Friday, December 11, 2009

geram ke tak geram kalo camni....

geram ke tak geram kalo time kite nak tgk tv ...tv kene kongker ngan anak2..... tv ade dua pun susah.... haaa tgk leee...yg kat dlm bilik si kakak dah kongker, nak tgk cd tom & jerry ngan cd lagu2 die....




kemain melanguk hah!!...




tv yg kat hall pulak si adik dah kongker...terkedang haa tgk astro ceria.... bile aku ckp " dah la jaja, mama nak tgk berita jap...jap lagi laa tgk katun tak pun gi laa tgk ngan akak dlm bilik tu"


die jawab camni hah kat aku
*
*
*
*
*
*
V


siap relaks camni hah




buat dek jek bile aku mintak kali ke2...siap silang kaki plak...ces!! takkasi dah laa, aku online notebook....layan FB lagi bagussssssssssssssssss......


jom layan video kami mase dlm keter.... mija ajar camne eja ayam....he he he
takleh pakai budak ni mengeja..... hentam semborono jek....elok lagi mia yg eja, die dah pandai eja ayam.....mmg kene masuk sekolah mija nie....

video

wukey!!...selamat berhujung minggu semua!!

26 celoteh sahabat

hahahaha..mcm2 peelkan... lawak2..dah dpt lobang hidung ko lieya...keh keh keh keh

aku mujurlah maryam jenis x reti layan kartun...so aku bleh senang hati tgk channel 701/702/703... yg ayah dia dok layan discovery channel...


klu maryam minta tgk vcd dia km pasang kt portable dvd player je..senang... bleh usung sana-sini..

December 11, 2009 at 9:13 AM

Hahhhaaa.sama la lieya oii akak ni ada 2 tv pun takde maknenya akak merasa tengok tv..tension oo bil astro bulan2 bayar tapi nak tengok cite kita nak tengok tak dapet..hampeh je..hi..hi..dah la dalam keta pun memanjang tengok cartoon kan..aiisss budak2 la katakan

December 11, 2009 at 9:27 AM

hahaha...comel yg kat part 'ha..macam tu'..'betol,betol,betol'..=)

December 11, 2009 at 9:50 AM

AYOOO...budak2 nie mmg camnie...skg aqil pon dah pandai layan kartun jek...sampe nak tgk citer lain pon dah x leh...

December 11, 2009 at 9:57 AM

Aqilah memang keje dia dok layan tom n jery...ben-10...mickey mouse.. tuh jekla... sampai rasa nak muntah tengok citer tu seme... cd tom n jery dah berlambak beli... tapi stil tak puas2 tengok... tv dalam bilik tu memang cop mohor tv dia jekla.. mang tak de peluang langsung nak bukak citer lain...huhuhu..

December 11, 2009 at 10:13 AM

biasalah kak dekat umah ni remote control tv ada 5 sebab diorang selalu sorokkan remote tak nak bagi tukar chanel lagi terukkan hahaha

December 11, 2009 at 10:20 AM

Bukan kau je! aku pon sama wei! aku selesa tgk tv bila kul 10 ke atas kje sbb ms tu anak2 aku dh tido. huhuhuhu..naseb!

December 11, 2009 at 11:00 AM

huw33.. senasib la nampaknyer kite ni lieya.. anak2 ena pun camtu.. x kasi cannn kat kite pong..

December 11, 2009 at 11:23 AM

lieya..sbb tu dee x amik pakej cartoon network ni..tp kalo astro ceria tu dee ckp ngan mimi..ada ulang..n also..dee nk lari rumah sbb x dpt tgk tv..baru mimi bg tgk..tp rungut2 tu..hihihi..fifi still kecik..dia buat derk je..hehehe..

December 11, 2009 at 11:26 AM

sama la kita lieya..berrebut tv ngan si irfan ni..nak tgk channel 613 je 24 jam...mlm je baru dapat tgk tv..tu pun jenuh memujuk nye

December 11, 2009 at 11:51 AM

betul2 lieya..serupalah anak2 kite..tv satu kene take turn je hehe..

December 11, 2009 at 1:14 PM

huhu mmg ler..derang ni kalo kasi pegang remote tv abis! siap sorok tuh...tensen2 hahaha

December 11, 2009 at 2:44 PM

huahuahua...samola kita...nk tak kasi kang bising lak...kasi kita lak yg boring...
sampai mie ckp tkr masukkn dvd kt bilik..tp nti dia tgk sorang2 susah lak...

December 11, 2009 at 3:08 PM

lobang idung yg kak lieya dapat....keh...keh...

kene beli lagi satu tv nmpk gayenyer....hehehhe

December 11, 2009 at 3:21 PM

betul betul ! dah ada 2 tv kat umah pun belum tentu mak paknye dapat tengokk.. saborr je laa... kui kui kui!

December 11, 2009 at 7:15 PM

hahaha.. lawak tol lah.. dah ada 2 tv pun still takleh nk tgk.. gamaknye ko kena beli satu lg tv then letak kt bilik tido ko lieya.. hehe

December 11, 2009 at 9:47 PM

hahahaha..
maknanya kena beli 3rd tv le pulak ko....

aku dpt imagine camna derang buat 'dekkk' je bila ko mintak kan?
sebijik cam hardy... buat muka x paham je...sabor je la aku...

December 12, 2009 at 9:41 AM

samalah anak saya leieya kartun je kejenya...smpai bergaduh2 ngan sy tau rebut tv..kdg2 abah dia pun join gaduh tgk tv sbb nk tgk bola...kalu sy nk tgk tv lg satu pun xcantik channelnya sbb xde astro kan..apelah nasib diri ku ini..he he he

December 12, 2009 at 12:00 PM

mcm2 peel la budak2 ni.. plg comey dia tunjuk lobang idung.. hahaha.. sgt comey ngan muka selamba..

kite nasib baik zahirul xde nak layan katun sgt.. boleh gak layan tgk tv.. tunggu la bile nak besau sket..

December 13, 2009 at 8:35 AM

hahaha..bole tahan nakal ye mija nih..

haa..tv kt rumah aku pun sama, dah kena conquor dgn budak kecit..kami ngadap kartun je la..aku pun layan internet lagi beshhh..

December 14, 2009 at 10:37 AM

alahai... comel je dua badik tuh ek lieya... hahhahaha
sian ko ngn laki ko... hahhahha
nampak nyer ko kene tambah lg 1 tv nih lieya oi...

hehehhehe....

December 14, 2009 at 12:25 PM

amboi2 macam mem besar masing2 yer.. ngongker tb.. sian papa dan mama nak tengok biter terkini hiburan sensasi tau..

nampaknya mama kena beli tb baru ler.. hehehehhe..

kekdang geram kan, kat rumah pun depa kongker tb, dalam keta pun depa kongker tb gak.. letih nak layan.. hehehe

December 14, 2009 at 3:01 PM

hahaha...sabor jer la ko lieya..tv da ada dua pon still mak bapak terpinggir gak lg... aku dlu pon cam2 gak...echa layan dvd katun kt dlm bilik...kitorang laki bini layan tv kt hall... tp xleh jadi sbb echa smpai xnk tido dok layan dvd je ko.. smpai da kul 1 pagi xmo tido...aku plak yg naik hantu.. so tv lama bg kt pkcik cooi.. dvd player aku sorokkan.. puas ati kitorang...pdn muka echa...hahahhaha..kejam..kejam...

December 14, 2009 at 3:05 PM

pasal tu lah akak mmg jarang bebeno tgk tv lieya...kih3x....
mmg gitulah peel bdk2 nie....

kekadang tu kalo dah tingin sgt nk tgk tv, awal2 akak dh warning bgtau kt yusry,farah n cik abg, mlm nie ibu nk tgk citer ibu kol 9 mlm...jgn ada sape2 kacau...kekeke....time tu baru lah depa bg chance kt ibu depa layan tv...keh3x...sabo jelah...

December 14, 2009 at 6:04 PM

bebudak mcm gitu la...
lawak btl la mija ni....siap tunjuk lubang idong lg...hahah...nampaknya lieya kena beli tv sebijik lg...

December 14, 2009 at 10:05 PM

asal comot tuhh...

December 14, 2009 at 11:01 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy