Wednesday, September 28, 2011

WW ~ membotol....

~ rutin tiap pagi ~



nie pic fresh pagi nie sebelum gi sekolah tadi...




** dengar2 ade good news tuk org gomen pasal penyelarasan gaji....mmg konpem ade tapi amount tu yg menjadi tanda tanye.....yihuuuuu!!~










24 celoteh sahabat

dalam cerita membotol sempat lagi ingat penyelarasan gaji. jeles tau. babak kang dorang ni hisap botol.

September 28, 2011 at 9:12 AM

hahah geng membotol...sempat lg tu hehehe...aahhh ada dgr gak..dup dap dup dap ni ha, tak tau nak kata apa (",)

September 28, 2011 at 9:15 AM

hahahah.. 3 badik melakukan aksi yg sama.. =)
alya pun masih membotol maaa...
adess, hrp2 leh kaber le masuk skul nnti..

penyelarasan gaji.. lamanya mau nnti berita baik ni.. =)

September 28, 2011 at 9:22 AM

mama ngan papa nyer MEM.... ape lak?
hhahahahaa

September 28, 2011 at 9:28 AM

yuhuuuuuu...blh x nak komen 'nota kaki' dulu....ngeeee...psssttttt....ye ke ni...???? btl ke ni....hamboiiii3!! lbh2 ek..mcm aku lak yg kojo....ekekeee...ala...klu gaji en.suami naik sikit apa salahnya pn.isteri numpang sekaki ke dua kaki kan..... :p

tgk anak2 lieya ni mcm tgk anak2 sndiri...cenggini lah juga gayanya tiap2 pagi....m'botol la kakak2 tu sblm ke sek...rasanya mcm nak suruh mya minum susu kat cawan lah nxt yr..dah 6 tahun tuee... tp ntah mau ke x dia tue...maklum le kan minum pakai botol blh buat mcm aksi...klu minum kat cawan kene statik ddk...heheee

September 28, 2011 at 9:39 AM

hehehe....comel jerk tiga2 tu membotol yerk.....betul ke lieya ade pelarasan gaji kalau la ade alhamdulilah.....

September 28, 2011 at 9:42 AM

aktiviti wajib di pagi hari yerkkk
batrice pepagi before pergi school...xde mmembotol...tp bila balik sekolah...2 botol dlm masa 1 jam...dasyat tak dasyat ler...

September 28, 2011 at 9:54 AM

comey2 jer anak2 lieya ni posing sambil nyonyot botol susu... hehe..
ni kira sarapan pagi diaorg tu le kan...

psl pelarasan gaji tu pun ada gak dgr2... hehe.. hrp2 berbaloi laaa...

September 28, 2011 at 9:59 AM

acara paling best pagi2..membotol kan...geram tgk 3 beradik ni lieya..rasa mcm nak beranak ramai je..hahaha...itulah..dgr2 jugak pasal penyelarasan gaji ni...cuma percent non tau lagi..insyaallah..ada rezeki ada lah tu...myb rezeki bby no 2 aku nnti..amin...

September 28, 2011 at 10:18 AM

bessnyer membotol together gether....enjoy!!

September 28, 2011 at 10:34 AM

best je diorang membotol ye...

September 28, 2011 at 10:57 AM

haha, best arr dayyan ada geng nak minum susu botol kan.. hehe

September 28, 2011 at 1:00 PM

ahahahah.. semua pakat membotol beramai2. tau pun malu nak bawak botol gi sekolahh!!

wah wah .. gaji naik lagii.. masyukk nko lieyaa..!!!!!

September 28, 2011 at 1:14 PM

PA mesti tau dulu kan pasal pelarasan gaji ni???hehe actually husband nieda ada bgtau dalam 20 percent ura2 nya

September 28, 2011 at 1:22 PM

amboi2 ... kemain layie 3 beradik nie :)

tahniah ya dik .. rejeki namanya tuu .. x aci tul org gomen nie .. org swasta nak gakkk huhuhu

September 28, 2011 at 2:04 PM

ihihihi bleh plak ek membotol bersme2...heeee dayyan nk plak ek ko ade ngan die tp minum by botol...ank aku x nk wehh...die nk direct klu dh tau aku ade d smping dia...heeeeeeee

pelarasan gj??? wahhhhhhh rejeki tuh...heeeeeee

September 28, 2011 at 2:22 PM

Amboi comeiy 3 beradik tu hisap botol ekk.. yer..

Harap2 betul laa yer.. ada gak dengar2 pasal nie.. tapi entah laa.. tau je laa nak pilihanrayakan tak lama lagik.. :)

September 28, 2011 at 2:51 PM

sesi bekpes yer

September 28, 2011 at 3:06 PM

sume anaki2 awak isap botol lai ker???? setiap bulan borong banyak arrr susu...hihihi

September 28, 2011 at 3:06 PM

dari yg beso smpi yg kecik semer membotol.. keh keh keh... chomeelll jer kan? tapi daniel dah tak membotol dah.. kang ada sekolah taun depan bawak botol kang... warkakakkaaa... dan lega aku tak payah carik puting lagik. Damia takpe jenis tak gigit puting... heheheee...

September 28, 2011 at 4:10 PM

salam kenalan kak.. nice blog.. :p

comel2 je geng membotol tuh.. hiks..

September 28, 2011 at 5:11 PM

betul ker kak ada gud news nie....tak sabarnya.....hope memang betul2 gud news....hehehehe

September 28, 2011 at 5:15 PM

ha.ha.ha....masing2 isap trompet...

September 28, 2011 at 9:46 PM
Roy

This won't really have success, I feel like this.
here

November 15, 2011 at 11:15 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy