Wednesday, September 21, 2011

cun tak?!!

okey tak pic kat bawah nie....he he he.....moment terindah dlm hidup aku mase lahirkan seketoi dayyan.....gambar ni bakal aku kanvaskan.....thanks adik aku yg tolong editkan gambar ni tuk aku......kalo nak harap aku yg edit setakat gune photoscape tu aku reti laaa....pakai photoshop mane aku reti wakakaakakakakaka...lepas tu nak cuci n frame n bagi dr kham sekeping ....untung2 dpt tgk gambar dayyan terpampang kat klinik die he he he



nanti bile dah siap dikanvaskan aku tunjuk kat sini yeak.....






** pagi aku tade tau, nak gi majlis ceramah ...baru le kutip sehari kursus ni hah ...mane nak cekau lagi 6 hari kursus niiiii waaaa waaaa waaaa.....mase aku dlm pantang dayyan, aku telepas 2 jenis kursus woooo...kalo tak, dah telebih2 kursus aku tahun ni......huhuhu....mak pasrah nak!!~











29 celoteh sahabat

cantik......memang sesuai kalau dikanvaskan.....hehe

September 21, 2011 at 9:15 AM

wow..memang patut dikanvaskan..panas dari oven kan...aku pun sama lieya..dok sibuk kutip kursus ntah apa2 hanya nak cukupkan 7hari..selalunyer kursus2 pentadbiran/kewangan hujung thn..ini skrang bos dah bising sbb aku dah preggy takut tak sempat g kursus hujung tahun..kursus komputer pun aku sebat ni..hahahha

September 21, 2011 at 9:20 AM

cantikkkkk arr lieya
untung ler ada leo boleh tolong editkan...
tp memang cun arr lieya..nak2 bila dah siap di canvaskan nanti..lagi ler cun....

September 21, 2011 at 9:21 AM

cantik sgt ko.. pndai adik ko edit. mesti insaf je dak dayyan bila dia tgk nnti. kalo degil je xmo dgr ckp mama, suh dia tgk pic tu...hehehe.. mesti insaf

ko x ckp 7 hari yeh. aku plk..sejak kawin tahun ni la pestime nya aku cukup 7 hari kursus ko. before ni, ada tahun2 tu yg aku x penah pg kursus lgsung pon.. kekekeke.

September 21, 2011 at 9:25 AM

alala..precious moment tu lieya..abadi selamanyer...

sama la aku pn taun ni kureng beno g kursus..mane nk cekauu ckpkan jam nih

September 21, 2011 at 9:28 AM

ooo..kira kursus tu mcm ada point erk..

September 21, 2011 at 9:38 AM

Okey laa..tuh wat kenangan utk dayyan. Bila dia dah besar nanti dia leh tgk bagaimana dia dilahirkan dan dpt menghargai Lieya sebagai mamanya..:))

September 21, 2011 at 9:46 AM

moment indah yg akan dikenang sepanjang hayat

gambar kanvas mmg cantek

September 21, 2011 at 10:03 AM

santek sgt...mmg memorablela...

September 21, 2011 at 10:36 AM

mmG MemOri terinDAh la kak...

September 21, 2011 at 10:45 AM

mmg harus dikanvaskan...
cantik and sentimental value...

September 21, 2011 at 10:49 AM

wah..kenangan seumur idup ni..cun la..suke aku tgk!

September 21, 2011 at 11:29 AM

bestnyer...

memg sweet moment betullah ni..

September 21, 2011 at 11:40 AM

bila dah diedit dan disatukan gambar ni nampak cantik.

September 21, 2011 at 12:16 PM

sgt kreatif..untung anak2 zaman sekrang sumer aksi di potretkan.zaman saya dulu amek gambar masa nakw at ic je

September 21, 2011 at 12:39 PM

cantik..kalau dikanvaskan mesti lagi cantik..

September 21, 2011 at 12:45 PM

Nice sangat.....especially utk tatapan Dayyan biler dewasa....

September 21, 2011 at 12:48 PM

cantikkkk

September 21, 2011 at 1:31 PM

wah, mesti dayyan bangga kan, dr kham jugak.....

September 21, 2011 at 2:12 PM

bestnyer ade moment ni....heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee speechless

September 21, 2011 at 3:35 PM

cantek la....eh eh mana la tau kan ada rezeki glamour dayyan kat klinik tu hehehe...kenangan terindah hehehe

September 21, 2011 at 3:41 PM

alor cumeinya .. ok2 dikkk cantik2 .. kenangan nie .. akak dulu x sempat nak buat mcm nie .. huhuh

ooo lieya tgh cari kursus .. huhuh kalau best x per .. kalau membosankan tu yg x daya .. huhuh

September 21, 2011 at 3:45 PM

so sweet... good idea tuk kanvas moment2 yang indah masa dayyan dilahirkan...
akak suke tgk.. hehe

akak lagi 3 hari kursus yg kena pegi... kami kt KPTM kena 10 hari berkursus.. huhu... cam no ni malaih aihh nak gi kursus...hehe

September 21, 2011 at 3:55 PM

moment yang tak boleh dilupakan tu. kenangan paling indah. bukan semua dapat cam tu.orang bersalin klinik swasta je dapat ambik gambar cam tu.buat jangan tak buat lieya.

September 22, 2011 at 12:19 AM

kompem doc kham gantung nihh.. gambar dia paling besar dalam tuhh!!!

September 22, 2011 at 3:50 PM

sweet momment.....

next week akak kena p kursus 5 hari...hu...

September 22, 2011 at 5:16 PM

terbaekkk..
fresh 4rm oven ghitew gambo si dayyan.. =)

ai langsung tade kursus thn ni, huhuh..
dh le mintak ngan INTAN takbleh sokmo..
nasib ler skt ini tawoon..

September 23, 2011 at 2:08 PM

cun n cntik....nnti share ye bila dah siap...

September 24, 2011 at 3:24 PM

wowowooww!
masa bersalinkan rebina kids dulu tak de peluang nak cenggini..ingat sakit nak teran jer..huhu

tp dulu mane ada digital2 kamera ni sume..untung budak2 skrg..

September 27, 2011 at 3:35 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy