Monday, January 11, 2010

budak2 jaman skrang....

jaman kite dulu main congkak, batu seremban, lompat tali, konda kondi, polis sentri.....budak2 jaman skrang?.....erm tgk ler nieh.....


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

V


ngadap PSP tak abis2.....







dulu psp ni milik papa mia/mija....lieya bagi adiah mase besdei ke 28





dulu kemaruk papanye main...skrang mia plak take over...ade 5 game dlm ni....tapi sume dah tukar ke game gegirl laaa....tiap2 tiga bulan gi tukar game.....




tgk ar....kemain muncung2 mulut main game....




kalo gi mane2...sure mia jadi hurungan...keh keh keh...

contoh cam ni laa...mase ni kat al-ikhsan alamanda....




budak2 cina ni khusyuk tgk mia main game, padahal bukan terra pun wakakakakaakk






tapi skrang dah start sekolah...lieya kawal main PSP nie...time sabtu ahad je boleh main....ari sekolah lieya sorokkan....he he he tu laa budak2 jaman skrang kan...canggih manggih!!!huhuhuhu




18 celoteh sahabat

ahak....
ko lieya, biasala jaman dulu ngn skrg mana kan sama...
kite dulu2 conkak tuh dh paling best lah

msti bangga anak dara ko tuh bile org nengok dia main game tuh....
hehehhe

bagus gk lieya ko had kan masa main tuh...

January 11, 2010 at 8:49 AM

mmg lieya budak2 skrg..kat tangan tak lenkang PSP..danish jer sy mmg xnak ajar game2 nie..sbb danish ni xboleh dicontrol..nama je dah 5 tahun tp mcm budak2 lagi..harap2 bila dah ade adik dia lebih matured sikit..skrg ni dia asyiklah tgk cartoon...xboleh dikawal gitu..masuk umah jer cartoon dicarinya..

nyesal plak ajar dia tgk kartun masa kecik2 dulu..:)

psst lieya sy malas skrg nk update, xde mood xtau nape..cite ade tp kdg2 xde pic..nnti sy update yer..tq sbb tnya nape xupdate..

January 11, 2010 at 9:34 AM

xkish la terror ke tak..yg penting dia pandai operate menda tu kan..bukan suma budak leh wat gitu

January 11, 2010 at 10:08 AM

betul tu lieya, akak pun sekarang nyorok2 kan psp tu dari farhan. kalau hujung minggu jer boleh main. takut dorang leka. dah la masuk tahun baru ni, kena la belajar balik kat sekolah tu

mia ni sama dengan farhan, tak kira tempat, asal main jer khusyuk tak pandang orang sekeliling, janji dia main tak de orang kacau. yang kelakar tu, beria2 macam la terer bebeno.. kakakaka

mia main psp, mija tak jeles ker.

January 11, 2010 at 10:21 AM

kemain lg nyer mia tu main game.. siap ader pengikut laks tu.. hik3x.. betul tu lieya kalau kite x kontrol alamaknyer mate & pale anak2 kite nie cume ader game & tv saje la kan..

January 11, 2010 at 10:29 AM

teror nya dia main...
tp takper dorang tak main selalu kan..maintain dgn pelajaran ok la tu

January 11, 2010 at 10:33 AM

budak zaman sekarang sungguh bertuah. ada psp lagik erk. zaman dulu kita hanya ada batu seremban. untung orang seremban kan (ha ha ha)

Mia dah macam celebriti....hehehe
cayalah

January 11, 2010 at 10:39 AM

betul tu lieya...budak2 zaman sekarang lagi canggih manggih.....:-)mcm2 mainan ada....untung dorang kan..

mija tak berebut ke PSP tu dgn mia?...

January 11, 2010 at 10:56 AM

comelnya..mmg ada gaya mia main..hahaha mmg nampak kusyuk...lain


bg kt aku pun blm tentu aku pandai explore psp nih..hahaha

January 11, 2010 at 11:11 AM

mmg jadik tumpuan le sbb budak beso mia tu dah cam terer main psp...alahai zamn skg lieya...bebdk dah advance skg nie...

January 11, 2010 at 11:16 AM

budak2 zaman skrg mmg lah lieya. kita dulu kt kg seronok main polis sentri etc..kalau kt bandar kawasan sgt limited pastu dengan anasir2 jahat lagi kang x psl2 kena kidnap..

January 11, 2010 at 12:03 PM

Betul tu...budak sekarang usung psp jerk..kena jugak sorok..bg main sekali sekala jerk..

January 11, 2010 at 3:32 PM

amboi, ralit tul aa die main..betul tuh mmg kene sorokkan jugak mende2 camni kan..

January 11, 2010 at 4:36 PM

Alahai budak2 zaman sekarang lieya..berubah mengikut arus peredaran masa kan..tak macam kita kecik2 dulu

January 11, 2010 at 4:51 PM

budak jaman skang mmg advance.. mana kenal dah batu seremban ape ke.. ekekek..

kemain mia, cm teror jerk... ekekek

January 11, 2010 at 8:00 PM

sekali sekala jelah main...eloklah tu....hari2 ngadap PSP....lpa nak belajar plak kang....zaman kita dulu lieya mana ada PSP nie.....

January 12, 2010 at 9:04 AM

pandainya..kalo aku awal2 dh giveup..aku bukan pandai sgt main game2 ni..hahaha..

January 12, 2010 at 11:33 AM

kita dulu mana ada menan camni ko.
kalu ada pun x mampu nya parents aku nk beli...

hardy now dok buat muka sedey bila pi jenjalan, tgk budak2 lain usung psp. pastu start le ayat dia "ady shah nk balik umah main game atomennnn" sudah. x ke haru nk kuar jln.
paling penting mia menten dgn sunglasses main psp tu.. cute!!

January 12, 2010 at 7:25 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy