Monday, May 20, 2013

auwww...i berlakon uolls dlm iklan Acer....

Assalamualaikum...hepi monday peeps!!


auwwwww...hik hik hik...ketawa miang 18 das satttt.....hik hik hik...ye lorr nak belakon betul2 tak cukup syarat so dpt peluang berlakon kat iklan pun jadi laaaa....korang pun sure ramai dpt offer nuffnang ni kan...aku saje je join ni sebab kebetulan adik aku yg pandai buat video ni ade kat umah aku so boleh laa mintak die tolong shoot aku belakon syok sendiri ni heheheeh..sape2 yg opis tak blocked video2 ni dpt le kot tgk....meh aku share printscreen iklan tuh sikit....iklan aku ni berade kat bawah setiap entry tau....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V


ops konon2 tgh keluar kereta baru balik keje n jinjing beg laptop yg berat.... 





tgh2 buat keje, mouse plak problem heheheeheh




ekceli aku buat due video.... dan kedua2nye nuffnang approved...kalo korang nak tgk video yg lain2 korang kene refresh sampai keluar video baru....ni printscreen video ke dua aku....




muke serius le konon tuh hihihihi





auwwww...pelakon sedang menunjukkan frustation sebab mouse not working...hihihihi






yeah!! masalah di atas tak lame lagi akan disolve oleh the new product from Acer....tunggguuuuu hehehehe



so ape lagi, yok rajin2 klik iklan nieh heheheeh....adios amigos! hope ade rezeki dgn iklan nuffnang kedua....kite nanti kan key.....






** yeay!! minggu depan pi kursus 3 ari ngan kawan2 aku...bai bai opissss!! mmg cun sgt kene pi kursus di time cuti sekolah so tak lah kelam kabut nak prepare persiapan sekolah dieorg....






















41 celoteh sahabat

Wahhhhghh. Femeslaa pasni. Suka.suka ♥

May 20, 2013 at 9:02 AM

tk dpt tgk lah video tu semua..hitam je..dh bape kalo refresh dh

May 20, 2013 at 9:06 AM

wah..bagus..bagus...heheheh

May 20, 2013 at 9:07 AM

nnt aku cekidaut ok... kat opis tak leh bukak video. hahaha... rajin ko noks. aku dpt gak tapi tak kosa nak buat la heh... kikii

May 20, 2013 at 9:09 AM

bestnyer..glamer uols...:)

May 20, 2013 at 9:13 AM

fuh akak model iklan lah plk.....memang terbaiklah mamamiamijadayyan nie...

ieyda pun dpat gak, tp xreti nak wat iklanlah...
hihihii

May 20, 2013 at 9:17 AM

ala lieya...dapat tengok satu je...dah refresh pon tak dapat..
terer dah berlakon..hihi

May 20, 2013 at 9:19 AM

wahh .. xlama lg jd retis lew

May 20, 2013 at 9:21 AM

wah lieya..dah jadi model iklan..
nak sign..hehhehe..nak otograph.

May 20, 2013 at 9:21 AM

Auwwwww...femes u..

Hihi...dpt dgr jelas suara lieya...ngn memek muka yg serius..menjadilah lieya..

May 20, 2013 at 10:09 AM

Pergghhh terbaekk Lieya...!!! seuker aku tengok orang yg aku kenali menjadi femess.. lepas ni kalo jumpaaa nak mintak sign autograpphhh bleh? hhihihihihihii

May 20, 2013 at 10:15 AM

auwww.. nnti nak mintak aotograph siap2 ler... sok2 dah femes cam retis susah dh nk mintak... kekekeke

May 20, 2013 at 10:29 AM

tula..kita tengok aritu...cun woo, mama dayyan berlakon..

May 20, 2013 at 10:34 AM

Rajin lieya :)

May 20, 2013 at 10:36 AM

ok la tu lieya tak kayu mcm akak ni...hehe...moga nnt dpt offer belakon drama swasta...kihkih

May 20, 2013 at 10:54 AM

wah femes la lepas nih.. hehe.. gud luck lieya.. :)

May 20, 2013 at 10:54 AM

rajinnya lieya wat video ni. kita ade gak dpt email dari nuffnang. tapi x kosa nak buat, makin sarat ni, rasa lemau la pulak kan. hehehee
good luck k!

May 20, 2013 at 10:56 AM

wow...glemer you..TAHNIAH....

May 20, 2013 at 11:00 AM

tak lama lagi masuk cover URTV la ko ni haha.

May 20, 2013 at 11:02 AM

alaaaaaaa dah berkali2 refresh apsal xdpt tengok.......
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

May 20, 2013 at 11:39 AM

hahahhaa..video ni la yg saya tgk kat blog awak last week...

Lepas ni bersedia lah yusof haslam call ajak berlakon...wakakakakaka

May 20, 2013 at 11:41 AM

Tak lama lagi David Teoh pun panggil Lieya utk berlakon nie..
Pandai juga Lieya berlakon ye:)

May 20, 2013 at 11:46 AM

wahhhhhaaaaaa...

semakin maju kawan aku ni ha..

pandai adik ko buat video ye..kena la dgn pelakon2 tu ha..mantap uols..

ok...mudah2an dimurahkn rezeki lieya sekeluarga..

kita tak pandai la nk buat smua ni hhhuuuuu

May 20, 2013 at 11:48 AM

femes la ko nok pas ni...bagus bagus...

aku tak reti buat video + lakonan adalah kayu, so aku abaikan je invitation dari nuffnang ni...hahaha...

by the way, tahniah nok...ko mmg pandai berlakon...menjadi beb!!

May 20, 2013 at 11:53 AM

omak aihhh
terkedu kejap .. akak kenal ngan pelakon !
miahhahahah
ok2 klik iklan utk mu !

May 20, 2013 at 11:54 AM

kellassss kwn aku!!
paling pentingggg... ada je idea bernas ko...
good luck poms.... semoga dpt video terbaik!

May 20, 2013 at 11:55 AM

wow!!
pelakon sambilan pulak :)
hebat ni..
saya x layak..;p

May 20, 2013 at 12:16 PM

ada perasaan masa nak komen kat n3 lieya...
ingatkan apa rupanya lieyalatif berlakon...
tahniah, tahniah...
lepas ni femes ok...jeles akak he..he..

May 20, 2013 at 12:18 PM

wah bestnyer ..lieya singgah sini..km xjengah blog ni...kita wat blog baru....i follow

May 20, 2013 at 12:20 PM

peewitttt..k.azue pun dpt tp x reti arrr nak berlakon2 nie...hehehe..anyway goodluck ehh...semoga makin banyakk masukk pasnieee

May 20, 2013 at 12:31 PM

hehehe....bestnya..anyway tahniah ye kak

May 20, 2013 at 12:52 PM

x pat tgk gak.. sobsob.. kena terai kat umah ni.. nak la tgk lakonan mama gojes ni..

asben ena pun kena p kursus minggu depan.. nasib baik cuti sekolah.. kalo tak kalut gak ena nak anta anak2 sekolah pepagi sbb ena msk WP1 kan.. hehe

May 20, 2013 at 1:00 PM

aku ada nmpk yg kuar kereta tu..tp sbb aku tak tgk muka betul2..x perasan itu kau..apapun..tahniahlah ye..

May 20, 2013 at 1:57 PM

wahh tahniah beb syokknya....kalau g kursus dgn geng opis syokkknya

May 20, 2013 at 3:14 PM

amboi ko, glamour you!

May 20, 2013 at 5:10 PM

rajin ko lieya... memang sangat glamer gitu..

May 20, 2013 at 6:29 PM

tulah...2-3hari lepas ada iklan ni..terkejut mak bila tgk cik lieya latif rupa2nya..hehe..cayok cayok

May 20, 2013 at 9:02 PM

hamboi2... jap2 lg jd retis lah kwn aku nih...

May 21, 2013 at 7:55 AM

wah tahniah lah !

May 21, 2013 at 12:13 PM

Hebat-hebat. Bukan senang nak dapat peluang berlakun ni kak. Haha...Saya ni tak pandai buat video. Malas nak join.

May 21, 2013 at 2:14 PM

Glamer laa lieya..lepas nie.. heheh.. :)

May 21, 2013 at 6:06 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy