Saturday, January 2, 2010

alhamdulillah rezeki 2010....



ops!! sila bagi laluan yeak.... entry kali ni berbau riak sikit....wakakakak...sebab nye nak tunjuk keter baru saye....wakkaakkak...gediks dowh!! lempang sekali baru tau...hik hik hik.....syukran, berkat jual susu laki aku dpt gak tunaikan hasrat mia nak keter panjang (suke2 gune name mia hahaahahahahaha) alhamdulillah sangat2....ye ar....keperluan beb.....sebelum ni ade persona satu tu leceh kalo hubby kene outstation....mesti nak kene pinjam keter kakak ipar kat puchong tu....aku ade kancil tapi kancil tu abah johor den dah pakai.....segan lak nak pinjam or amik balik ihihihihi....en. Grand Livina, ni le org baru dlm keluarga kami.......bajetnye nak beli bile umah kami dah siap...senang ade parking....dok kuarters ni parking tak menentu...first come first serve gitu........ kirenye menjelang 2010 ni lieya dpt 2 kegemberiaan...first kete baru nie, second lieya naik gred N27..lame tgu pekeliling JPA nie...akhirnye, penantian berakhir....syukur....










budak paling hepi.... asal nak kuar jek sekarang sure die kecoh nak pilih naik keter ape...








tak tinted lagi cermin....terang benderang plak....







ni laaa org baru kami...berkat laki den jual susu tiap2 bulan.....syukur!!






lame gak nak tgu keter ni sebab nak kan no plat same cam persona










tuan empunya keter....thanks abg...semoga bisnes dan kerjaya bertambah maju di masa hadapan...lepas ni cepat2 naik 52 plak yeak...... hehheeheh.....amin....







nie pic mase lik johor ari jumaat 1/12/2010 heheheheeh









aku kene ganti shift drive....heheheh...kejap jek pun







budak2 noty...




selalu aku yg membute.....baru aku tau bosannye drive sorang2....pasni tak mo ar ganti drive lagik wakkakkaakakak





bile due2 tdo...sunyi jek hah...kalo tak sure memekak..


mmg kalo nak jalan jauh kene bawak mainan...baru baik jek tak gadoh..




buah hati mama yg suke buat gaye camne ikan emas perut buncit kat umah tu makan....hihihi






**next entry lieya akan upload pic2 dari linda.....yea!! dah dpt album ngan cd tuh.....tak selasa, rabu lieya upload key......hik hik hik





37 celoteh sahabat

bestnyer..nilah namanya rezeki tahun baru...tahniah juga untuk kerjaya..

January 2, 2010 at 9:38 AM

tahniah lieya..rezki anak2 kan..

January 2, 2010 at 11:05 AM

alahmdulillah lieya..hepy untuk lieya n family...rezeki anak2...

January 2, 2010 at 11:12 AM

Rezeki berganda tahun baru ye alhamdulillah..
wah besh..besh..akak pun berangan nak beli MPV sejak2 WAJA dah habis bayar ni..he..he..tapi nak joli katak dulu dengan budget bayar WAJA tu kan..hik..hik..moga murah lagi rezeki Shah pasni ye Lieya

January 2, 2010 at 11:34 AM

tahniah kawanku..hhehehe..tahniah sbb naik gred n dpt keta baru...pasni kalo blk kg sng sket nak bwk brg byk kan..siap ko ble hangkut skali trolley anak2 dara ko tuh..aku setiap kali balik kg dh mccm org pindah umah..sendat mendat mpv tuh..

January 2, 2010 at 11:43 AM

ALHAMDULILLAH...REZEKI ANAK2..

January 2, 2010 at 12:49 PM

wah cayalah akak dapat kete baru...lepas ni bolehlah bawa nurul g jalan2 ye hahaha

January 2, 2010 at 1:06 PM

cayalah lieya.. thn baru keta baru.. skit ms lagi umah baru.. pastu anak baru.. heheheh.. murah rezeki..

cun giler mpv ni.. sha suka sgt mpv, tggu rezeki dtg brgolek br leh.. keta dua2 ni pon x abis byor lg.. pastu nk kena smbg byr umah lak.. thn bila la nk pkai keta br.. hu hu..

January 2, 2010 at 4:40 PM

YEA!!1BESHNYER....

January 2, 2010 at 4:46 PM

Wah..tahniah..idaman sy tu..hihik..selesa anak2 kt dlm keta tu ek..

January 2, 2010 at 8:46 PM

Lieyaaa.. !! Wahhhh aku tumpang gembira lieyaaa...!!!!& congrate kat lieya gak naik gredd! seronokkknye tengok muka budak2 yang happy tuuu...! bestt besttt! moga rezeki korang bertambah2 yekkk.. aminnnn

January 2, 2010 at 9:57 PM

salam Lieya..alhamdulillah. kak dilla jugak tumpang gembira. Tu namanya rezeki. Moga di tahun baru keceriaan sentiasa mendampingi dirimu dik....tq.

January 2, 2010 at 10:36 PM

wah...lieya..beshnya
aku tumpang gembira tau..

January 3, 2010 at 11:10 AM

tahniah!! tahniah lieya n co...
rezeki anak2 tu......
moga terus dimurahkan rezeki lagi lepas nie.....
sure lepas ni rezeki baby no.3 pulak kot,insyaAllah!!

January 3, 2010 at 12:49 PM

tahniah, rezeki tahun 2010.. mmm memang menjadi idaman akak ni grand livina putih ni. nampaknya Allah makbulkan hasrat korang dapat pakai livina ni. alhamdulilah..

senang la pasni nak jalan jauh sikit, barang pun boleh angkut banyak.. yang penting budak2 pun selesa bila tido dalam keta kan .. nanti nak tumpang ek? hehehhe

January 3, 2010 at 6:47 PM

...huhu! rezeki tawun baru!!!
best!
kete idaman laki gua jugak tu

tp laki gua x jual susu...
nampaknye... pencen ler baru leh pakai GL ni....
ahas !
laki ko jual susu apa ni plak lieya..?

January 3, 2010 at 11:21 PM

fuiyoooo grand livina beb...
cayolah shah...ada gark hasilnyer dia jual alpha lipid tu erk...

btw...aku giler suker kaler dia beb...pergh.....cun seh...almaklum, aku nie mmg pencinta keta kaler putih

congrate lieya...
bertambah2 rezeki korang kan..

January 4, 2010 at 8:53 AM

congrats to lieya n shah..murah rezeki korang yer.. ni namanya pembuka rezeki thn baru.. aku pon da lama berangan nk bli mpv nih.. tp ntah bila la nk dptnya.. insyaallah kalo ada rezeki..

January 4, 2010 at 9:14 AM
Reen Mama Zaraa

Walaweyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,lieya!!!
Congrates2...........
Tumpang gumbira gak reen tgok fmly lieya!! Moga rezeki kami pon makin murah hendaknya,AMIn.....

January 4, 2010 at 9:20 AM

waduh....
Grand Livina color favarite aku lak tu..cun cun...
tahniah..betul2 rezeki thn baru...aku nk tunggu rezeki lg satu lak...thn ni kn..hehehe...nti sebaya la anak kita...

January 4, 2010 at 9:44 AM

wahhh...rezeki awl tahun...awl tahun dah dpt benda baru...nie kira semnagat tuk tahun2 yg akn dtg...aku tumpang gembira tgk kengkawan senang n happy...

wah mmg selesa la...aku nie mimpi je la dolu kottt...azam tu ada..tp byk nau komitmen hehehe....

January 4, 2010 at 9:50 AM

wah...bestnyer...dh ade org baru utk 2010. moga2 bertambah lagi mrh rezeki ngn bnl tahniah sbb naik N27 akak tahu betapa lamanya lieya menunggu sbb best friend akak pn mcm lieya lama menunggu... and happy new year...

January 4, 2010 at 10:01 AM

tahniah2 lieya... utk en grand lavina tuh....
en ke puan grand lavina ek heheheh

rezeki2....
seronok nengok mia n mija bergolek2... msti lg selesa

hehehehe....
eh lieya, aku takde no phone ko lg...
blh tak bg kt aku?

January 4, 2010 at 10:15 AM

sblum terlupa... ni no aku kalu kot2 nk kongsi cite ke heheheh
013-7890798

January 4, 2010 at 10:17 AM

Alhamdullilah...thn baru kete baru...
bestnyeeee....
huh juai susu boleh pakai
MPV....cam menarik gak tue...eheh

January 4, 2010 at 10:58 AM

Wahhh.. bestnyerrrr Lieya.. Tahniah la yer.. Rezeki betul la kannn.. bile la turn ena & family pulak tuw.. he3x..

January 4, 2010 at 11:23 AM

wahh.. grand livina.. kereta idaman somi akak satu ketika dulu.. (tak taulah skrg ni kete apa lak jd idaman dia... dah tukar ke alza kot hehehe..) tp lom mampu lae nak sambar kete baru.. guna jelah kereta buruk tu.. hehehehe...
tahniah lieya rezeki tahun baru tu kan.... mesti anak2 seronok kan.. dah pakai mpv ni.. bolehlah tambah anak lagi.. kekekekeek...

January 4, 2010 at 2:04 PM

ehem........ ehem....MPV baru..cayalah...nampak luas gak dlm tu lieya...seronok la dua badek tu yaaa..... pasni blh la tambah lagi sorang... bukan ke tu hasrat 2010??? hehehe... akak tak blh tambah lagi sebab MPV blm beli...skarang nipun mcm sardin dlm kete tu..paling kesian kalau jln jauh... diorang nak tido bukan main seksa lagi...

lieya... husband awak buat direct selling ke?? nanti akak jenguk link yg awak bg tu... best kan kalau dpt hasil cam ni... berbaloi2.... semoga terus murah rezeki di masa2 akan dtg....

January 4, 2010 at 4:11 PM

sesuatu pekerjaan yg berkat tu msti membuahkan hasil...


cayalah lieya...

January 4, 2010 at 4:51 PM

Alhamdulillah lieya...ni mmg betul2 rezeki 2010...tahniah jg dr akak atas kenaikan gred lieya...rezeki anak2 tu... ;)

January 5, 2010 at 12:56 AM

Alhamdulillah...
ni nama dia rezeki ko...
memang selesa bila jln jauh, nak2 bebudak tu sure nk hangkut mcm2 kan?

ni livina impul kan? cantikkkk.. aku pun suka kaler putih or kelabu.
one of my kereta idaman gak nihhh...

aku agree,
now kena ada 2 kereta. coz apa2 senang nk gerak.

apa2 pun congrats lieya and shah!! :)

January 5, 2010 at 7:27 AM

keta cantek!!! jelesssssss..hehe

January 5, 2010 at 8:20 AM

wah lieya..tahniah..
thn 2010..mmg bawak rezeki kat ko anak beranak...

January 5, 2010 at 10:00 AM

Alhamdulillah..rezeki sempena tahun baru...best nyer kereta besar2 camni..luas/selesa sgt2 kan utk bergolek2 kt belakang tu..

January 5, 2010 at 12:56 PM

tahniah dpt keta baru..best tuh..grand livina..rezeki baru di tahun baru..berganda2 ek lieya..syukur..

January 5, 2010 at 1:34 PM

WAHHHHHHHHH!!!

TAHNIAH Lieya + Hubby! Murah tol rezeki kowang. Sronok tol tengok bebudak tu selesa dlm En. Livina (^_^)

Semoga kowang laki bini dimurahkan lagi rezeki. pehtu, bleh la banje aku makan plaks. eh, lari topik ye? ngeeeeeee

January 5, 2010 at 2:34 PM

murah rejeki lieya..

January 6, 2010 at 11:41 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy