Thursday, January 21, 2010

amboi ko....macam BOS!!!

amboi...amboi.... mcm BOS BESAR...... kemain lagi dok dlm keter silang2 kaki....kemain tinggi plak tu silang kaki....heheehehehehe....







kemain lagi kan budak bertuah nieh




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

V


ni BOS BESARNYE!!!..... si notty mia.....



kemain ko baring silang2 kaki yeak.....



dah lame tak tepek video budak2 ni kan....meh la layan video budak2 ni melalak2....mase ni nak anta mak teh balik ke Nilai....melalak sakan tak mo mak teh balik.....he he he...takpe2, mak teh tak lama lagi dok putrajaya....insyaallah kalo ade rezeki die interview Jururawat U29 kat SPA ari tu...ade laa rezeki dok putrajaya.....amin





video




20 celoteh sahabat

insyaallah dah besar nanti mia dgn mija jadi bos yer..sekarang berangan jer dulu..hehe..
hope adik lieya dapat tukar ke putrajaya...dua badek tu mesti suka giler dgn makciknya..hehe

January 21, 2010 at 10:24 AM

mia nak jd mem beso ni...
bagus2..

January 21, 2010 at 10:35 AM

he he he..cute jer kakinya bersilang yer..mmg mcm bos...

kalulah mak teh dia dok putrajaya..mamanya mesti akan ketepi..makcik kesygn katakan...gud luck utk adik lieya

January 21, 2010 at 10:47 AM

insyaallah nnt da besar jd bos yer mia.. ikut jejakk langkah papa ko tu.. wah kalo makteh dorang dok putrajaya pasni ko leh la rilek sket.. ada org nk melayan anak2 ko.. leh la ko kuar berdua2an laki bini.. mia & mija dok ngan mak teh

January 21, 2010 at 10:55 AM

ha kecik2 dah berangan jadik org besar tu...x pe la lieya bebudak..tp sayang nnti kotor kusyen baru ekekke...

January 21, 2010 at 11:13 AM

mmg dh jd mem tu lieya..mem je dok blakang2 ni..hahaha..

January 21, 2010 at 11:32 AM

comei aja kaki nya.hope besar nti jg boss ok.masa tu mcik ifa nie msti dh tua.jd tukang bancuh air la utk mia.kihkihkihkih.mampos aku di kerjakan budak nie.

January 21, 2010 at 12:18 PM

yuhuuuu ada mem barulah ngeh..ngeh..ngeh..

January 21, 2010 at 12:31 PM

huahuhauhuahuahuhauha aku sgtt suka tgokk kaki tu... sgt2 coemllll.. hahhahahhah

January 21, 2010 at 12:45 PM

ku igt kaki sapa la.. rupanya cik mia.. lawo tapak kasut.. ekekek..

January 21, 2010 at 2:12 PM

hamboi2 mem beso yek... hehehe punya tinggi letak kaki... heheheheh

re: mekasih lieya... aku nk balik kg nih esok.. hahak tp tkt bas tak beli lg
rindu kt mak aku
pastu sambil2 nk tayang kamera baru kt adik aku hahahk

January 21, 2010 at 2:30 PM

he3x.. mia nak jd bos cam ayah dier tu leiya.. dah tunjuk bakat dah tuyh!.. sib bek kasut nyer bersih.. :).. sayang nauuu kat mak teh tu yeh!.. sedih la tu nak berpisah..

January 21, 2010 at 4:03 PM

ada gaya2/tokoh tu mia jadi boss wanita. hehehe .. best tengok budak2 ni bersantai kat keta baru.. mentang2 la keta panjang, sukati nak duduk depan ke belakang ker.. syok tul.. bila la akak nak beli mpv ni. hahahahaha

kasut crocs hitam tu sama dengan emily kan.. emily rasanya dah tak muat dah.. kaki dia cepat beso, rugi dah kasut2 dia, semua sempit!

January 21, 2010 at 4:28 PM

salam..eh bc yg kat majalah tu, sape org kluang, lieya ke hubby :) hehehe insya allah masin mulut mommy, mia jadi bos besar sok!

January 21, 2010 at 9:30 PM

alahai.....sedeh lak kak dilla tegok ni lieya
sayang kat makteh erk'
namoak makteh memang sayang kat budak2....
syahdu syahdan mia mija
moga makteh cepat dapat spa tu. boleh mija mia lepas rindu

January 21, 2010 at 11:30 PM

Wah! mmg bergaya cam bos besar. insyaallah, bila besar dh keje...bolehlah jd bos besar :-).

January 22, 2010 at 8:22 AM

takpe..cita-cita nk jadik bos besar tewww.. hehe

January 22, 2010 at 9:10 AM

hehe..cam2 idea je anak2 lieya nih tau..mmg leh wat aunty gelak je..tgk aksi dorang..

January 22, 2010 at 11:58 AM

AMBOI MEM BESO...SKIT PNYE TINGGI ANGKAT KAKI TU...KEKEKE..
LAWAK LAH MIA NIE...

January 22, 2010 at 12:58 PM

keh keh keh...boss kecik boss besar


gelak aku nengok budak berdua tu nangis kemain tersedu sedan seh....cam batrice ler
balik dari nilai umah makngah dia..kemain beria nangis coz' nak bw yaya (cousin) dia balik sekali....sampai muntah2...geram aku

January 22, 2010 at 2:41 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy