Friday, October 17, 2008

Banner Raya


mase mule2 sampai kg johor (balik raye ari tu)...terkejut katak lieya tgk ade banner raye depan umah....ececeh cam umah YB plak kui kui kui kui.....ni adik lieya laa punye keje...bab2 design cenggini die suke la...dah name pun budak art & design kan....he he he he.... jom laa kite tgk anak2 dare ku berposing....

nie posing senyum gedixs

nie plak posing ala2 kaciwa patah hati


nie plak posing ala2 model iklan ubat gigi

nie plak posing ala2 bajet comel...

iyah! iyah! tangan tak sampai

itu sajo lorr buat kali nie....he he he he

16 celoteh sahabat

cewah2...siap ada banner raya lg kat kg ko...meriah gituww!!!!suke tgk gambo mia yg jadi model iklan gigi tu...nampak dia mcm dah besor sgt...lieya buat besday bash 9/11 kat dapur mas erk?x bgtau eija pun...nie pun aku tahu dr fielya...huhuhuhu...nak terbang g mana lieya?cuti2 malaysia erk...bestnyer!!!!

October 17, 2008 at 8:05 AM

siap banner lagi tuh...bestnya..camtu le kalo dlm family ada budak art&design lieya..mcm2 dia nk wat.tp best...hehehe

October 17, 2008 at 8:30 AM

family aku adek badek semua 'keras' tangan. so, berangan je la nk ada banner camni kat kg. paling happening bapak aku buat time raya pun tempah card raya family... kira dh happening gila aa time tu... bangga sey hantaq card raya custom design.
padahal mamat kedai print tu yg design letak nama2 kami je..
hahhaha

aku suka senyum gediks mia tu....

October 17, 2008 at 9:04 AM

tulah...den poi umah ko pun den terkojut tau lieya
ingat salah umah ke apa...
kot2 ayah ko dah jadi YB simpang ke....
rupa2nya hasil tangan si leo tu....bertuah ler pak latiff erk...

wah....next year mia boleh amik contract lg jadi model banner umah atuk yo....

re : insya allah..masuk diary mmg ler masuk lieya...tp tak tahu ler masuk ker tak ngan diary si hemlin tu....laki aku tu busy memanjang ngan kebun dia....ko gi cuti2 kemana lieya....?

October 17, 2008 at 9:39 AM

wah...
macam rumah menteri ada open house pula...
takpe...sekarang letak banner bukan lagi milik orang besar...
rakyat pun boleh...

October 17, 2008 at 9:53 AM

wow..siap banner bagai..lawa n meriah..betoi lieya cam rumah Y.B gitu..hihi
yang paling aku suka gambo bajet comel tu..mmg comey banget :D

October 17, 2008 at 10:00 AM

rumah pak latiff ibrahim ada banner?? cayalah.. tapi kenapa haritu kak mimi tak perasan??? yang perasan ada tanda nama jer...

mana mija?? apasal mia posing sorang2?? tak aci tau... mia, auntie suka senyum gediks mu itu :)

October 17, 2008 at 10:07 AM

amboi..siap ade banner raya lagi...meriah betul raya lieya ye

October 17, 2008 at 10:29 AM

waa..bestnye Lieya..katumah parents siap ade banner ek..ingat kat entrance kampung je selalu ade mende ni...bernas gak idea ni hehehe

October 17, 2008 at 12:49 PM

bposing bajet ala comel tu, memang comel punnnn..geramnyer tengok mia sengih2 cam tu...
memang happening tulumah ader banner ni lieya..posmen pon tak yah susah2 nak baca alamat2..
lieya, birthday mia mija tak nak buat banner ker??

October 17, 2008 at 4:04 PM

mak aih lieya, sah lah aih, meriah tahun raya ni mu..siap banner kan...tapi best lah..terasa sesangat keriangan raya tu..sekampung tahu tu umah kita..hehehehehehe

October 17, 2008 at 5:52 PM

Lieya...cam umah YB nih.....
ada gaya ada class!!!!!!!!!!!!!!
hehhehehhehe

October 18, 2008 at 3:18 AM

hehe..mmg mcm umah YB la plak kan ade banner bagai ni..ala, tak kisah la tu YB ke sape ke kan, suke ati kite la nk letak banner huhu~ cantik banner tu..

cute je si mia senyum gediks camtu..

October 18, 2008 at 7:26 PM

eiihhh...lieya ni anak latif ibrahim pnyanyi tu ke?

memang meriah ...siap ada banner lagi
mesti ramai serbu umah....

October 19, 2008 at 12:33 AM

beestt kaann ada adik yang kreatip nii...adik aza pun art & design gak.....dia jerlah satu-satu nya dalam family yg kreatip...yg lain semua bak kata hirda "keras tangan"...hahahhaha...paling suka tengok model banner tuu...geediikksss :D

October 19, 2008 at 2:47 PM
Robert

The dude is absolutely right, and there is no question.
dermal piercings | cottage rentals | computer voice generator

November 24, 2011 at 2:56 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy