Wednesday, May 22, 2013

wordless wednesday ~ kak bedah hok aloh!



kak bedah hok aloh nak mandi pun sebok nak usung otomen dio!! halohhh!!





saje aku dengkikan dayyan tarik seluar die parat dada...ihihihi cumel plak!





** ingat tak iklan Acer yg aku buat tu...aku dpt jemputan dari nuffnang tuk join event perlancaran produk baru Acer...tapi terpakse aku tolak sebab kene ari keje pukul 6.30ptg plak tu...tak sesueii laa timing tuuuu tuk aku huhuhu...takpe laaa...ade rezeki lain...










31 celoteh sahabat

ultraman ngan raksasa nak berlawan dalam air tu hehe...
klakar la dayyan ni siap berkemban lagik...sajer jer mak dier ni babab kang...

May 22, 2013 at 9:05 AM

otomen x leh tinggal ye dayyan.. alololo kemain comel kak bedah nih cam berkemban gitu.. hehe..

citer pasal otomen nih tingat aqeef pg tadi.. celik2 je mata tanya mana otomen max dia.. peminat tegar otomen gak tuh.. hehe..

May 22, 2013 at 9:11 AM

hohohohohoho...comey sungguh dia...

May 22, 2013 at 9:12 AM

kesian ultraman..asyik kena buli ngan mama tu...bestnyer dok teres..

May 22, 2013 at 9:16 AM

si gedek2 ni ko buat dia gaya apa pun, tetap lah comel nok...rasa nak peluk2...

gud job lieya!! lepas ni mesti nuffnang panggil ko lagi...tahniah...

May 22, 2013 at 9:55 AM

Comelnya si Dayyan tu alahai..:)

May 22, 2013 at 10:20 AM

alolo comelnyo kak bedah hok aloh nie....
heheheee

kelakarlah kak, nak mandi pun nak bwak otomen.....mcmlah otomen tu bau masyam cam kak bedah hok aloh tu...hihiihii

May 22, 2013 at 10:20 AM

Huk alohhhh
Igtkan berkemban pakai tuala
Baru nak ckp comeyyy
Rupanya kena dera ngan mama ye dayyan?
Hihihi.. Teeetttaaappp comey kak bedah hihi

May 22, 2013 at 10:25 AM

ouchhhh! cekcinya Kak Bedahh oiii!!! tarik kain karang baru tauuu!! kikikiki

May 22, 2013 at 10:37 AM

nuffnang event kbnykan mmg ari keje..terkocoh nk g kan lieya..lagi time balik keroje ..jem lg

May 22, 2013 at 10:38 AM

hahahaha..ingatkan dayyan dok pakai tuala tadi, pelik gak nape nak mandi dok pakai tuala.
tahniah lieya! pasni mesti nuffnang panggil lagi. sue ni malas nak wat mendalah camtu. hehehe

May 22, 2013 at 10:49 AM

amboi dayyan...otomen pun nak mandi jugak ker tuh...

May 22, 2013 at 11:28 AM

hahahahahahahaha dah macam berkemban aaaa dayyan....

dia pun tumpang gelak gak ye sis...
kelakar tengok dia....
nak join the crowd lah tu.....

May 22, 2013 at 11:34 AM

hahaha...
cuba pakaikan kain batik( kerat pendek kain batik tu)...sebijik kak bedah! hahaa

May 22, 2013 at 11:40 AM

hehehhe mmg kak bedah tau... nampak sopan the diva tuh pakai sluar ala2 kemban...

*cuti jelah lieya, mana tau pasni jd duta acer lak..:)

May 22, 2013 at 11:42 AM

sayang betol dengan otomen dia lieya...siap bawa mandi sekali...
bayangkan lieya anak akak 5 orang masuk dalam tuh penuh....air jangan cakap kecah sana sini ha..ha..

May 22, 2013 at 12:57 PM

mama lieya pun nak jeles ngan budak kicik..hohohhoooo cumel jer..

May 22, 2013 at 1:13 PM

wakakakakak cuba ko lak wat fesyen tuh, ko bab buli dayyan mmg nombor satu kan, wei lieya, free tak on 24 may ni, kalau free email aku kat elly@sigmasetia.com, ada benda aku nak bagi ko

May 22, 2013 at 2:08 PM

ehehehe..
sian dayyan.. mama ni kan.. suka tau buli dayyan.. tak pe tak pe.. kasi can kat mama jugak.. hihi

May 22, 2013 at 2:10 PM

hihi,, syomel banget,,,

May 22, 2013 at 2:42 PM

salam lia kelakar la dak dayyan ni...

May 22, 2013 at 3:16 PM

hahaha...lawak tul dayyan pakai cenggitu...

mama dia buli yer...hehe

sonoknya mandi kt luar dlm kolam...

May 22, 2013 at 3:23 PM

hok alohhh kak bedah comel... hehe...nak bagi otomen mandi kot tu...
kak mija posing cekci...haha

May 22, 2013 at 3:51 PM

sayang pulak ye..bukan rezeki ko :)

hok aloh..sgt2 kipochi je rupa dayyan tu ha hhhhaaaaaa

otomen tak lupa!

May 22, 2013 at 3:53 PM

hok aloh comeynya kak bedoh tuh..hehehhe

Tak de rezeki..tak per mungkin ada rezeki lain mana tau kan.. :)

May 22, 2013 at 4:01 PM

hok aloh la wei budok dayyan ni..geram nengok gelagat dia...mata tu asyik kuyu je..

otomen siap bawak raksasa sekali tu...berapi la dok dalam air..ahaha

May 22, 2013 at 5:04 PM

amboi..berkemban bagai..comellah pulak..siap ajak otomen berendam sama..kata kawan sejati kan..hehehe..

May 22, 2013 at 5:42 PM

amboi.. cekci.. :)

May 22, 2013 at 8:38 PM

@elly nadyra lupa nak jwb soklan ko, q dees accept aje walau berpampers, aryan siap bawak botol susu bagai lagi ye wakkakakakakkakaka

May 23, 2013 at 12:55 AM

aku gelarkan dayyan abg fire ok!.. asyik nak memfire je kejenye ye...

May 23, 2013 at 5:02 PM

wow!! cekcinya otomen dayyan & kak mija..

x per lieya, ader rezeki lain..In shaa Allah..

May 29, 2013 at 3:37 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy