Tuesday, May 14, 2013

no more rambut kpop!




arghhh!! mood malas nak update blog menjelma....meh layan pic seketul nie...kejadian berlaku 12 mei 2013..lepas gather2, makan2, house warming ngan potong kek mothers day kat umah sham (tu nanti aku up satu entry) kami pi bawak dayyan potong rambut sat....no more rambut kpop kali nih hehehehe


kalo tanye dayyan nak rambut camne ....die jawab "ambut momen" haahahah...rambut otomen kate kooo....dik, otomen xde rambut...otomen ade tanduk jek laa hahahaahah







37 celoteh sahabat

makna dayyan rambut ototmen tu, dia nak botak n licin kot rambut tu...hihihiiiii

May 14, 2013 at 9:01 AM

hehe...muka dayyan nampak cuak..

May 14, 2013 at 9:03 AM

mana gmbr selepas potong rambut ni???

k pnh bwk darwisy ptong rmbut kt kedai.rmbut dia jnis ikal kerinting2 kt hujung..mama gunting sendiri je..tringin gak nk bt rambut jantan sekali..HAHA

May 14, 2013 at 9:04 AM

hadif pun potong rambut sabtu lepas

May 14, 2013 at 9:25 AM

haha nak rambut otomen ke? Mana gambar selepas potong lieya?

May 14, 2013 at 9:26 AM

haaahhh??? nak rambut otomen? fengsang zahirah tengok abg dayyan nanti.. hehe

May 14, 2013 at 9:35 AM

hahahah nak rambut otomen.. kelakar laa dayyan nie.. Baik tul dia..yer.. duk diam je..kena potong rambut.. :)

May 14, 2013 at 9:46 AM

Mana gmbr selepas?
Alaaaa rambut cemana cemane pun
Dayyan tetap ensom! ;)

May 14, 2013 at 9:56 AM

dayyan boleh geng dgn abg harraz
hehe abg harraz tiap kali nak potong rambut rekues nak mcm rambut mebius!
haihh konpius mak dia nih..otomen di jadikan idola T_____T

May 14, 2013 at 10:05 AM

mana pic lepas potong? mesti handsome ni..

May 14, 2013 at 10:19 AM

hihihi~alamak...no more rambut kpop la dayyan...hihihi~menanti rambut terbaru dayyan...

May 14, 2013 at 10:46 AM

kalau camtu kena wat rambut cacak....mcm otomen.

May 14, 2013 at 10:46 AM

redha jelah ek dayyan, nk wat camne bt masa nih kene ikut ckp mama lah, dia yg sebenarnyer yg minat stail rambut gitu gini tp dayyan gk jd mangsa heheheh...
apa2 pun hasilnyer msti ensem

May 14, 2013 at 10:55 AM

demi ibu anak mengorbankan rambut hahahahhahaah...

takpe dayyan....
kalo buat rambut momen pun mesti hensem...
kalah ori momen tau....

mana pics after sis...

May 14, 2013 at 11:49 AM

Lieya tak tunjuk rambut dah siapnya.
Siap pancing tengok laptop lagi.
Kira Dayyan baik ok dia tak adalah masam...

May 14, 2013 at 12:24 PM

otomen ko dayyan.... ko ni dayyan otomenjer yerk...
rasa cam barujer dia berkpopnyer...

May 14, 2013 at 12:26 PM

rambut otomen?????...hahahah...nak rambut otomen kene botakkan la jawabnya....hehhehe

May 14, 2013 at 12:34 PM

hee...ambut momen yee..

May 14, 2013 at 12:49 PM

peminat otomen gak dayyan nih..sama cam anak kak..

May 14, 2013 at 12:52 PM

muka cuak tapi tetap comel hehe

May 14, 2013 at 12:54 PM

irfan rasanya baru 2x gunting rmbut..tp gunting rambut kt kawan Baba dia je..tk pernah gunting kt kedai..

sbb nk repair sket2 je..rmbut irfan tu tk lebat mcm rmbut dayyan, huhu...

May 14, 2013 at 12:55 PM

sama la macam abang uwais suka beno ngan otomen time beso2 dayyan tu...klakar la dayyan ni rambut pun nak macam otomen yer...

May 14, 2013 at 1:03 PM

teringat kat hero2 akak lieya, masa mereka kecil dan belum sekolah macam-macam fesyen papa buatkan...akak suka sebab smart dan verstail...

dengan muka dayyan yang comel ni lieya macam-macam fesyen sesuai...

May 14, 2013 at 1:48 PM

Demand nak rambut otomen...suwitt jerk.

May 14, 2013 at 1:56 PM

hahahha... rambut momen yg kiut tu!!

May 14, 2013 at 2:07 PM

Kik kik...rambut momen dayyan yg cute..:)

May 14, 2013 at 2:57 PM

ahhaha x menahan
ambut momen ahahhaa
dayyan .. dayyan ..
dah besar macam mana agaknyee kkee ;)

May 14, 2013 at 3:02 PM

potong mcm manastyle rambut pun mantain comel aje !

May 14, 2013 at 3:29 PM

hahhaha..gelak unty tau..dayyan nak rambut mcm otomen..

otomen takde rambut. :)

May 14, 2013 at 3:53 PM

wahhhaaaaaaa..ada ek rambut otomen :)

eh tak saba ok nk tgk rambut momen tu :)..comeiiii gak fesyen camna pun..

May 14, 2013 at 3:54 PM

hencem ok dayyan rmbut k pop... now fashion apa plk poms

mmg momen addicted tul dak dayyan nih smpai rambut pon nak rambut momen

May 14, 2013 at 3:57 PM

sila tepek gambar style rambot baru dayyan! haha

May 14, 2013 at 4:00 PM

hehe..
anak saya semua upin ipin haih..
seb bek x mintak style ramboot depa..:P

May 14, 2013 at 4:28 PM

Mana hasil style baru?

May 14, 2013 at 5:15 PM

Besok dia mintak rambut kaler blonde?
Pening..haha

May 14, 2013 at 6:33 PM

Apa kesudahan rambut dayyan ni kak? Hehe. Ala.. Takda kpop dah.. Takda la awek nak follow naik BMW dia.. Haha

May 14, 2013 at 11:07 PM

bagus dayyan. dok diam je

May 16, 2013 at 3:53 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy