Tuesday, January 5, 2010

yg ditunggu2....he he he

yeay!!! akhirnye...yg ditunggu2 telah tibe...ingat tak entry photoshoot yg nie, haaa ini laa album dan cdnye.....telah dihandover dengan jayanya oleh cik puan linda latip di JJ Equine...wakakakaakaak.... mmg puas hati amik pakej linda nie....gambar cantik2...tanye jek laa sape2 yg penah bekerja dengan die...sure puas hati.....pakej ni pakej RM199 include 50kpg gambar dlm cd + 25 keping dicuci ...tapi lieya dpt LEBIH .....ade 87kpg gambar dan 59kpg dicuci....siap dpt gambar mase besdei mia n mija ari tu.......mak suke tauwwww!!!! he he he he
cute sangat!!
erm bukan pic outdoor jek dpt...pic mase besdei pun linda ngan baik atinye cucikan

auw!! ari2 bukak album ni....tak jemu tgk muke sendiri...
mia n mija lagi laaa....asek ckp jek...sape laa comel sangat tu pastu tunjuk2 kat muke
sendiri...ceh!!



wah...gedik aku kan...siap amik gambar dlm bakul lagi...




entry lieya upload pic album ngan cd jek dulu....wakakaak...gambar2nye...tgh dlm proses upload...linda pun ngan baik hati siap dah resize kan gambar2 tu...kirenye dlm cd tu ade 2 folder laaa...satu original size...satu lagi siap resize...mak tak minta tau ....linda yg buatkan siap2....thanks yek laling!!




so kalo berminat....buzz laa linda kat blog die or facebook die ataupun YM die di
---> poppy_korn ....kalo kene ngan timetable die tak busy, die accept laa ... almaklumlah cik puan PTD kan selalu kejar mase.....ape2 pun...mmg puas hati keje ngan linda.....tgh penin2 pilih gambar mane yg cantik nak di kanvaskan....he he he ...tunggu pic2 dari air tangan linda yeak!!



16 celoteh sahabat

wahhh...cantekkkk la lieya... ena suke ena suke...heh3x..

January 5, 2010 at 10:18 AM

cantinya lieya...kalu sy pun haruslah 24 jem telek pic2 tu..dahlah org pro yg snap ditambah pula ngan camera mahal kan..mmg bertambah cantiklah lieya anak beranak...

January 5, 2010 at 10:21 AM

cantiknyer lieya... suker ar.. da ler ko siap dpt extra lg.. ni kalo aku jd wat photoshoot ngan linda.. mak pon nk dpt cam ko gak.. mana bleh kan...hahahha.. pening pala linda nnti

January 5, 2010 at 10:38 AM

cantekkk..mak pun ske tgk.. pakej dia ok gak..tak mahal sgt.. haruslah aku pun buat cenggini pada masa akan datang lieya.. hehe

January 5, 2010 at 10:42 AM

cantik...cantik pics tu....bestnya dpt buat photoshoot....nak kena buat jugak nie...hehehhe...tunggu baby besar skit lah...

January 5, 2010 at 11:08 AM

cantek lah lieya..ish tak sabar lak nak berps nih..hehe...

January 5, 2010 at 11:09 AM

pergh...mmg berbaloi kan lieya...

ha ha ha...aku cam nak buat 2nd photoshoot ngan si ummeh nie lagi jer....

January 5, 2010 at 11:11 AM

ecececehh...suka nyer cik kak!memang berbaloi-baloi lah!hee

January 5, 2010 at 1:10 PM

wow..cantik2nya gambar..pas ni tepek kt fb gak tau..

January 5, 2010 at 1:31 PM

aku dari dulu suka gambar2 linda ni.kalo ada rezeki nk suh dia gak amik gambar family camni..lawa la kan..

January 5, 2010 at 2:05 PM

sonok ooo ada family album camtu..bila la aku nk wat ni..hai duwit, turun la kau dari langit! =(

January 5, 2010 at 2:31 PM

wah best lieya...
album dah sampai dah. lepas ni boleh tatap puah2 erk...cun!

January 5, 2010 at 2:56 PM

cantiknyeeee..msti x jemu2 ko tgk lieya...

January 5, 2010 at 2:59 PM

entri ni yang akak tunggu2 tu, tapi lg tak sabar nak tengok hasil gambar sekeping2, lg puas hati.. cepat2 upload tau

memagn akak teringin nak rasa air tangan linda ni.. tengok la dulu,insyallah mesti gak amik dia ni.. tak kira di busy ke tak, akak mesti nak amik dia jugak.. wah ayat tak boleh blah..

suka tengok gmbar kau pegang belon dengan shah tu. ala2 pasangan bercinta jer gamaknya

January 5, 2010 at 3:49 PM

wah... lawo2... bukan mia ngn mija je... mak ngn apak nyer pun melaram sama
heheheh....

re: pelik2 tul lh lieya, nper ko tak blh komen kt fp k watie ek... ish2... ko blh komen kt blog dia jelah lieya heheheh....

agak2 bulan bile ek blh dpt uth lieya yg n27 tuh heheheh... gelojoh je kan soalan
tahniah gk kt ko beb

January 5, 2010 at 4:33 PM

wahaha promo siap tu..trimakasih la pn lieya..haha tp aku pn puas ati dgn model2 aku pd aritu, tk kire yg beso atau yg kecit nye haha..tp yg kecit mstilah dpt lebih dr ummeh..dh satu skolah dgn ghazi tido sebantal dgn mija kan kan..hehe

p/s. senang keje dgn korg..cpat2 peknen..kite crik port bru lak shoot..haha

January 5, 2010 at 8:48 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy