke???

xpelh lieya, masa anak2 thp 1 seelok2nya jgn hantar tuisyen dulu...biar mrk blajar kt rumah...nnti bila naik thn 6 baru hantar...masa tu baru ank2 exited p tuisyen ala2 jakun mcm kakak naurah...hehehe....

April 15, 2013 at 5:43 PM

Ala tomei2 dayyan nangis,,, hihihi

Kita tak kje,,, kursus 3 ari kt nilai,, lalalalala

April 15, 2013 at 7:42 PM

hihi..npe pe tu dayyan...

lya blum tjerebak dgn keek... biasa sokmo tlmbt..hehe

April 16, 2013 at 1:11 AM

Cebek Dayyan paling terbaik.....hihihihii

Halilintar akak rasanya sama kot mcm kat umah ieyda nie...berperang ngan Irfan suh wat homework.....

April 16, 2013 at 8:03 AM

memang keje leklokler ni... no monday blues sbb makcikni ha komen hari selasa....

April 16, 2013 at 9:35 AM

salammm ala cian nya dayyan cibeekkkk....

April 29, 2013 at 9:39 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy