Wednesday, May 8, 2013

wordless wednesday ~ nak kene fire?


WW ~ jgn malas2...kang otomen dayyan fire kang ...tengok tahap fokus nak mengfire saye nie...leh hangus laa vontot kalo kene sedas.....



salah satu baju mase dayyan baby yg aku asek lupe nak asingkan...sampai kesudah asek pakai jek, mak pak ko pun asal boleh hahaha...tu pasal terjadinye kejadian perut tekeluar melambak dari baju tu hahaahahahahaha





** adoiyai masih panas isu2 PRU di wall2 FB....mabuk mak dik non oiiiiii!!








37 celoteh sahabat

akk mcm fiza lah.. baju kalo tk asingkan mmg sampai sudah duk opakai wp perut dh terbonjol kuar seluar pon senteng

May 8, 2013 at 9:09 AM

mcm atie jgk kak...hari tue fizri masih pakai lagi baju umur 2 tahun...walaupun dah senteng...tapi biler pakai...nampak body berketul2 ha...hehehehhehe

May 8, 2013 at 9:21 AM

ohhh comel!

May 8, 2013 at 9:25 AM

otomen boroi. hehehehe

tapi ttp comeyyyyy

May 8, 2013 at 9:27 AM

huhu..sama lah..selalu terlupa nak asingkan baju tuh..mmg makai jerk lah..

May 8, 2013 at 9:29 AM

Fokus! Fokus!
Takut kang tersalah fire plak haha!

May 8, 2013 at 9:30 AM

wow!rayyan u look very sexy laaa...hihihi~
hamboi...x beragak nyer nak fire org je keje nyer...hihihi~muncung sangat mahal tuh...like u la kak...hihihi~

May 8, 2013 at 9:32 AM

perut seksiiiiii....
hahahha.. gila kiut mulut muncung2 nk fire!
ahad ni compare muncung sapa panjang lg. hazry pun asyik monconggggg je.

May 8, 2013 at 9:33 AM

otoman junior sedang menunjukkan kuasa.....

May 8, 2013 at 9:34 AM

alahai..mmg fokus betul yer dia nak fire....hahaha..comel

May 8, 2013 at 9:37 AM

Hehe..Kuat betul pengaruh ultraman ni. Fire dayyan balik.

May 8, 2013 at 9:41 AM

ni possing depan tv ke depan cermin ni...hehhehe..

May 8, 2013 at 9:53 AM

alaa samo la cam aku pong...bj mayah kemain bertimbun...sbb x asingkn lg bj ms bb die...pasrtu men sarung jek kn
alaa nk pki kt umh pong xdek spe nmpk...kah3...dasarrrrrr

May 8, 2013 at 9:57 AM

otomen..saya malaslah mau kilija..cuti manyak lama..otomen jangan fire saya ye..huhuhu..

May 8, 2013 at 10:01 AM

lepas ni kena berhati-hati lieya, silap sikit kena fire dengan otomen cilik ni...

samalah dengan akak lieya, kekadang lupa umur anak dengan baju dah berbeza...terpakai juga

May 8, 2013 at 10:48 AM

fokus betul tu nak fire ye dayyan... kat mana sampai tu..

May 8, 2013 at 10:50 AM

Tak kisahlah Lieya... Dayyan ini pakai apa pun nampak comel aje. Tengoklah tu, dlm kepala dia banyak fikir walau ala-ala otomen dia :)

May 8, 2013 at 10:50 AM

Hehehe...comei aksi otomen dayyan...penuh fokus nak fire !

May 8, 2013 at 11:08 AM

perot terkeluar pon takpe..otomen tak kisah..hihi
dok fire tu,jangan terbako umah dah la ye..

May 8, 2013 at 11:15 AM

nahas kalau kene fire Dayyan tu....rasanya 7h7m xbangun..hihihiiii

May 8, 2013 at 11:40 AM

hahha, ultraman ni nampak ganas-comel! ;-)

May 8, 2013 at 11:58 AM

comey dayyan ni,...

May 8, 2013 at 12:01 PM

abisla sume resaksa kt umah tu ek kene fire... baju2 tido aiyan pun banyak yg dh nampak perut n senteng abis sedap pakai lak...

May 8, 2013 at 12:05 PM

hahahhaa..anak saya si Zayyan pun sama aja pesen nya...umur dah masuk 2 tahun bulan May ni...tapi selamba aja pakaikan baju utk umur 6 bulan tu....hahaha

May 8, 2013 at 12:41 PM

ultraman dayyan yang cekci shangat2 nampak perut lagi tu....sejak berultraman kuat no fire orang yer....

May 8, 2013 at 12:43 PM

serius tgk pic otomen dayyan KA terus gelak ! u made my day dayyan!

May 8, 2013 at 12:45 PM

fire doia ottomen dayyan!! fire dia!!!

May 8, 2013 at 1:11 PM

alamak nampak sudah perut dia, nak fire auntie yerk..... anak2 akak dah besarni lak ada baju kesayangan... dan kalau nak simpan mesti tak bagi.. nak gak pakai lagi katanya..
psssss:::: sampai bileler nak aman fb kitakan..

May 8, 2013 at 2:08 PM

ahahah tulah .. x menahan tgk keseksian dayyan melalui peyut yg ditayangkan ! muahahhaha

May 8, 2013 at 2:54 PM

Penuh perasaan Dayyan nk fire tu..sm la ngn sy pon..still x asingkn bj yg kecik2..da seluar time bb dulu pon nureen still pkai lg..

Haizz! Jemu mak msuk fb gak..x bkesudahan haa...:)

May 8, 2013 at 5:41 PM

awwwwwwwwwwwwwwww... atomen dayyan datang! hihi..,esti dayyan sgt suka atomen ni..lya perasan, tiap kali tgk ipad, mesti ada sokmo atomen kiri kanan pad tu.. hehe

May 8, 2013 at 7:23 PM

siap sedia otomen nk fire tu...hihi..

May 8, 2013 at 10:46 PM

ehehehehe..

fire sajek yeh... siaplah sape2 yg ada dekat2 tu.. hihih..

a'a kalo tak asing memg pakai walaupun dah mcm barut nangka.. ahahha.. cakap utk diri sendiri

May 9, 2013 at 9:48 AM

ceksi dayyan..tersembul peyut..
kty isu2 politik tak pandai nak buat status..tgk ,baca..diam je .

May 9, 2013 at 10:43 AM

meriah sungguh citer pasal mengundi ko lieya..meriah dgn makanan aku tgk hhhaaaa...

begitulah bila sekali sekala balik kg kan :)

amboiii bukan main dayyan mengfire org..pandai plak dia buat action gitu hhhheeeee...

biasalah lieya..besok2 reda lah pasal PRU di fb tu..nnt pasal puasa pastu pasal raya..just follow the flow aje lah hhhheeee

May 9, 2013 at 11:09 AM

Apalah otoman boroi fire

May 10, 2013 at 2:21 PM

yunk.. nak resepi pengatu sagu tu..? heee

May 11, 2013 at 1:13 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy