Monday, October 20, 2008

Coti2 Malaysia

yihaaaa!!!! aribaa!!! aribaa!!!......

mase korang dok bace entry nie...lieya dah pun berade di Pulau Pinangkire cuti2 malaysia ler kononnyer......kebetulan mmg tahun ni lieya plan nak ke Penang.....kerane nak sangat gi Penang ni, laki den sanggup buat kursus tahun ni kat Penang he he he tu pasal aku pun mengelitis nak ikut...sanggup amik cuti 3 hari (khamis baru masuk keje)he he he nasib baik bos lieya jenis okey..sains jek borang cuti aku....(yele baki cuti byk lagi ade lagi 14 hari lagi tuk tahun ni) lieya pun tak tau laa nape nak sangat ke Penang....tapi yg pasti sebab utamanye nak sangat pekena bende2 ni :

(1) nasi kandar

(2) rojak pasembur

(3) jeruk-jeruk

dan yang paling penting dan menjadi tujuan utama daku ke Penang ialah tuk shopping.....jeng jeng jeng...........

baju punjabi!!!!!!!!! ari tu hubby lieya beli kat penang memang berbaloi compare kat sini....kalo kat jln masjid india punye berkire sikit...ye la kan baju punjabi ni biasenye jual yg lengan pendek...so kalo lieya beli kene laa mintak org kedai alter kasi lengan panjang.....kalo kat jalan masjid india...die akan charge kite n tolak selendang sekali....tapi kalo kat penang, dieorg boleh alter siap tak tolak selendang pun...tambah duit pun dalam rm20 lagi jek...so okey le kan....lagi pun kat penang lagi cantik2 baju n selendangnyer.....hi hi hi bertambahle koleksi baju punjabi wat gi opis he he he he

** sowi le gambar kecit2 sebab aku copy dari tenet jek he eh he he...tunggu mak balik dari Penang yeak...nanti mak buat entry Jalan-Jalan Cari Makan di Pulau Pinang (maria tunku sabri pun makan hati tgk entry aku nanti he he he)

13 celoteh sahabat

oooo...ke penang ghupanyaaa diaaa :)...kampung nenek den kat penang tuuu...tapi sebelah sini laahh...dah lama tak ke pulau...rindu gak dgn penang :(...balik cepat2 buat entry penang taauuu :)

October 20, 2008 at 8:17 AM

g penang rupenyer ko....nie dah tahap geletisss nak g penang lor punyer pasal...eija plak plan nak terbang ke sabah...dah alang2 berjalan..so baik g jauh2 kan....

October 20, 2008 at 8:23 AM

selamat berlibur buk lieya.. hehehe (libur = cuti)

tahun ni kita serupa la lieya.. akak pun pergi penang gak bulan 7 haritu.. tapi tak sempat sangat berjalan..

lieya duduk hotel mana? kat batu feringgi ker??

tak tahan tengok nasi kandar, rojak pasembur tu.. terliur plak pepagi buta ni..

kau ni lieya tak abis2 dengan baju punjabi, mentang2 dah selim melim + tinggi, memang sesuai la beli baju punjabi ni.. errkk boleh pakai baju punjabi + seluar gi opis ker lieya?? kat opis akak tak boleh... la

ok tak sabar nak tengok baju punjabimu itu.. pasti mengancam2 kan?? nak beli berapa helai??

October 20, 2008 at 8:30 AM

kellassss... nk bershopping naju punjabi...

lieya, jgn lupa shopping kay night market kat batu ferigghi tau...
fave place kami tau... :)

October 20, 2008 at 9:10 AM

syioknya bercuti ke penang...saya pun dah lama tak ke penang...
ada pergi jumpa norsham?
cepat cepat tayang baju punjabi ya...

October 20, 2008 at 9:26 AM

setuju Hirda, night market Batu Feringghi mmg bestt..
Lieya aku sgtlah jeles bila baca yg cuti ko ada lagi 14 hari...huhu.
Selamat bercoti-coti Penang..

October 20, 2008 at 9:31 AM

wah2...shopping jgn x shooping tau...

October 20, 2008 at 1:42 PM

cepatlah balik lieya..tak sabor kak iena nak tengok hasil rembatan ko kat penang tu..
jeles tau ni...

October 20, 2008 at 1:54 PM

lieya await hang xbagitau awal.klu x leh jumpa aku nie ha....leh aku bawa ko pusing 1 penang.... rugi betul...

October 20, 2008 at 5:29 PM

waduh patut cuti panjang erk LIeya
rupanya gi penang ke? hehehhee
mana jeruk jajan...paste ler gambor

October 20, 2008 at 7:25 PM

aduh..terasa2 lak kat mulut aku ni pasembor tu lieya oiiiiii...gigil teringin sgt ni..:)

kau minat pakai baju punjabi ye lieya? ye lah kan..harapkan baju seluar gitu je la yg kita leh bawak masuk opis kan..

October 20, 2008 at 9:36 PM

Kenapa tak boleh COPY .... Ada kerja sekolah ni ........ PLEASE bolahlah COPY ..

June 12, 2009 at 8:14 AM
Stewart

Quite helpful data, lots of thanks for your article.
foods with calcium | repurposed furniture | hand stamped jewelry

November 22, 2011 at 6:36 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy