Thursday, January 14, 2010

jaja si alfro...

hai sume!!!!!!!!!! thanks sape yg doakan kesihatan mia...mia dah semakin okey:12:...berkat doa kawan2 mama sume ngan sebab rajin makan ubat heheeheheh.....cume tonsil jek dlm proses nak surut....demam sume dah okey dah he he hehe meh nak tunjuk ari tu kan, mia ade amik gambar mija...pelik2 jek perangai minah sorang tu.....he he he




*


*


*

:08:jeng jeng jeng jeng.........


*


*


*


*


V


tadaaaaaaaaaaaaaaaa....... alfro pink lagi:05:.......









mija ni mmg tak reti posing....posing cam nenek2 jek :17:hihihi







alfro hitam plak....kalo laa betul rambut mija camni...mau nak dekat 2 jam:10: mama kite sikat rambut die tiap kali lepas mandi heheheeeh silap2 abis patah sume sikat....






pergh...kalo rambut kaler purple camni...sure org tetanye2..dari planet mane laa budak nie :04:hihihihi






sebenarnye pic ni mase mia n mija gi IOI lame sudah:13:...jumpe satu kedai yg jual mcm2 barang tuk budak2.....tak beli pun, just posing jek heheheeheheheheh...yg penting tak mo ar rambut camtu.....berat nak bawak kehulu kehilir wakakaakakakak




22 celoteh sahabat

comel gila..hihi
tp kalo rambut betul,cam ko ckp le jenuh nk sikat..hihi

diorang tukar taska mana lieya?area salak ke?umah dah siap kan?

January 14, 2010 at 10:29 AM

Comelnyerrrrr.. ok la tuyh posing camtu.. ngan rambut ala2 alfro nyer tu kannn!! siap lentok2 lg..sukeeee..
Pandainya Mia amik gambar.. ada bakat tuyh lieya.. :)

January 14, 2010 at 10:41 AM

Alhamdulillah mia dah sehat..kelakarlah gmbar mija..pandai erk dorang...

January 14, 2010 at 10:50 AM

hahahah...comel giler..mmcm perangai lya gak gak....maner2..agak2 menarik jerk prop tue..kiter posing lah pe lagi..hahahha

January 14, 2010 at 10:50 AM

hahha...kak sowi..terguner ID member plak kat atas tue.hahha

January 14, 2010 at 10:53 AM

wakakakkaka...leiya punya caption klaka lah...

kalu betul lah berambut mcm tu mmg jenuhlah sikat n tiap2 bulan pg straigtening rmbut...he he he

January 14, 2010 at 11:33 AM

alah2 comelnyer si mija ngn afro tuh
pandai ek posing bukan main ingt beli heheheh

re: blh la skit2 cantik gmbr lieya oi...
baru belajar, tp kebanyakan gambr tuh mmg adik aku yg amik...

January 14, 2010 at 11:36 AM

eh eh comel la leiya.. leh masuk pertandingan pakaian beragam.. ala2 retro gitu.. heheheh

tapi nasib baik tak de warna merah, kang orang ingat badut la pulak.

mija jer ke posing, mia tak de ker.. dia tu kalau posing mesti menjadik punya

January 14, 2010 at 11:48 AM

cutenya..leh ar nyanyi lagu 70-an lps ni..

January 14, 2010 at 12:00 PM

alhamdulllah mia dah sembuh.
ekekekkee..kalo ari2 rambut cengitu susah gak nak uruskan .ehhehe

January 14, 2010 at 12:06 PM

hahahaha..kelakar la..aku suker yg fink tu..kekekeke

January 14, 2010 at 12:40 PM

comelsss tahap max okeh..hihi..kalolah rambut betoi camtu, mmg haruslah rebonding sokmo..huhu

January 14, 2010 at 2:19 PM

comel giler mia dgn mija pkai tau...best juga yer mcm2 kaler ada, nieda tak pernah lagi sampai IOI mall..

January 14, 2010 at 3:23 PM

comel giler kalo rambut cmtu.. tp lambat kering ler jwbnya.. bukan sikat je patah, silap2 ilang dlm rmbut tu.. ekekek...

January 14, 2010 at 6:00 PM

aku rasa cam nak gelak guling2 nengok gambar2 mija nie...
keh keh keh...sporting ler plak dia bergaya ngan rambut afro tu yerk.....

January 14, 2010 at 7:50 PM

hehehe... cun...cun... mcm2 caler la... nak dia posing...aku mmg suka kalo tgk anak dara ang amik gambo lieya.... senyum jer....

January 15, 2010 at 9:28 AM

wakaka..comel nyo..
geli hati tgk...

January 15, 2010 at 1:22 PM

ha ha ha! Memang comel-comel anak dara nko ni.. memang tergelak je tgk aksi diaorangg.. gerammmm!!

January 15, 2010 at 10:39 PM

berapa hinggit agaknya tu lieya? best ada satu ni. kalau pakai ngan baju custom caya lah Jaja leh menang.
tapi tu aa mesti berat. mesti kita remeh tengok bebudak dok pakai benda ni tapi tersangatlah menarik. Mia dah sehat erk...alhamdulillah

January 16, 2010 at 10:51 AM

very nice..aku ketawa ah

January 16, 2010 at 4:19 PM

comei mija dgn rambut mcm tu...tp kalo rambut betul, jenuh la mamanya nk menyikat pagi2...heheh...

Alhamdulillah, mia dh sihat ye...

January 16, 2010 at 5:33 PM

hahaha...pink ngn itam tu cun gak...
tp kaler pepel kelako...

syukur alhmdulillah mia dh semakin sihat...

January 16, 2010 at 7:25 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy