Tuesday, January 19, 2010

kat opis papa plak....

jom layan citer kat opis papa mia/mija plak....kejadian ni ekceli mase ari sabtu 16hb ...... teman papa gi kemas bilik die yg dah cam tongkang pecah tu....heheheeheh....mule2 aku tak tolong pun, dok bertenet jek....last2 tolong jugak...geram tgk meja sepah2.....heheheehehh


budak 2 org ni jangan cakap laaa....sibuk usik sane...usik sini....kasi sepah....




pastu sebok nak kertas lah...pen laaa....conteng2




nampak tak lukisan org yg buruk tu....mia ckp tu gambar mama.....ces betul laaaa:16:.....




dah clear dah meja.....aku tgh gigih:14: sharp kan pensel2 tu.....




ini mcm kene upah lebih nie.....penat:10: kemas bilik yg cam tongkang pecah nie heheheeheh bos aku punye bilik pun kemas jek......ye ar, i kan PA yg berkaliber....bilik sepah jek aku bising2 ngan bos aku....seb baik bos aku ni pengemas orgnyer....he he he he




:02:peace!!! dah siap dah.....heheheeheh.....




budak 2 org ni ngaco akak2 & auntie2 yg dtg OT.....kul 11lebih
kiteorg dtg, kul 1 lebih camtu dah siap.... :21:letih mak!!


okey....jom balik:13:.....heheheeheh



:05: kdg2 dah tau nak gi mane kalo weekend....nak dok umah sesaje...mia/mija dah bising ajak jalan......hu hu hu...nak gi shopping complex ni bahaye plak....kan H1N1 gelombang ke 2 dah mule (ceh, skema laa plak) hihihihihi

24 celoteh sahabat

rajin ko lg kemas opis laki ko lieya..:)

January 19, 2010 at 3:27 PM

rajin nye lieya pegi kemas ofis husband ye..

January 19, 2010 at 3:32 PM

tp best kan lieya kdg2 gie opis org ni..plak opis laki kte...ehehehe..

ina pon kdg2 nk jenjalan jauh2, tp ble dh dok rumah mls nk kuar...klu cuti ble ptg2 ajak hubby lepak kedai, minum2 ptang...shah alam byk kedai, tp nk cari yg betol2 best kene try satu2..ehheeh

tp oklah kebanyakan sec kat s.a ni leh lagi nk lepaking...klu nk kuar kl...mse bercinta dlu je kot rajin...dh kawen sgt mls ok nk merayap...ayoooo...tertuka plak...

January 19, 2010 at 3:41 PM

rajinnya kak lieya tapi mmg betul nurul pun tak leh buat kerja kalau tempat bersepah hehehe

January 19, 2010 at 3:49 PM

wahh gigih ha mengemas bilik....chaiyok2..

January 19, 2010 at 3:56 PM

bertuah kau lieya. dpt laki berjawatan, baik.. (terasa jeles plak aku. huhuhu...)

January 19, 2010 at 4:22 PM

weh wikend nie dtg kemas umah aku plaks...bley???hahahaha...

January 19, 2010 at 4:59 PM

wah, kemas betul.. :) mia dh pndai lukis org.. hehe..

January 19, 2010 at 5:10 PM

terlebih rajin ni..meh kemas opis aku lak..hahaha..

tp mmg kan..meja kemas hati pun lapang n tenang je buat keje..huhuhu..

January 19, 2010 at 6:28 PM

isterimithali bukan takat kat rumah jek kan...kat opis pun kena tunjukkan jugak ni lieya (ahak)
kalau bos syah tengok mesti dia rasa bangga, tak ghitew lieya (ecewah)

January 19, 2010 at 7:48 PM

rajin kemas ofis huby lieya..bilik laki nieda mmg mcm tongkang pecah nak kemas dia bising x kasi..mcm2 benda ada katanya..huhu

January 19, 2010 at 8:22 PM

wahh gigih mengemas bilik....chaiyok2..

January 20, 2010 at 7:36 AM

isteri minthali...rajin tlg kemas opis asben...yelah kalu org lelaki ni kemas nya mcm xkemas..main ikut dan jer...

smpai ati mia ckp mama dia yg lukisan org buruk tu..mamanya punyalah lawa...he he he..pndai yer mia usik mamanya...

January 20, 2010 at 9:11 AM

rajinnya korang dtg opis semata2 nk kemas bilik.. kalo aku xde la.. tp betul kata ko lieya.. kdg2 weken da x tau nk g mana kan.. tp kalo duit byk aku tau jer nk g mana..hahahah.. gi je dok hotel sana sini kan.. tp ngan duit yg x brp nk ada ni.. pnjat je la shopping complex tu cuci2 mata.. bli yg murah2 leh la.. sbb kalo x kuar kang.. bdk sorang tu ngamuk plak... tu la kan.. sapa suh ajar jalan2 kan dia da x reti nk dok umah

January 20, 2010 at 9:57 AM

bagus gak lieya gi ofis hubby..tolong kemas2 bilik dia :)

January 20, 2010 at 11:16 AM

ni la isteri solehah...sampai ke bilik opis pun kemas hehehe...

January 20, 2010 at 11:37 AM

Wahhhh!!.. rajinnyer Lieya.. sampai ke opis tlg kemaskan.. lau kat umah lg la kan.. isteri mithali nie..

January 20, 2010 at 1:27 PM

tu dia PA yang rajin, tolong sharpkan pensil boss lagi. hehehehe

beso jugak bilik shah ni kan.. kemas dan bersih jerk. rajin korang singgah opis time2 hari sabtu. akak memagn tak jejak langsung la opis kalau hari sabtu..

haah la lieya, sekarang ni gelombang H1N1 kali ke 2, risau plak kan kalau jalan merata2 tempat

January 20, 2010 at 3:05 PM

wah...wife saper nie...rajinnya.....hehhe...anak2 pon ikut rajin gak...hahah

January 20, 2010 at 5:10 PM

dahhhhh.. opis ayah lak dia terjah..
gasak la korang 2 bradik woi.. main conteng2.. ahha..
mak dia lak tlg kemas.. hhehee.. Ni time hr cuti ka? mcm selambak je dtg sempoi2.. heheh..

January 20, 2010 at 5:21 PM

rajinnya ko lieya, tlg kemas opis hubby...bagus btol lah...brtuah hubby ko....lenkali blhla tlg kemas lagik...

January 20, 2010 at 11:06 PM

rajin lieya ngan anak2 tlg mengemas opis papa...lps ni papa jgn lupa belanja ye...heheh...

January 20, 2010 at 11:45 PM

bermanfaat jgak cuti hujung minggu ek.. hehehe (",)

January 21, 2010 at 10:14 AM

saya suka sungguh PA ni...
sgt berdedikasi...

aku pun sabtu lepas pi opis baru shahnun...
tapi bukan tolong apa ko.. dok main tolak kerusi pusing satu bilik dgn hardy.. stress je shahnun.. hahahha

January 21, 2010 at 10:18 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy