Thursday, October 30, 2008

Budak2 Jaman Sekarang








tgk arr...bukan setakat bapaknye ajek yg dok mengadap bendealah ni...anaknye pun same dah ikut.....leka si mia mengadap...sampai terkangkang....lagi best...siap berebut ngan papanye lagi keh keh keh keh .....nasib korang le anak beranak mama takmo campur......yg lieya pelik tu....terra gak mia main game...


18 celoteh sahabat

hehehe...celik IT sggh budak2 la ni.. otak derang cepat tangkap sekali ajar je dah pandai..

lieya..aku dah tau mana letaknya kafe dapurmas itu..hiks.. smlm kebetulan budak opis bw aku mkn kt sana... sedappppppppppppppppp

October 30, 2008 at 8:46 AM

budak2 zaman skrang mmg advance...kecik2 dah pandai main game2 ni semua..

October 30, 2008 at 8:53 AM

aKak caKAp kat MiA klo nak bg skill tUh lagi poWer meh menuntUt ngaN aUnty sHa yaNg cuTe niH..hekhekhek

October 30, 2008 at 9:08 AM

kalau mia ngadap hari2, conpem dia lagi handal lagi dari papa dia.. hehehe.. sian mija nak pinjam pun, kakak dia buat dunno jer.. :)

October 30, 2008 at 9:29 AM

budak sekarang budak IT...kecil-kecil dah main PC, laptop, hp, PSP...

October 30, 2008 at 9:29 AM

tu dia....mmg advanced sungguh budak2 skg..kadang2 depa lagi pandai dari kita kan lieya...hehehe.xberebut ke mia dan mija tuh?

October 30, 2008 at 9:34 AM

pandainya..main psp..
salam kenai..

October 30, 2008 at 9:37 AM

Ya la kak bebudak zaman skang ni... sumer nyer cepat & senang dpt menda... kiter lu... hmm.. susah tul....
suka tgk anak dara akak tuh... cam pandai giler jer action nyer,....
so comei

October 30, 2008 at 9:57 AM

pasni papa kena belikan la sorang satu, kalo idak satgi papanyer tgk jek la anak dara mu itew main PSP..yg kaler pink sure comey utk anak2 ko lieya.

October 30, 2008 at 10:17 AM

pandainyer dia main PSP..sapa ajar nie...nasib baik xberut lieya klo x knp beli untuk adiknyer

October 30, 2008 at 11:33 AM

nak buat lagu mana lieya demi anak papa kena lah compromi... tp rasanya mia cam x leh compromi ngan mija jer..hehehe... x rebut dua badik tu xper... time rebut gusti..wrestlingtu yg takots...bukan takota aper ..takots tercampak berderai psp tu... maka mama dia pun uwaaaaaaaaaaa dah la beli tuk pesent beday papa....

October 30, 2008 at 11:45 AM

re-lieya,

akak ni kan mmg gagal tullah nak ajar anak mkn sendiri. sampai skang pun danish tu mkn bersuap tau... tatau napa.. malas ..letih camna pun akak suap...tu yg danish tu failed kalo mkn pakai tgn... kalo p umah org malu wooo kena minta sudu...
g satu akak x reti nak mkn sesama.. sambil suap anak..suap mak skali...& sebaliknya...w/pun lauk sama...
~aku yg gagal...huhu~

October 30, 2008 at 12:05 PM

Elok jugak didedahkan ngan IT cam ni
Esok besor boleh jadi Programmer Lieya
Mia ngan Mija tak gaduh ngan PSP papa ni(hehehehe)

October 30, 2008 at 12:07 PM

tu sebab aku x mo beli PSP kat shahnun. satgi anak-beranak bergaduh dok berebut benda alah ni... hehehe...

budak2 memang terer bab2 main benda2 ni... hardy tu pun main gameboy..dia tau tekan button jln & lompat je.. dpt gk pts...LOL.

ps: mija x berminat nk main gak ke lieya?

October 30, 2008 at 12:22 PM

budak2 zaman skrg mmg cerdik pandai.. celik IT...silap2 nanti mia lg pandai main game dr papanya....

October 30, 2008 at 11:30 PM

bebudak jaman la ni
kita pon..bukan takat x penah jumpa dulu-dulu
la ni pon...aku x penah lagi jumpa menatang PSP nih
d samping x berminat sama...dah tua bangka maaar !!

October 30, 2008 at 11:39 PM

salam...amboi bukan main lagi mia main psp....papa dia kena mengalahlah nampaknya...hehehe

November 6, 2008 at 9:41 AM
Blaise

Thanks for this article, pretty helpful piece of writing.
Toronto homes | Beaver Creek homes | hurricane preparedness checklist

November 24, 2011 at 12:26 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy