Thursday, May 23, 2013

thursday ~ random photos



heluwwww...heluuwwww..lame plak rasenye takde entry random photos aku kan....mcm tak sah ari kamis kat blog aku takde entry random photos nie...so jom kengkawan layan pic yg ado....senyum2 sokmo...esok cuti yeay!! he he he


*
*
*
*
*
*
*
*
V

  • fenomena biase berlaku bile aku amik budak2 ni balik dari sekolah agama...lagi2 yg belakang tu...terok nooo lentok nyee....



  • lepak bekpes kat mamak terowong....sorang sepinggan nasi lemak telo goyang....mia mmg kompom licin...si mija aku le kene tolong....



  • ntah ari ape ntah...aku bertemakan rama2...jam rama2, baju pun rama2 hahaahahah...miang!

  • bekpes sempoi budak2 nie...goreng nugget pastu hiris2 boh sos cili ngan mayo sikit...siap! dlm bekas biru tu aku punye bekal bawak pi keje heheheeheh


  • lepak time wif my frens...mase ni kiteorg outing nak pi jalan2..singgah bekpes dulu kat mamak sat....

  • hahaha ko tgk!! kucing kalo tgk ni boleh menangis laaaa....tak bersisa hah aku mkn ikan...jilat tulang la ko yeak cik kucing he he he....oh yea, ni menu lunch aku..rm3 kat cafe kkm...

  • akhirnye 4 bradik sudah ditemukan...jejak kasih gituw.....


tu sajork...al tamaattttttt.....






** selamat hari wesak day kawan2....yeay! cuti boleh kuak lentang kat umah hehehehe...aku dah plan nak pi salon..dah book dari ari senin nak pi buat rambut.....rambut aku dah messy sgt2....






29 celoteh sahabat

mia tu kemain melentok tu...dayyan tu tengah berangan ker...
semangat nengok dierang ni makan nasik lemak...mija tu sama la dengan uwais makner kena perabihkan nasik huhu last2 maknyer kembang...

suker nengok lieya kurus murus gitu...lawo

May 23, 2013 at 9:08 AM

liuk lentok budak2 balik sekolah agama ye...letih sgt ler tu...

** selamat bercuti kak **

May 23, 2013 at 9:10 AM

oloh..cian mija tu...terlentok2 letih...aku pun plan tak mo balik kg ni..nak bt dok umah cover tido ngan anak2..ehhehe

May 23, 2013 at 9:13 AM

Selamat Bercuti Leya..Takde ke mana ke cuti sekolah ni?

May 23, 2013 at 9:14 AM

bukan main lentok kepala ye....

selamat cuti2 kak.......

May 23, 2013 at 9:19 AM

Mia gaya penat bebeno dh tu
Tp tetap menten cute :)

Suke tgk gaya mia makan..alangkah syoknya klu zakwan makan pun mcm kakak mia huhu

Selamat bercuti! Zakwan dh sebok2 tnye ni, mama cuti skool kita takde p mana mana ke?
Adeyhh!=)

May 23, 2013 at 9:28 AM

pergghhh..kemain lentok lg yg kt blkg tu ye. sian, penat sgt la tu.

lieya, bagus tul ngan mia tu ye. kuat makan. si kakak sue tu, kemain liat nak makan

May 23, 2013 at 10:04 AM

yg mengangga kat belakang tu mmg mcm anak dee si mimi tu..hahaha..

selamat bercuti lieya..aku x gi mana pun..insyaallah hujung mei baru gi ronda2 dalam malaysia je..

May 23, 2013 at 10:31 AM

Jgn kata anak-anak kalau kita pun tak driving duduk rilex di sebelah dah tu waktu petang mesti macam sedap kalau lelapkan mata.

Hello kitty dah complete!!

May 23, 2013 at 10:42 AM

RM3 aja kat kafe KKM? Nak gi kerja kat KKM Putrajaya lah...hahahahhaa..

May 23, 2013 at 11:49 AM

lia diet ke x makan nasi pun bagusnya...

May 23, 2013 at 12:49 PM

amboi...
kemain selim hah lieya skrg.. apa rahsianya??? kasi la tips? nak jugak selim.. ena dah main lebor tau.. hahah

May 23, 2013 at 1:21 PM

comel jam rama2 tu.suker!! hehe

May 23, 2013 at 2:03 PM

sian mia letih balik ngaji... tu yg lentok x sedar diri tu..hehe...
ko sama la ngan akak klu mkn ikan tinggal tulang jer.. siat2 sampai licin... hehe

May 23, 2013 at 2:21 PM

ALA KESIANNYER LETIH TUE..

May 23, 2013 at 3:37 PM

cantiknya jam rama -rama lieya

alor siannya ..kepenatan balik sklh..smpi terlentok2.

May 23, 2013 at 4:24 PM

penat sangat dah tu....
cian dier...

like i always say sis...
suka tgk anak2 u makan...
berselera...
tgk maknya makan lagi lah kot...
sampai tinggal tulang jer...
kalo tulang leh makan????? hehehehehehe

wahhhh dapat u kumpul all 4 kittys ek..
me 2 jer...
yg pepel and yg mcd tu...
bukan kumpul pun...
sapphire tu tak gheti jaga barang..
tak macam your girls...

May 23, 2013 at 4:36 PM

gambar pertama tak menahan. letih sungguh tu...

May 23, 2013 at 5:00 PM

Balik sekolah agama memang memasing sure pengsankan..kesian tgk.Part tulang ikan tu memang x menahan Lieya..sesuai dengan tagline ada restoran kat melaka tu ha IKAN BAKAR TINGGAL TULANG hihihihi

May 23, 2013 at 6:40 PM

kemain melentok anak dara ko tu ha..kesian plak aku tgk hhheee...

ko meratah ke melahap ikan tu hhhhhaaaaa...mmg menangis la kucing tgk tinggal tulang hhheeee

cantik tema rerama ko..eh aku pun ske rama :)

mia mmg npk sungguh2 makannya ;)

May 23, 2013 at 9:00 PM

Haha..terok benor si kakak yg blkg tu lentok..
Letih sguh tu maksudnya..

May 24, 2013 at 4:22 PM

nmpk penat sgt tu tidur smpai lentok2......hehehe....

May 25, 2013 at 9:47 AM

haha.. kelakar tgk pic tdo tu..smpai terlentok camtu dah..ngantuk sgt la tu... ngeh2...

rm3?? murahnya.. lieya tau tak kt sini kalo makan t/hari harga rm5 keatas.. rm5 tu air suam la.. biasa2 makan rm8 ke atas..

May 25, 2013 at 10:25 AM

Penat sungguh tu sampai melentok camtu sekali..iyelah dari pagi sampai ke petang... ciannya

May 26, 2013 at 12:50 AM

waduh....mia sampai cmtuh skali yea...penat bebenor tuh...

May 27, 2013 at 10:32 AM

Rama2 gitu...
Sempat lagi yerk tido dlm kete....
Jejak kasihler sangat...
Sellalu sebut kedai mamak terowong
Buatkan akak teringin nak gi kalau gi putrajaya...

May 28, 2013 at 5:41 AM

wah mkn tak ingat..nasib tulang tak dpt nk mkn...hhiihi..
mesti sedap lauk ni kan...^^

May 28, 2013 at 9:43 PM

kesian betul anak ko nok...mmg penat sungguh tu....

nok, ko makin kurus......aku sentapppp tgk....huwaaaaaaa...cer bagi tips sikit...

May 30, 2013 at 9:58 AM

kalau dah penat tak kira dimana...lelah
sesekali melaram dgn tema rama-rama, cantik juga lieya...

May 30, 2013 at 3:31 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy