Tuesday, September 27, 2011

kaki jugak ko bedaaal!!~

ini budak hoooo selaloo bikin mama die geram hoooo.....mama hoo beli menan (lamaze wrist rattle) 2 bijik hoo ...satu ladybug, satu bee....pakai kat tangan die hoooo tuk die main2 bagi  merangsang mate die.....






tapi hooo ini budak tatak heraaaannn...tatak ade perasaaan punye budaakkk.....tgk!! ...tgk!!....kaki jugak die bedal hooooo.....itu bee ngan ladybug hooo die buat dek je ....





ini membuatkan mama sgt geram hoooo....mau kasi kunyah2 ini budak hooooooo!!!!





atoiyainyee punnnnn hoooo!!~








** halamak! minggu depan start bagi dayyan mkn...blender takde nie...agak2 halal jek laa gune blender lade aku tu ha ha ha dpt perase pedas2 sikit ha ha ha...okey2..sabtu ni pi cari satu.....










29 celoteh sahabat

salam perkenalan....lebatnya rambut dia.....
geram jer tengok telatah anak-anak kan!!!! geram nak gomol....hihihi

September 27, 2011 at 9:02 AM

nak tumbuh gigi ker budak tomei ni...dah besar dah ur baby...makin hensem

September 27, 2011 at 9:15 AM

hahah dayyan oh dayyan...eh lieya ni kes sama ngan nawfal gak..akk pun ada beli yg ladybug tu, mmg dia tak heran benda tu...syok dok layan tgn or kaki lagi huhuhuhu...

September 27, 2011 at 9:27 AM

ahahhaha jaga2 lieya .. ekekke dah tumbuh gigi tuu .. gatal gusi nie :)

September 27, 2011 at 9:32 AM

dayyan ni..buat aku geram je..ke dayyan nak adik lieya?

September 27, 2011 at 9:44 AM

Pagi Lieya,

sihat ke?? Hehe...kaki lagi syok lah mama...sodap eh!!Wah dh nk mkn bubur erk?? Sekejap aja masa berlalu...Dayyan dh mula membesar...tak lama esok dh merangkak pulak...habis dia kemas rumah kasi bersih...hehe...seronok kan tengok anak membesar.

September 27, 2011 at 9:44 AM

kaki dia lagi lemak berkrim daa....hahahaha

September 27, 2011 at 9:45 AM

Aduhai..dayyan..gerammnyaa tgk dia.. comel sgt..skrg nie siap nak gigit jari kaki le plak..yer.. :)

September 27, 2011 at 9:45 AM

ibu jari kaki jugak cedap...nyum...nyum...nyum....heheheh

September 27, 2011 at 9:45 AM

keh keh keh..
kaki lagi sedappp hoooo mama...
perisa asli lorrrrrrrr

September 27, 2011 at 9:54 AM

weh org tua2 ckp bdk nyonyot jari nk adk weh...ayokkkkk hee...aku dl si kecit tu umo 7bln start nyonyot2 jari kaki cpt2 aku tepis ckp no no no...hahahhahahahahh

September 27, 2011 at 10:00 AM

lieya.. balik nnt tulun geget pipi budak gedek2 ni tuk akak sat... gerammmm tgk dia... tang mata tu lagi laaa.... hehe..

kena pakai kat kaki la jawabnya menan tu... hehe...

September 27, 2011 at 10:08 AM

dayyan nak gigit jari kaki, nak dapat adik lagi ke tu... hehehe

September 27, 2011 at 10:34 AM

sedap gamaknye kot ye dayyan..hehe..

September 27, 2011 at 10:42 AM

Aik itu tandanya dayyan nak dapat adik hehe...

September 27, 2011 at 11:17 AM

alololooooo....tomeinya ini budak haa...bikin mama firas pun geram hoooo.... sodap ek dik makan jari kaki tuh....firas smpi skrg ni pun asyik dok hisap ibu jari kaki sajor...

pssstttt....firas makan guna blender yg ari2 mama blender lada tuh...huhuuuu...(kejam mama ek..kikikiii) tp perut komando mmg tahan lasak...yummmy jer dia makan... ;)

September 27, 2011 at 11:29 AM

dayyan nak bt acrobatic la mama...hahahah....tu psl masuk kaki dlm mulut

September 27, 2011 at 12:04 PM

kecit2 dah bagi signal nak adik lagi .. ngahahahhaha. standby la mamanyer wehhh.

kalo tak de blender lenyekk je pun boleh kott..

September 27, 2011 at 12:08 PM

lieya kalau takut pedas blenderkan ngan garam atau timun dulu.lepas tu cuci. Insyallah tak pedas.

dayyan nak adik tu lieya sebab tu nak gigi ibu jari kaki. kata orang tua.

September 27, 2011 at 12:15 PM

mama kaki saya ade perisa laaaa x caye ce cuba mama rase....hehehehe.....

September 27, 2011 at 1:00 PM

erm..... dayyan nak adeq yerk????? hehe

September 27, 2011 at 2:34 PM

keh...keh...keh...
orang tua kate...
tu namenye nak tambah adik lg tu....
huhuhuhuu......

September 27, 2011 at 2:43 PM

dah lapo sangat si dayyan tu.. comei je dia nak geget kaki..

September 27, 2011 at 5:27 PM

mak sy kata, klu bby hisap jari kaki tu nk boleh adik lagi....ngeeee..... :-)

September 27, 2011 at 9:18 PM

MasyaAllah...nyongsang ker Dayyan masa lahir ari tu...siap bleh tarik kaki sampai ke mulut...ader potensi jadik atlit gymnastik ni...wahahah...

Sekumpul jerk...rasa nak gomol ...

September 27, 2011 at 9:18 PM

dayyan yg comel....dah nampak sgt muka lieya dah dayyan tu tau...

nak adik lg ke dayyan syg sebab asik nk isapibu jari kaki jer...heheheh

September 28, 2011 at 12:08 AM

tak sabarnya nk tsu macamane reaksi dayyan untuk first solid..beli blender baru cepat2

September 28, 2011 at 1:24 PM

jari kaki rasa best kot...hi...

September 28, 2011 at 9:47 PM

Salam Perkenalan Lieya.. having fun walking in your blog..hehe kalau si Dayyan suka gigit kaki tu nak dapat adik lerr..hehe

February 6, 2012 at 11:05 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy